8. chapter x

930 37 0
                                    

Zoe vzala do ruky svou gumičku a rychle zapletla své vlasy do obrovského drdolu, přičemž se podívala na Nialla, který seděl vedle ní, cpal se brambůrkama a koukal z okna. Přišel jí tak strašně roztomilý, takové krásné, roztomilé sluníčko.

„Takže, Nialle.“ Začala a všimla si, jak odtrhl pohled od ubíhající krajiny venku a usmál se na Zoe. „Máš už nějakou přítelkyni?“

„Vlastně .. nemám. Ještě jsem pořád nenašel tu pravou .. mezi fanynkami.“ Dodal rychle a Zoe mu věnovala přátelský úsměv. S ním si bude rozumět, měla ráda celebrity, které si dokázali cenit každého fanouška.

„Myslím, že to nebude trvat dlouho, máte úžasné a krásné fanynky.“ Obdaroval ji krásným úsměvem, přičemž ukázal své krásné, bílé zoubky.

„A co ty, Harry?“ Trošku se nahnula, aby ji dobře slyšel a všimla si, jak se uchichtl.

„Já mám tady svoji prdelku, Louise. Budeme spolu navždy, že ano lásko?“ Rozchichtal se, pohladil Louise, který vedle něj řídil, po rameni a ten na něj vrhl rychlý, zamilovaný a velmi vtipný pohled.

„Jasně, slaďouši.“ Odpověděl mu a znovu se věnoval svému řízení, přičemž si Harry začal zpívat písničku, která zrovna hrála v radiu.

„To jsem ráda, že se takto milujete.“ Zasmála se a všimla si, jak se jí v okýnku mihla cedule s názvem ‚Doncaster‘. A jsou tady.

Bála se toho, co jí řekne jeho rodina. Neviděli se od jejich rozchodu a bála se, že ji znovu do rodiny nepřijmou. Jenže Louis snad umí číst myšlenky nebo co a hned na to navázal.

„Psal jsem mámě, že dnes přijedeš s námi a je opravdu nadšená. Těší se na tebe. I Lottie.“

Zoe se usmála a hleděla ven z okna na domy, které kolem nich mizeli až nebezpečnou rychlostí. Odkdy Louis jezdí tak rychle? Pamatuje si na to, jak jezdil dříve dbal na každou značku ..

Lottie a Johan měla z rodiny Tomlinsonů vždycky nejradši a ani vlastně nevěděla proč. Měla je ráda všechny, ale tyto dvě jí neskutečně přirostly k srdíčku.

Z myšlenek jí náhle vyrušil Niall, který ji otevřel dveře od auta a s úsměvem na rtech čekal, až se sebere a vystoupí.

Byla tak strašně nervózní a vlastně ani nevěděla proč. Vždyť Louis řekl, že se na ni těší, tak proč v břichu cítí ten nepříjemný pocit nervozity?

„Zoe!“ Uslyšela drobné hlásky a předtím, než si stačila povšimnout, kdo na ni volá, ji objali dvě malinké, blonďaté hlavičky, které pevně stiskla a věnovala jim polibek do vlasů.

„Daisy, Phoebe .. vy jste taak vyrostli! Chyběli jste mi zlatíčka!“ Usmála se a povolila stisk, aby se mohla lépe podívat, kdo z rodiny Tomlinsonů ještě venku stojí.

Stáli tam úplně všichni. Louis se objímal s Johan, Lottie se usmívala na Zoe a Fizzy čekala na obrovské, medvědí a bratrské objetí dohromady. Jediný, kdo tu chyběl, byla Georgia, ale to už jí nepřekvapovalo. Nikdy se neměli rádi.

No a samozřejmě parta čtyř kamarádů, kteří se tahali o kufry, jako malé děti. Doslova.

**

„ A co vlastně teď děláš, Zoe?“ Usmála se na Zoe Johan a dolila jí šálek teplé, Doncasterské kávy, kterou milovala.

„Mám vlastní podnik v Londýně, navrhuji svatební šaty ..“

„Aww! Až si někoho budu brát, navrhneš mi taky?“

„Samozřejmě, Fizzy.“ Zasmála se Zoe, usrkla si kávy a rozhlédla se kolem stolu. Naposledy tu seděla před třemi roky v objetí Louise a byla šťastná. A teď? Vedle ní sedí Niall, který se cpe obědem, po pravici Danielle s Liamem, Lottie, vprostřed Johan a na druhé straně sedí všichni ostatní.  A Louis sedí přímo naproti ní, pořád na ni zírá a všimla si, že už se jí párkrát dotkl nohou pod stolem.

Tolik se toho změnilo ..

„Jak si na Zoe vlastně narazil, Loui?“ Zasmála se Johan a Zoe se vybavila myšlenka, kterou se snažila zahnat do koutku své mysli. První seznámení z jeho rodinou, tohle samé řekla i když tu poprvé seděla ..

„No vlastně .. narazil jsem na ni ve Starbucksu a potom .. v její prodejně s ehm .. Eleanor.“ Všimla si, jak se u jejího jména zakuckal a pohlédl Johan do očí stejně, jako Zoe.

Hned jí došlo, že Eleanor nemá ráda. Úsměv ji totiž hned poklesl a sklopila oči k jídlu.

Kousek Zoe se zaradoval, ale ona si od toho kousku dávala pořádný odstup. Byl to ten kousek mysli, který Louiho pořád tajně a nepoddajně miluje.

Najednou dobrou náladu u stolu vystřídalo napětí. Bylo tak silné a všechno vyzařovalo právě z Johan. Nechápala, proč ji nemá tak ráda. Co udělala? Pro jistotu si do svého tajného deníčku v mozku zapsala, že se jí na to jednou zeptá.

DIARY WITH SECRET MEMORIESOnde as histórias ganham vida. Descobre agora