27. chapter x

906 41 8
                                    

HIHIHI:D Další kapitola!:D

Jak jste si užili včerejší/dnešní 1DDAY? :) Bože, nikdy jsem nic lepšího nezažila, dokázala bych si na to zvyknout! ! :'))

Noo a konečně nová kapitola:D Jaksi nemám čas psát, vždycky něco dopisuju ve škole a potom doma .. je to komplikované:D 

KOMENTUJE, HVĚZDIČKUJTE:D:*

NO!!! A ještě tu mám jednu důležitou věc! Jelikož jsem na to v posledních 2 kapitolách zapomněla, tak to musím změnit:D

Tuto kapitolku a dalších min. 10 bych chtěla věnovat mé lásce, co ji poctivě čte a miluje ji stejně, jako já ji:** Vanessko, tady to věnování pro tebe, snad se ti bude líbit! :')♥

Zoe se zhluboka nadechla a převalila se na druhý bok s úsměvem na rtech. Když však oči otevřela a vedle sebe spatřila JEHO, úsměv jí z tváře zmizel, zakřičela a tím, jak začala máchat rukama kolem sebe, spadla z postele, div ji celou nestála s sebou.

„Zlato, co to děláš?“ Zadívala se ze země na postel, ze které se vyškrábal ospalý Louis s úsměvem na tváři. Jeho vlasy trčeli snad do všech světových stran, jeho oči byly pootevřené a jeho úsměv zdobil jeho dokonalou tvář. Musela se v duchu zasmát. Vypadal, jako by si večer něčeho šňupl.

„Co – co se stalo, Louisi?“ I když se ho zeptala, moc dobře to věděla, jen si to nechtěla přiznat. Ona taková přece není.

„No, včera si mi svedla nejlepšího kamaráda a já svedl tebe. Nebo ty mě?“ Poškrábal se na krku a odhalil své bílé zuby.

„Nikoho jsem nesvedla, byla to hra.“ Vyškrábala se na nohy a vzdychla.

„Takže si to pamatuješ? A pamatuješ si to, co se stalo potom? Protože kdybych byl tebou a nepamatoval si to, asi bych si vytrhal vlasy.“

„Eh..“ Zoe nevěděla, co říct. Všechno si to pamatovala a byla za tor ráda. Byla ráda za to, co se včera stalo, ale nepřišlo jí to správné.

„Pamatuji si jen, jak jsem políbila Nialla ..“ nedořekla to, protože nevěděla, co říct. Ale bylo jisté to, že mu zatají, že si to pamatuje.

„To si to opravdu nepamatuješ?“ Jeho pobavený výraz se změnil na smutný a Zoe pokrčila rameny. Přála si s ním být, ale nechtěla, aby jejich vztah začínal takhle.

„Kde je Ashton? A kluci?“ Zpanikařila, když si vzpomněla na včerejší večer a na to, jaké na sebe Niall s Ashtonem házeli pohledy plné nenávisti a vydala se ke dveřím. Než k nim však došla, Louis chytil její ruku do té své, přitáhl si ji k sobě a přitiskl se na její rty.

„Chci, aby sis včerejšek vybavila. Chci, aby sis tu sedla a zavzpomínala. Miluju tě a už se ti nechci vyhýbat. A taky nechci, aby ses ty vyhýbala mě.“

„Loui, já ..“

„Jen mi řekni, že mě miluješ. Když mi řekneš, že ne, přísahám ti, už nikdy mě neuvidíš.“

„Tak tomu se těžko věří, když seš na každém rohu.“ Zasmála se a jeho koutky opět vyletěly do malého plachého úsměvu.

„Miluju tě, Louisi.“ Pronesla a nechala se pevně obejmout, propletla si s ním prsty a jemně ho políbila.

**

„Co to tu voní?“ Usmála se Zoe na Nialla, když spolu s Louisem ruku v ruce sešli do kuchyně, kde už posedávala Dani s Liamem a Niall stál u sporáku.

DIARY WITH SECRET MEMORIESWhere stories live. Discover now