Prologue

30.9K 1.8K 1.6K
                                    

Tekrardan başlayalım bakalım. Başladığınız tarihi buraya bırakabilirseniz çok mutlu olurum. İyi okumalar ❣~

Ben Kim Taehyung.

19 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. Sakin denebilecek bir hayata sahibim.

İnsanlar beni anlamadığından ya da anlamak istemediğinden dolayı çeşitli lakaplarım var. Kimisi uzaylı, kimisi budala kısacası garip çocuk diye seslenir. Seslenenim çok olmasa da.

Dışardan sessiz görünse de sesli bir kişiliğe sahibim. Kafamdaki sesler hiç susmaz, bunun Tanrı'nın bana verdiği en iyi lütuf olduğunu düşünürüm. Kırılgan bir yapım vardır, erkeklere ters düşecek kadar kırılganım. Yalnızlığımı kendimle örterim, ya da örtmeye çalışırım.

Karakterime nazaran ailem fazla eğlencelidir. Babalarım çok sosyal ve konuşkan insanlardır. Babam Seokjin gülmeyi ve güldürmeyi çok sever. Diğer babam Namjoon daha sakin bir kişilik olsa da çok sosyal olduğu su götürmez bir gerçektir.

Gay bir çiftin çocuğu olmak bana her zaman ilginç duygular hissettirmiştir. Açıklayamadığım duygular...

Babalarımın birbirlerini çok sevdiği bir gerçektir, bunu herkes görür fakat her ne kadar çocukları da olsam bunu garipsemeden edemiyorum. Birbirlerini nasıl sevdikleri aklımda soru işaretleriyle birlikte dolaşır hep.

Bir erkek başka bir erkeği nasıl sevebilir ki? Bunu saatlerce düşünürüm ve sonunda çözülemeyen bir denklem çıkar karşıma. Bir keresinde babam Seokjin'le bu konuyu konuştuğumda bana demişti ki:

"Oğluşum. Aşk mantık işi değildir. Onu çözmeye çalışırsan boşa uğraşmaktan başka bir şey geçmez eline. Aşk bir gün seni bulduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın ve belki o gün aşkın cinsiyete bağlı olmadığını da göreceksin."

Dedikleri fazla romantikti. Normal bir insan için etkileyiciydi. Ama ben realist bir insandım. Anlayamıyordum. Kafama yatmıyordu.

Geceleri onların sevişme seslerini duymak zaten karmaşık olan psikolojimi iyice altüst ediyordu. Kim babalarının sevişmesini duymak isterdi ki?

Kızlara gelince... 19 yıllık hayatım boyunca ilgimi çeken bir tane bile kız olmamıştı. İnsanlar bir kıza güzel dedikleri zaman o kıza bakar ve uzun uzun incelerdim. Ama iki göz iki kaş bir dudak ve bir burundan başka bir şey görmezdim. Bazılarınınki orantılı olurdu o kadar. Orantıyı severdim.

Ve sanırım insanlara göre güzel orantılı olmaktı. Ama yine de ilgimi çekmiyordu.

Hiç kimse ilgimi çekmediğinden bir dönem fazla endişeliydim. Bu şekilde nasıl yaşayacığımı bilmiyordum. Uzun araştırmalar yapmıştım. Ve sonunda bir şeye ulaşmıştım. Ben aseksüeldim. Bunun başka açıklaması olamazdı çünkü.

Ve bu benim için aşkı anlaşılmaz kılıyordu. Biriyle aşk yaşama gibi bir düşüncem yoktu. Zaten neden yaşadığımı da çözebilmiş değildim. Tek yaptığım okula gitmek sonrasında da çıkıp sokaklarda dolanıp fotoğraf çekmekti. Beni mutlu eden tek şey doğa ve sanattı.

Bana yaşama isteğini sanat veriyordu. Fakat bu bazen beni korkutuyordu. Çünkü okuduğum bazı ünlü ressamların hayatları sanat olduğu için intihar etmişlerdi.

Ve benim de sanatla olan bağım bir gün koparsa sonumun bu olacağı kaçınılmazdı.

Ama yaşıyordum işte. Aşka dair bir bilgim olmadan. Kimsenin beni etkilemediği bir dünyada.

Yaşıyordum işte.

Şimdilik.

.................................................................

Yeni fic. Huh çok heyecanlıyım. Bu ficte çok fazla araştırma yapacağım gibi görünüyor. İlk defa sessiz bir Taehyung yazmamın olduğu heyecan mıdır, yoksa ilerde yazacağım bölümlerin kurgusunun heyecanı mıdır bilinmez ama yerimde duramıyorum.

Evet şimdi kemerlerimizi bağlayalım ve yeni bir Taekook hayal alemine doğru uçmaya başlayalım.

♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mister Right | Taegguk ✓Where stories live. Discover now