36.BÖLÜM:AH BU SEVDALAR

5.5K 327 43
                                    

CÜMLETEN SELAMÜN ALEYKÜM :)✋
OKUMADAN GEÇMEYİN
DİKKAT !!
Uzun zamandır yazmıyorum çünkü finallerim vardı.Çok fazla yoğundum elimden geldiğince yorumlarınız mesajlarınıza cevap vermeye çalıştım.Kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Güzel bir bölüm olması dileğiyle keyifli okumalar olsun ve yorumlarınızı bekliyorum sizi seviyorummmm😘😘:))) sormak istediğiniz sorular varsa bekliyorummmm:)))))
Allaha emanet olun:))
KOSKOCAMAN SEVGİLEER ;)

Kerem heyecanla Esranın dudaklarından dökülecek iki kelimeyi bekliyordu.Olumsuz bir cevap duymamak için içinden dualar ediyordu.Kendini motive etmeye çalışıyordu.Kabul edecekti etmeliydi.İkiside bu mutluluğu çoktan haketmişlerdi.

Esra ise bu manzara karşısında tepkisiz kalmıştı.Gözleri dolmuştu. Rüzgar hafiften tenine değerken Esra derin bir nefes aldı ve gözleri kadife kutuya odaklandı.Ne diyecekti?Doğru olan neydi?Vuslat zamanı gelmiş miydi sahiden yoksa bu olanların hepsi bir rüya mıydı?Bian için nefesi kesilir gibi olmuştu.Kerem ise olumlu bir cevap alabilmek için gözlerini bian olsun Esranın gözlerinden ayırmıyordu.

Esra daha fazla bunu Kereme yapamazdı cevabı bellidi.Ee peki neyi bekliyordu.Neden elleri bu kadar titriyordu.Ya kalbi kalbi yerinden çıkacakmış gibi hızla atıyordu yerinde durmuyordu sanki.Onu daha fazla kıramazdı.Onu seviyordu hemde çok
Sonunda dudaklarından bir kaç kelime dökülmeye başlamıştı.

-"Tüm yaşananlara rağmen benden vazgeçmedin.Ölümlerden döndük büyük yalanların içinde bulduk kendimizi ama Rabbim her şeye yinede bizim yolumuzu aynı yöne çevirdi.Ama sen şuan öyle bir şey yaptın ki nefesimi kestin.Ama... sana döndüm ve baktım ki benim asıl nefesim sen mişsin,ben nefesi sen yanımda olunca alıyor muşum ,senin varlığını yanımda hissedince.Nefes almak nasıl bir duyguymuş farkına varıyorum.Bu yüzden senin hem helalin hem nefesinim artık

-"Evet seninle evlenirim.":)

Kerem ayağa kalkıp şaşkınca Esraya bakmaya başladı.
-"Anlamadım sen ne dedin?"

-"Diyorumki şaşkın seninle evlenirim evet evet eveeeeeetttt."

Kerem fazlasıyla şaşkındı gerçekten teklifi kabul mü etmişti.Esranın gözlerinin içine masum bir çocuk edasıyla bakmaya başlamıştı.Bianda kendini tutamadı ve gözünden bir damla yaş yanaklarından süzülmüştü.

-"Seni seviyorum ve senden birazdan yapacağım şey için özür diliyorum."

Esranın -"Ne yapacaksın ki?"
Demesine kalmadan Kerem ,Esrayı bianda tutup hafif kaldırarak döndürme başlamıştı.Esranın ayakları yerden yükselince Esra bianda çığlık atmıştı.Düşmemek için Keremin boynuna sımsıkı sarılmıştı.

Kerem hem Esrayı döndürüyordu hemde -"Evleniyoruzzz." diye bağırıyordu.
Esra hem gülmüştü.Hemde Kereme yeter demesine rağmen Kerem, Esrayı sanki hiç duymuyordu.

Esra-" Kerem yeter başım döndü." dediğinde Kerem durmuştu.Esrayı bırakıp bu sefer denize doğru yürüyüp

-"Evleniyoruuzz Evleniyoruuzz."diye bağırmaya başlamıştı.
Allahım sana şükürler olsun şükürler olsun."diye bağırdı son sesiyle Esra ise arkadan Kereme şaşkınlıkla gülüyordu.

Esra Kerem'in yere düşürdüğü yüzük kutusunu farkettiğinde ise

-"Ah şaşkınım."dedi ve kutuyu kumların üzerinden alıp kutudaki yüzüğü baktı ve gülümseyerek parmağına Besmele çekerek taktı.

TAŞ VE ODUN KAFALILAR Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin