1.BÖLÜM:❤TAŞ VE ODUN KAFALILAR❤

54.7K 1.5K 241
                                    

TAŞ VE ODUN KAFALILAR AİLESİNE HOŞGELDİNİZ.♡❤

DİKKAT !!OKUYANLARIN VAZGEÇEMEDİĞİ BİR HİKAYEDİR.❤

Eğer bir hikayeye yeni başlıyorsanız ilk bölümden değilde birkaç bölüm okuduktan sonra okuyup okumayacağınıza karar verin.Çünkü her insan kendini yaza yaza geliştirir ve diğer bölümlerde hiç beklemediğiniz güzel bir anlatımla karşılaşma ihtimaliniz fazlasıyla büyük olur.

Vuslatz

İşte bir Aşk hikayesine başlıyoruz sizinle ama bu sizin bildiginiz aşk hikayelerinden değil .Tesettür sahibi güzel bir kızın çalışkan ve işkolik bir adamla karşılaşması ile başlayan ilk hikayeme BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlıyorum..

Güneşli bir gün insanların sabah saatlerinde telaşlı bir şekilde işe yetişmek için sabahın erken saatlerinde uyandıkları normal bir gün ama onlar için normal bir gün olmayacağı kesindi.

Esra kendine has güzelliği ve kahverenginin en güzel tonu olan gözleri, tesettürlü haliyle ve iyi huylu kişiliğe sahip birisidir.
Pardon iyi huylu mu dedim.Esranın damarına bastılar mı o iyi huylu kızımız bianda gözü kara inatçı bir keçiye dönüyordu.MazAllah ona bulaşan kolay kolay kurtulamaz elinden.Esra İstanbulda ailesinden kendisine hediye edilen bir evde tek başına yaşıyordu.Ailesi Ankarada yaşasada Esra İstanbulu çok sevdiğinden üniversiteden sonra burada yaşamaya karar vermişti.

Bugün onun için en önemli gündü.Yıllardır hayalini kurdugu anaokulu öğretmenliğinin ilk iş günüydü.Akşam heyecandan uyuyamamış bugünün sorunsuz geçmesi için bol bol dua etmişti.Ama bugün hayatına bir odunun girebileceğini nerden bilebilirdiki .

Esra sabah namazından sonra uyumamıştı.Çiçekli rahat koltuğunda kitap okumaya koyulmuştu ama gözleri bir açılıp bir kapandıgından Daha fazla uykunun etkisine dayanamamış ve kendisini uykunun kollarına bırakmıştı.Bir kaç saat sonra uyandıgında ise etrafa uykulu şaşkın bakışlar yollayarak bekledi bir süre
Daha sonra tam gözlerini kapatıp tekrar koltukta uyuyacagı zaman gözlerini hemen açtı yerinden bianda sıçradı.
"Eyvah okul "dedi ve elindeki kitap bianda havalandı ve yeri buldu Odasındaki saatin alarmının yeni çalmaya başlamasıyla rahatlamıştı.Evden çıkmak ve okula gitmek için kendisine iki buçuk saat ayırmıştı.Her bayan gibi çabucak hazırlanması imkansızdı.Helede böyle önemli bir günde.
Fakat Esra sadece bugüne özel saatini bu kadar erkene ayarlamıştı.Yoksa kendisi hemen hazırlanırdı.

Uykulu moddan çıkmasının ardından pembe tüylü terlikleri ile banyoya duş almak için girdi.Duştan sonra abdestini alıp akşamdan hazırda beklettigi kıyafetlerini hemen üstüne geçirdi.İlk güne özel sade siyah bir elbise giydi. Giyinecegi kıyafetleri akşamdan hazırlaması onun için bir avantaj olmuştu.Aynanın karşısıa geçip sade vintage eşarbını özenle yaptıktan sonra hemen mutfaga ilerleyip dün hazırladığı kurabiyelerden bir bardak meyve suyu ile bir güzel yiyip içti.
Evdeki bir kaç rutin işlerinide hallettikten sonra peygamber efendimizin (s a.v) sünneti üzerine evden çıkmadan son kez aynada kendine baktı ve

-"Gülümsedi ve aynanın karşında bir iki dakika daha oyalanandıktan sonra aynanın önündeki müdüre teslim edilmesi gereken dosyaları aldı. Anahtarlarını ve telefonunu çantasına koyduktan sonra çantasını eline alarak evden ayrıldı.
Kaldırımda yürürken bir taksinin geçmesini beklerken bir yandan da ilk gününün nasıl olacağını düşünüyordu.
Çocuklarla anlasabilecekmiydi, kendisini seveceklermiydi içi kıpır kıpırdı derin bir nefes verip caddeye tekrar göz gezdirmişti.Gördüğü ilk taksiyi durdurarak hemen binip okulun adresini soyledikten sonra arkasına yaslanarak kafasındaki binbir düşünceyle okula doğru yol aldı.

TAŞ VE ODUN KAFALILAR Where stories live. Discover now