DIARY WITH SECRET MEMORIES

4.7K 70 1
                                    

PROLOG:

01.07. 2012

Ten pocit zírat do stropu svého domu a uvědomit si, že tohle zítřejším dnem končí. Už nikdy to tu nebudu moci nazývat domovem, budu si jen představovat, jak to tady dřív vypadalo. Budu před tímto domečkem v Mullingaru stát, usmívat se na něj a vzpomínat na staré časy. Někdo by řekl, že je to prostě jen dům, ale pro mě znamenal po celé 3 roky opravdu hodně. Nacházela jsem v něm útěchu a stesk po bývalém domově byl zažehnán. Když tu ale před sebou vidím všechny ty krabice s mým jménem, mám chuť je rozbalit a znovu postavit na svá místa tam, kam patří. Vracím se zpátky. Ano, vracím se do Londýna, abych mohla začít svou novou práci - návrhářka.

Ještě včera jsem byla obyčejná, dvaceti letá dívka, co si ráda kreslila svatební šaty do skicáku. Ale díky svojí kamarádce se tohle všechno změnilo ze dne na den. Poslala mé skici tam, kam podle ní vždycky patřili, a díky jsem dostala novou práci, která s sebou obnáší plno smutku, chyb a vzpomínek. Starých, krásných vzpomínek, na které snad nikdy v životě nezapomenu.

Stalo se to roku 2009. Zamilovala jsem se. Byl to ten nejkrásnější rok, co jsem kdy zažila. A teď se to všechno vrátí.

Budu ho potkávat v obležení fanynek a jsem si více než jistá, že si na mě ani nevzpomene. Ani mě nepozná.

Vlastně, byla bych i ráda. Chtěla jsem na to všechno zapomenout a právě proto jsem tady. A teď se tam musím vrátit.

Chci, aby si mě pamatoval, jako tu tichou, blonďatou Zoe. Nechci, aby si na mě vzpomněl, ani mě poznal. Chtěla jsem se stát novou.

Být tou novou Zoe White, začít svůj život od znova.

Co se stane s dívkou, které se během dne zmení celý její život? Dokáže potlačit své city k někomu, kdo má zakázáno se znovu zamilovat?

Povídka plná lásky, žárlivosti, vzteku, smutku, závisti ...

TRAILER BUDE BRZY!

DIARY WITH SECRET MEMORIESWhere stories live. Discover now