26. chapter PART 2/2 +15 !!!

867 40 8
                                    

Hahahahaha, KONEČNĚ, co?:D

Blbne mi net, takže .. už to tu mělo být tak před hodinou :( No nevadí, alespoň jsem vás zase o trošku víc napínala:D:D:DD

No, já vás už nebudu zdržovat od čtení, jen .. užijte si to tak, jak já:3 Nejlepší je si to všechno představovat!:D

Chci na to pořádný názory!!:D Tak do toho:D

HVĚZDIČKUJTE, KOMENTUJTE a mějte se pěkně:*

Beb. xxx 

„Ještě jednoho, Zoe!“

„Kluci, já už nemůžu.“ Zasmála se na Nialla, ale posledního panáka do sebe nakonec hodila.

Harry zatleskal, začal opět roztáčet a Zoe se opřela o Niallovo rameno a snažila se zaostřit na otáčející flašku vodky před sebou, která se začala pomalu zastavovat. A taky se zastavila – na ní a Ashtonovi.

„Úkol.“ Vyhrkla bez přemýšlení a narovnala se, aby mohla Ashtonovi věnovat plnou pozornost.

„Polib Nialla.“

„Cože?“ Zoe jako by ze vteřiny na vteřinu opustila dobrá nálada, která se jí po pár panákách vodky vytvořila a otevřela pusu.

„Slyšela si.“

„Ne, to neudělám.“

„Musíš. Na fonty se nehraje.“ Zoe povzdechla a natáhla se k Niallovým rtům, které na ni nedočkavě vyčkávali.

Po pravdě, vždycky si ho přála políbit, všechny z nich. A teď měla příležitost a .. udělat to nechtěla.

„Udělej to, Zoe. Ať už to máme oba za sebou.“ Usmál se na ni Niall a ona si přitáhla jeho rty k těm svým. Chytila jeho obličej do rukou a jeho rty přitiskla na ty své.

Bylo to přesně takové, jaké si myslela. Možná to bylo ještě lepší. Úžasné, ale nic to s ní neudělalo. Nechtěla jeho rty, chtěla ty Louise.

Uslyšela bouchnutí flašky a odlepila se z Niallových rtů, přičemž jediné, co ještě stihla zaregistrovat, byla rozbitá flaška od vodky a mizející stín Louise v druhém patře.

„Louisi!“ Zakřičela Zoe, pustila Nialla, hodila vražedným pohledem po Ashtonovi, zvedla se a rozběhla stejným směrem, jako Louis.

Všichni se beze slova otočili na Ashtona a on zakroutil nechápavě hlavou.

„Proč si jí ten úkol dával?“

„Chce tě! Vždycky chtěla, řekla to. Tak proč bych to neudělal?“

„Ona nechce Nialla, ty poleno.“ Chytil se Harry za hlavu a Ashton ji sklopil, přičemž uslyšel Niallův hlas. „Měl bys radši jít.“

**

„Louisi! Zastav se!“ Následovala ho velkou halou do jednoho z pokojů, ale on jí nechtěl věnovat pozornost a zabouchl jí dveře před nosem.

Zoe tohle už dále snášet nechtěla. Ta zuřivost, kterou si schovávala na ten pravý okamžik, právě teď vyplula na povrch. Roztřískla dveře od sebe a vešla do pokoje, ve kterém Louis stál u okna a pravidelně dýchal.

„Mohl bys mě vyslechnout?“

„A proč bych to, kurva, dělal?! Právě si se culala z mým kamarádem, přede mnou a užívala si to.“

„Byla to hra, proč z toho děláš takovou vědu? Už mě to nebaví!“

„Víš proč? Fakt to chceš vědět?“ Pomalu se k ní přiblížil a ona se zamračila.

„Protože tě nenávidím! Nenávidím tě za to, jak strašně tě miluju. A nenávidím sebe, že jsem takový vůl! Víš, jak bych si, kurva, přál znovu líbat tvoje rty? Nenávidím tě, Zoe!“ Zoe zalapala po dechu, ale místo toho, aby se sbalila a odešla pryč, se přisála na jeho rty a zajela rukama do jeho hnědých vlasů.

Hladově začala hltat jeho rty a on ji nenasytné polibky oplácel, jako nejžhavěji a nejdrsněji to šlo.

Bez toho aniž by jejich rty přerušily své spojení, zamkli pokoj a došli k posteli, na kterou se Louis posadil a nechal si vysléknout tričko, které po chvíli Zoe pohodila na zem. To samé on udělal s jejíma šatama, které obepínaly její nádhernou postavu. Jemně je ze zadu rozepnul a nechal je spadnout dolů na zem.

Stála tu před ním, skoro nahá a on se nemohl udržet, přitáhl si ji k sobě a jediným pohybem rozepl její podprsenku, která spadla k ostatním věcem na zem.

Když si všiml, že se Zoe snaží dostat dolů i jeho kalhoty, pomohl jí s tím, povalil ji pod sebe na postel a začal jí líbat na krku, přičemž Zoe zhluboka vzdychla a mu tím dala signál k tomu, že může pokračovat.

Začal na jejím krku zanechávat mokré stopy, díky kterým se dostal až k pravé bradavce, kterou si vtáhl do zubů a mírně zkousl. Zoe zaskučela, ale on nepřestával. Po slepu našel její levé prso, pevně ho zmáčkl a políbil. Když se po pár vteřinách dostal ke kalhotkám, přes které dráždil její klitoris, bez přemýšlení jí je sundal a začal jí líbat mezi stehna.

„Tak. Strašně. Tě. Nenávidím. Zoe.“ Po každém polibku zašeptal a při jejím jméně se přisál na místo, které Zoe zalilo vlnou vzrušení a orgasmu.

„Proboha.“ Zaslechl její hlas, usmál se a jemně přejel jazykem po tom nejcitlivějším místem, které vůbec měla. Když to zopakoval po osmé, ucítil, jak se jí dere orgasmus na povrch.

„Ještě ne, lásko.“ Zašeptal Louis a znovu se přisál na její rty. I přes všechny urážky, jeho rty na těch svých uvítala, ale pořád chtěla něco víc, chtěla se udělat. Proto Louisovi stáhla poslední kousek oblečení, který na sobě měl a on zakroužil kolem jejího vchodu svou chloubou.

„No tak, dělej.“ Zašeptala a on do ní konečně vnikl, přičemž se začal v pravidelném tempu hýbat ven a zpátky. Když slyšel vzdychat své jméno a ucítil její nehty, které se snad snažily rozdrápat jeho kůži na zádech, přepadla ho obrovská euforie, které ho vynesla do těch nejsladších a největších výšin světa.

Během minuty se převalil na druhý bok postele vedle Zoe a ztěžka oddychoval. Oba vyvrcholily společně a on věděl, že to byl ten nejlepší usmiřovací sex, co kdy měl.

Ne.

Byl to ten nejlepší sex vůbec.

A byl s ní.

DIARY WITH SECRET MEMORIESWhere stories live. Discover now