⭐AÇIKLAMA ⭐

2.6K 216 108
                                    

Merhaba arkadaşlar,

Bugün size şu an yayınlamakta olduğum kitapların haricinde bir soru sormak istiyorum. Bana gelen çoğu isteği bir de size sorarak, fikirlerinizi almak istedim ve açıkçası neler söyleyeceksiniz, çok merak ediyorum.

Azımsanmayacak kadar çok sayıda okuyucu benden Fantastik ve Bilimkurgu Edebiyatı dışında, başka türlerde de öyküler yazabileceğimi belirttiler. Daha doğrusu bu yönde talepleri oldu.

Bana sorulduğu zaman bu iki tür haricinde pek başarılı olamayacağımı ve bu nedenle de bu önerilere pek sıcak bakmadığımı anlatmıştım.

Fakat bunu bir - iki kişi değil, hayli kalabalık bir kesim isteyince tepkisiz kalamadım.

Ben de sizlerin fikrini öğrenmek istedim.

Siz böyle bir şeye ne dersiniz? Sizce başka tarzda da hikâyeler yazmalı mıyım? Eğer yazarsam hangi türü ya da türleri tercih edersiniz? Ve en önemlisi; bu benim şu an kendime belirlediğim ve dışına çıkmadığım, tamamen hayal gücünü esas alan kitaplarıma eksi bir yön kazandırır mı?

Bunları gerçekten çok merak ediyorum ve bu yazdıklarımı okuyan herkesten kendi fikirlerini belirtmelerini rica ediyorum. Lütfen her zamanki belirli okuyucuların yorumuyla sınırla kalmasın bu talebim. Her türlü öneriyi heyecanla bekleyeceğim.

Şimdilik hoşçakalın..

Herkese iyi hafta sonları diliyorum..

KUSURSUZ #2- Eski DünyaWhere stories live. Discover now