41.část - Epilog

8K 462 61
                                    

takžee...tohle je úplně poslední díl...chtěla bych vám říct, jací skvělí čtenáři jste byli :)) lepší jsem si ani nemohla přát :)) vždy mě potěšili vaše komenty a 'hvězdičky'...jsem strašně ráda, že to vůbec někdo četl :)) ale bohužel už to ukončuju...sice ne na furt, ale alespoň na chvíli...musim dohant školu a až se chytnu, tak začnu psát druhou řadu..to vám slibuju :)) ale jsem celkem spokojená, jak se to nakonec s nima vyvinulo :D dala jsem do povídky všechno, co jsem chtěla, aby tam bylo a nakonec to dopadlo teda takhle...předem se omlouvám, jestli jsem vás někoho zklamala, ale zase budu mít o čem psát v tý druhý řadě :D a taky si prosim nijak neberte Harryho :DD prostě mě to napadlo :DD no..konec mých řečí :DD užijte si poslední díl :)) a miluju vááás!! <3 :33

Další den jsem se jela s Harrym podívat na byt. Byl celkem blízko. Musela jsem uznat, že byl krásný. A hlavně vybavený. Měl dva pokoje, obývák s jídelnou a kuchyní dohromady, oddělený linkou. Koupelna měla velkou vanu. Prostě to byl byt podle mého gusta. 

,,Je krásný, Harry. Děkuju.“

,,Nemáš zač, sestřičko.“ Usmála jsem se při jeho oslovení.

,,Mám prosbu.“ začala jsem a sedla si na koženou sedačku. Harry si sedl vedle mě a pohleděl mi do očí.

,,Povídej.“

,,Ví Louis kde je ten byt?“ Zakroutil hlavou.

,,Neříkej mu to. Nikdy. Musíš mi to slíbit.“ naléhala jsem. Harry nechápal, ale přikývl.

,,A chtěla bych se odstěhovat už dneska.“

,,Cože, proč?“

,,Nezvládám to, Harry. Všechna ta sláva. Můj obličej všude v televizi. Nedávám to.“

,,Jak chceš.“ Byla jsem ráda, že nenaléhal, abych tam ještě zůstala.

,,A musím se rozejít s Louisem.“ řekla jsem neochotně. Vykulil oči.

,,Proč bys to dělala?“

,,Harry, zrovna ty to musíš chápat. Já..nemůžu s ním být. On je jiná liga. A navíc...“ Sklopila jsem oči. ,,Podvedla jsem ho. Nedokážu žít s tím pocitem. Nemůžu se mu koukat do očí.“

,,Dobře.“ řekl po chvíli ticha. ,,Řekneš mu to sama nebo..“

,,Udělal bys to ty? Prosím. Viděla jsem, jaký k sobě máte vztah.“ podívala jsem se na něj prosebně. Přikývl a pár kudrlinek mu spadlo do očí.

,,A vzkaž mu, že ho miluju a že mě to strašně mrzí.“

Ještě téhož dne jsem se doopravdy odstěhovala a prostřednictvím Harryho jsem se rozešla s Louisem.

*O čtyři roky později*

No, co se stalo za ty čtyři roky? Celkem hodně věcí. Začnu u Zayna s Perrie. Vzali se. Jo, vzali se a teď to budou dva roky. Myslím. A Perrie je těhotná. Na svatbě jsem byla, ale hned po obřadu jsem odjela. Nechtěla jsem se setkat s Louisem. Nechtěla jsem vzpomínat.

Dál Niall. No, Nialla neopustila chuť k jídlu. A teď, se svojí přítelkyní jménem Rebecca vlastní řetězec několika restaurací, po celé Velké Británii a Americe.

Liam si našel přítelkyni. Jmenuje se Sophie a jsou vážně roztomilí. Teda, nikdy jsem jí ani Rebeccu neviděla naživo, ale internet je jejich fotkami zamořený.

Harry. Neuvěříte, ale Harry se jednoho krásného dne otevřeně přiznal, že je gay. No, a teď má doufám, šťastný vztah s klukem jménem Nick? Myslím, že jo. A taky uvažují o adopci.

I know I can't, but I love youKde žijí příběhy. Začni objevovat