29.BÖLÜM:ONU GÖRDÜM

8.7K 479 126
                                    

SELAMÜN ALEYKÜM:)
Medyaya bakınız ;)

Esra Remzinin bu sert çıkışını anlam veremiyordu evleneceği adam canavar gibi bişey olmuştu. Evleneceği Adam ne kadar komik değil mi daha onu hatırlamıyor bile nasıl tanıştıklarını ,nasıl evlenme kararı aldılar hiçbir şey hatırlamıyordu.

Gözlerini sımsıkı kapattı ve bir şeyler hatırlarım umuduyla yatağına uzandımıştı ve düşünmeye çalıştı ama olmuyordu işte olmuyordu hiçbir şey hatırlamıyordu.Gözlerini açtı hemen ve elindeki yastığı hızlıca fırlattı.Ne yapacaktı onu gerçekten sevip sevmedigini bile bilmiyordu Bi insan kolay sevilmezdiki yalan soyleyek halide yok illaki seviyordu diye geçirdi içinden ama bir şeyler tersti daha doğrusu kafasında bir şeyler eksikti.Hafızasının yerine gelmesi bekleyerek zaman kaybediyordu.Yeni olmuştu o yataktan kalkalı Remzi iki aydır komada olduğunu söylemişti.
Uyandığında ise boş gözlerle bakmıştı dünyaya son 1 aydır hiçbir şey hatırlamıyordu.Ne yapacağını bilmiyordu bianda evleneceği bir adam var bianda işte orası eksikti orasını dolması bekleyecekti yerinden kalkarak pardesüsünü giydi odanın kapısını açarak çıktı.

-"Sonunda canım ağaç oldum hadi çıkalım."
-"Remzi dur!!
Remzi bir şeylerin ters gittiğini hissetmiş gibi tek kaşını kaldırıp Esraya baktı

-"Bana hiçbir açıklama yapmadın farkında mısın bana ne oldu, neden hafızamı kaybettim , hiçbir şey anlatmadın."
-"Önemsiz şeyler Esra hadi yürü gidelim

Esra bianda
Hiçbir yere gitmiyorum bana önemsiz dediğin aylarıma neden oldu ve dahası silinmiş bir hafızaya neden oldu bana ne olduğu anlatacaksın."

-"Esra !!

-"Dinliyorum seni."dedi Esra remzinin daha fazla sinirlendigini hissederek Remzi gerilmişti bu sorular karşısında Esra bunu hissetmiş olacakki dik başlılığını korudu.
Remzi sonu da pes ederek

-"Peki anlatayım sana sen istedin gel." dedi ve koltukları işaret etti Esra geçip oturduğunda, remzide karşısına oturdu

-"Bak seni biri kaçırdı benden almaya çalıştı seni ben o gün yetişemedim sana.O seni vurdu sırtından iki el ateş etmişti." Remzi Esrayı vurduğu ana gitmişti aklı silah sesleri kafasında ard arda patlayınca Remzi irkildi ve devam etti .

"İki ay boyunca hastanede komada yattın.Sonra iyileştin işte ama hafızam yoktu uyandıgında işte.Son bir yılı hatırlamıyorsun bizim seninle olan nişanımızı, mutlu anılarımızı hiçbirini hatırlamıyorsun."

-"Allahım bu adamı ben gerçekten seviyor muyum kafam çok karışık emin değilim Allahım ne olur benim hatırlamamı sağla Rabbim bu karşımdaki aşık olduğum adamsa onu yeniden hatırlayayım."
Esra düşüncelerinden ayrılıp

-"Bu kadar mı peki ailem nerde? babam onları çok özledim."

-"Ankaradalar düğüne gelicekler merak etme."

-"Peki ya Ayşen o gelsin bari yanımda o nerde biz onunla hiçbir zaman kolay kolay ayrılmazdık.Nerde o ?
Remzi Esranın üst üste sorularından gerilerek sakin olmaya çalıştı.

-"Tamam onuda çağırırım gelir yanında benim şimdi işim var çıkıyorum sen dinlenmeye bak ve bir şeyler hatırlamak için kendini zorlama doktor kendikiginden gelecek dedi. Unutma!"

-"Tamam." dedi Esra sakince

Remzi cebinde ki telefonu çıkartıp arabasına doğru ilerledi kafasını kaldırıp cama baktığında Esra camdan bakıyordu.

-"Bana Esranın arkadaşı Ayşeni bulun depoya getirin ."dedi sertçe
Remzi cama bakarken -"Senin bütün tanıdığın insanları ortadan kaldırıp sadece bana kalmanı çok isterdim ama işlerin ters gitmemesi için bunu malesef yapamıyorum."

TAŞ VE ODUN KAFALILAR Où les histoires vivent. Découvrez maintenant