UYARI !!

2.2K 71 9
                                    

DUYURU 1: Arkadaşlar 2. Hikayem olan KIŞ GÜNEŞİ ni bilen bilir bilmeyenleri yeni hikayeme bekliyorum sizi derinden etkileyecek konusu ve yazımıyla siz degerli okurlarimi bekliyorum.Tabi o çok kıymetli yorumlarınızı da
Hepinizi bekliyorum 😀✋✋

Bundan sonra sıklıkla yeni bölüm yayınlayacağım İnşAllah

DUYURU 2: Bakın sevgili okurlar benim hikayemin konusunu biliyorsunuz sizden ricam Hikayemin konusuyla tıpa tıp aynı nasıl desem çakmasını yapanların hikayelerini okursanız bana haber verin.
Bakın bazı arkadaşlar var ki onlar nerdeyse benim hikayemin konusunun aynısını kendi hikayesi olarak yayınlamış tamam yayınlayın ama benden izin isteyin nerdeyse Esra ve Keremin çarpışması , Birbirlerine Taş ve Odun kafalı demeleri, Esranın öğretmen olması vs bir kaç şey dışında her şey aynı.

Bakın Ya kendinize özgün bir hikaye oluşturun ya da yazmayın bu kadar benzerlik olmaz lütfen ben burda kaç bölümdür bir emek veriyorum.
Emeğimi görememezlik etmeyin rica ediyorum.
Bana belki bazılarınız kızabilir ama ben burda bir bölüm yazmadım mı kendimi size karşı sorumluluğunu yerine getirmediğimden dolayı içim hiç rahat etmiyor.Anlayışınızı bekliyorum..

Bu arada Hikayeme yakın bir zamanda bir instagram hesabı açacağım yakın desteğinizi bekliyorum..😀😀
Allaha emanet olun 😘😘😍
😊😊😊✋✋

Vuslatz...

TAŞ VE ODUN KAFALILAR Where stories live. Discover now