13.část

6.1K 371 5
                                    

13.část

 Kopla jsem do sebe dalšího panáka vodky a zašklebila se. Jelikož jsem to ničím neředila, rychleji se to na mě podepisovalo. Nemohla jsem rovně stát, takže jsem seděla na Seanově klíně. Měla jsem pocit, že se se mnou svět točí. Omotala jsem ruce kolem Seanova krku a přitiskla se k němu blíž, abych nesklouzla z jeho klína. Dívka jménem Caroline mi nabídla cigáro. Vřele jsem ho přijala. Neměla jsem v plánu se tady opít nebo tak, to vůbec ne. Vzala jsem si jednoho panáka, protože jsem myslela, že to zažene myšlenky na Louise. Ale nezabralo to, takže jsem si vzala dalšího. A už to jelo. Asi po sedmým jsem to přestala počítat. Přitiskla jsem se blíž na Seana a vlepila mu pusu. On se zasmál a chytil mě za zátylek. Znovu jsem na něj přitiskla své rty a on mi strčil jazyk až do krku. Rukama jsem mu šmátrala kde se dalo a zavadila jsem i o jeho kamaráda. Odtáhl se.

,,Teda holka. Ty na to jdeš rychle.“ zasmál se. Pomalu mě ze sebe sundal a táhl mě do nějakého pokoje. Zavřel je a lehce do mě strčil, abych spadla na postel. Celou svojí váhou si na mě lehl a líbal mě po celém těle. Byl neurvalý, ale mě to v tu chvíli bylo jedno. Rychle mi přetáhl triko přes hlavu a tím mi vytrhl pár vlasů. Udělal si to samé. Přisál se mi na krk. Kousal mě tam a sál mi kůži. Když se odtáhl, vítězoslavně se usmál a já si přitiskla ruku na bolavé místo. Udělal mi cucáka! Bože, jak tohle budu vysvětlovat. Znovu si na mě plnou vahou lehl a sjížděl rukama níž a níž. Když už byl u kalhot, někdo vrazil do pokoje. Rychle jsem ho od sebe odstrčila.
,,Perrie? Co tu děláš?“ divila jsem se. Semkla rty.
,,Hledám tě.“ řekl jednoduše, rázně přešla pokoj, sebrala ze země moje triko, čapla mě za zápěstí a táhl mě z pokoje pryč.
,,Hej! Co děláš?“ slyšela jsem za sebou ještě Seana. Vedla mě chodbou plnou opilých a nezadaných kluků, kteří na mě házeli obdivné pohledy. Dokonce jsem někoho slyšela zapískat. Jak by taky ne. Perrie mi ještě nevrátila triko a já se tam promenádovala jenom s krajkované podprsence Victoria Secret. Zavedla mě do koupelny, kde za náma zamkla dveře. Hodila mi triko a já si ho poslušně navlékla.
,,Můžeš mi vysvětlit co děláš?“ sykla na mě.
,,No co, bavím se. Je to párty.“ odsekla jsem. ,,Měla bys taky.“ doporučila jsem jí.
,,Bavíš se? Tím, že se plazíš po klukovi? Kdybych tam nepřišla, teď byste dělali pravděpodobně něco, co by sebou neslo těžké následky. Je ti jasný, že se řídí heslem ‘Ošustit a opustit.‘?“ Vyprskla jsem smíchy. To byla chyba, protože se mi alkohol začal vracet zpět. Ještě, že jsme v koupelně. Rychle jsem se otočila a stihla to hodit do záchodu. Slyšela jsem za sebou Perrie, jak si povzdechla, ale přešla ke mě a držela mi vlasy. Po pěti minutách jsem se skláněla nad umyvadlem a vyplachovala si pusu. Zvedla jsem oči k mému odrazu v umyvadle. A zhrozila se. Vlasy mi trčeli do všech světových stran, nalíčené oči jsem měla rozmazané a na krku se mi vyjímal velký cucflek. Perrie ke mě přišla a bolestivě sykla nad cucflekem, který uviděla. Otevřela si svojí mini kabelku a vytáhla make-up, pudr a řasenku. Nejdříve mi odlíčila předchozí šminky a pak mi řasy projela řasenkou. Pak se zaměřila na cucflek. Opatrně mi na něj nanesla make-up. Ale i tak to zabolelo. Vyjekla jsem.
,,Omlouvám se.“ omluvila se potichu. Pokračovala ve své práci. Přes make-up mi dala pudr. Vlasy mi ještě projela kartáčem a přehodila mi je přes ramena. ,,Hotovo!“ vykřikla a otočila mě zpět k zrcadlu. Vykulila jsem oči. Po červeném fleku nebylo nikde ani stopy. Věděla jsem, že tam je. Ale díky Perrie, to nebude vědět nikdo jiný.

,,Děkuju.“ řekla jsem a objala jí. Přikývla. Vzala mě za ruku a táhla mě z koupelny. Došli jsme někam, kde to vypadalo jako obývák. A na gauči jsem je uviděla. Louise a na jeho klíně seděla nějaká blondýna, která ho oblizovala. Znechuceně jsem se odvrátila a pohledem vyhledávala Harryho. Nikde jsem ho neviděla. Asi si to rozdává někde s nějakou hlupačkou, která si myslí, jaký to bude skvělý přítel. A on si pak odejde.
,,Perrie, jedu domů.“ zakřičela jsem, aby mě přes hluk hudby slyšela.
,,A jak se tam dostaneš? Harry tady není a stejně nemůže řídit. Viděla jsem ho, jak pije.“
,,Zavolám si taxíka.“ Jenom přikývla a odešla. Nejspíš hledat Zayna. Prodírala jsem se davem zpocených těl a konečně našla dveře, které vedly na svobodu a trochu lepší vzduch. Prudce jsem je rozrazila a oddechla si.
,,Tak tady jseš.“ řekl nějaký kluk, který se ležérně opíral o zeď. Zamračila jsem se.
,,My se známe?“ zeptala jsem se ho.
,,Já tebe znám.“
,,Aha.“ řekla jsem jenom a chtěla okolo něj projít.
,,Kam si myslíš, že jdeš ty děvko!“ procedil skrz zuby a chytil mě pevně okolo zápěstí, až jsem bolestí vyjekla.
,,Au, to bolí. Pusť mě.“ Ale on se mi jenom zasmál a stiskl mě ještě pevněji. Po tváři se mi skutálely slzy.
,,Snad ti řekla, ať jí pustíš ne?“ ozval se hluboký hlas za mnou. Otočila jsem hlavou.

,,Louisi.“ vydechla jsem úlevou.
,,A ty seš kdo, že mi tady budeš rozkazovat.“ řekl ten kluk. Pustil mou ruku a výhružně k němu udělal jeden krok.
,,A kdo seš ty, abys ubližoval bezbranným holkám?“ řekl a pak mu jednu vrazil. Ten kluk se zaskučením spadl na kolena, ale hned se zvedl a oplatil to Louisovi stejnou mincí. Louisovi se otočila hlava a když se otočil zpět, viděla jsem krvácející obočí. Dostal další a tentokrát ho to stálo protržený ret. A jakmile ležel, jednou ho kopl do břicha. Nebylo to moc, ale asi to bolelo.
,,Nech ho být!!“ vykřikla jsem bezmocně. Přihnali se dva kluci a postavili se na Louisovu stranu. Liam a Zayn
,,Dej si odchod chlapečku.“ řekl výhružně Zayn. Ten kluk se jenom zasmál. Ale Liam mu dal pěstí do břicha a smát se přestal. Uvědomil si, že je na něj přesila a odkráčel. Rychle jsem se přihnala k Louisovi. Měl zakrvácený obličej a držel se za břicho.
,,Jedu domů, vezmu ho sebou.“ řekla jsem.
,,Máš se tam jak dostat?“ zeptal se mě Liam. Přikývla jsem. Kluci se otočili a odešli. Vzala jsem Louise pod rameny a zvedla ho. Opřela jsem ho o zeď, přehodila si jeho ruku kolem ramen a prošli jsme bránou. Znovu jsem ho opřela o zeď a zavolala taxík. Prý tu bude do pěti minut. Přešla jsem k Louisovi. Lehce jsem ho propleskla.

,,Louisi. Otevři oči. Nespi hlavně.“ Pomalu otevřel oči.
,,El, mrzí mě to.“ zaskuhral.
,,Co tě mrzí?“ zeptala jsem se ho. Hlavně nesmí usnout.
,,To že jsi mě tam viděla s tou holkou. Měl jsem být s tebou a tohle by se nestalo. Za všechno můžu já.“ obviňoval se. Prstem jsem mu zvedla hlavu a podívala se mu hluboce do očí.
,,To není tvoje vina, ano? Není to ničí vina. Jenom jsme byli ve špatný čas na špatném místě.“ řekla jsem potichu. Zavibroval mi telefon. Zpráva od Anne. ‘Jedeme s Louisovou mámou na víkend pryč. Jídlo tam máte. Opatrujte se xx ‘ Super, takže doma teď budu sama. Jenom já a Louis. Osvítila nás záře reflektorů. Taxík zastavil a já nastrkala Louise dovnitř. Sedla jsem si vedle něj a po cestě mi padala jeho hlava na rameno. 

I know I can't, but I love youWhere stories live. Discover now