36.část

4.9K 301 5
                                    

36.část

Koncert proběhl naprosto bez jediné chybičky. Taky se neobešel bez nějakého omdlení, spousta křiku a hodně promočených kapesníčků.

A jelikož to byl poslední koncert tour, neobešel se bez několika přídavků. Fanynky byli štěstím bez sebe, poskakovali a házeli kusy oblečení na pódium. A kluci? Ti dělali jejich obvyklé blbosti. Niall opět předvedl několik jeho skoků a Irský tanec, z čehož šli fanynky do kolen. Tak Zayn a jeho výšky. Musela jsem uznat, že to bylo opravdu něco. Pak se taky dělali stojky, takový ty vlnky, u kterých mě při pohledu na Nialla přepadaly záchvaty smíchu.

Ale pak, světla nadobro zhasla a čtveřice šťastlivců se odebrala do zákulisí, na pár fotek s jejich idoly. Skoro všechny holky nemohli uvěřit, že je vidí. Že je mohli obejmout. Letmo jsem se usmála, když tam přišla plačící osmiletá holčička a kluci se na ní sesypali a utěšovali jí.

,,Ahoj.“ vytrhl mě ze zamyšlení neznámý hlas. Prudce jsem se otočila a spatřila holku, ve věku zhruba patnácti let. Na tváři měla srdíčko, ve kterém bylo vepsáno 1D a na sobě tričko s jejich fotkou.

,,Ahoj.“ usmála jsem se.

,,Ty jsi Elizabeth, že jo?“ řekla a naklonila hlavu na stranu. Přikývla jsem.

,,Já jsem Miranda. Jenom jsem ti chtěla říct, že mě strašně mrzí ta nehoda, co se ti stala a doufám, že vám to s Louisem dlouho vydrží.“ řekla a mě to vykouzlilo úsměv na tváři.

,,Ale já nejsem s Louisem.“ řekla jsem a trochu mě mrzelo, že tak milé holce musím lhát. Její úsměv pohasl.

,,Ale musíte být. Jsi mnohem lepší než Eleanor. Navíc vím, že je jenom nastrčená, aby zamaskovala váš vztah.“

,,To se mýlíš. Eleanor je skvělá kamarádka.“ řekla jsem, ale k nastrčení jsem se nijak nevyjádřila. Holka pokrčila rameny.

,,Můžu se s tebou vyfotit?“ řekla a vytáhla z kapsy telefon.

,,Proč ne.“ pokrčila jsem rameny. Stoupla si vedle mě a já jí objala kolem pasu a na tváři vyčarovala úsměv. Foťák blýskl a úsměv zmizel.

,,A ještě se mi prosím podepiš.“ řekla a nacpala mi do rukou bloček, kde už se vyjímaly podpisy všech kluků. Rychle jsem tam naškrábala svůj podpis a vrátila jí bloček. Ona si ho přitiskla na hrudník a vzdychla. ,,Tohle je ten nejšťastnější den v mém životě.“

,,Je tady všechno v pořádku?“ řekl Louis a majetnicky mě objal kolem pasu. Mirandě to neuniklo a když to viděla, její tvář se rozzářila.

,,Já to věděla.“ řekla a zvedla vítězně paži do vzduchu.

,,A co?“ zeptal se nechápavě Louis.

,,Vy dva. Chodíte spolu.“ řekla a kmitala prstem mezi mnou a Louisem.

,,Ale nesmíš to nikomu říct.“ zašeptal Louis a přitiskl si prst na ústa.

,,Nebojte. Jsem hrdý Louizabeth Shipper. Ještě se s váma vyfotím.“ řekla, stoupla si mezi nás a vyfotila se.

,,Děkuju. A Elizabeth. Drž se. Máme tě rádi.“ objala mě a odhopsala k ostatním třem holkám.

,,Tak to bylo divný.“ zahučela jsem.

,,Musíš si na to zvykat.“ pokrčil rameny. ,,Co ruka?“ řekl a sklouzl pohledem na mojí obvázanou ruku.

,,Nijak to nebolí. Teda když si na to nesáhnu.“ Vzal jí opatrně do svých rukou a pomalu jí otáčel. Pořád dokola.

,,Co děláš?“ nevydržela jsem to už asi po sedmým otočení. Zvedl ke mě oči.

,,Hmm?“

,,Ptám se, co děláš? Proč pořád otáčíš mojí ruku.“

,,Jo, já jsem..jenom jsem přemýšlel proč to Harry udělal.“ řekl a povzdechl si.

,,A není to jedno?“

,,To teda není. Ublížil ti, El. Budu to s ním muset vyřešit.“

,,Louisi, prosím ne.“ prosila jsem.

,,Ne El. Je to tvůj bratr.“

,,Nevlastní.“ doplnila jsem ho.

,,To je fuk! El, on ti ublížil. Viděla jsi vůbec tu ruku?“ Začal zvyšovat hlas.

,,Co se tu děje?“ ozval se hluboký chraplavý hlas za Louisovou hlavou. Ten se prudce otočil a viděla jsem, jak zatíná ruce v pěst. Stoupla jsem si před něj a za zády si s ním propletla ruku a zmáčkla mu jí, aby se trochu uklidnil.

,,Já..jenom jsem mu vysvětlovala...“ Sakra, sakra. Rychle, něco vymysli! ,,Jak upéct cukroví.“ řekla jsem s falešným úsměvem. Harry nevěřícně zvedl obočí.

,,Cukroví?“ ujišťoval se.

,,No jasně. Za chvíli jsou přece Vánoce a Louis neumí upéct cukroví.“ vykrucovala jsem se.

,,Ale vždyť nám ho každý rok pečou mámy.“ řekl a koukl na Louise, který už se trochu uklidnil. Až na ty pěsti.

,,Jo, ale říkal jsem si, že by bylo na čase se trochu osamostatnit, když teď budeme s El bydlet spolu.“ řekl a pevně mě chytil okolo pasu a přitáhl si mě k sobě blíž.

,,Co?“ vyjekla jsem. Když jsem viděla Louisův výraz, spolkla jsem námitky a začala hrát s ním. ,,Eh, chtěla jsem říct, jasný. Budeme spolu bydlet.“ přikývla jsem a natiskla se blíž k němu.

,,Cože? Vy spolu budete bydlet?“ Louis přikývl. Harry vypadal hodně překvapeně. Ale za chvíli to překonal.

,,No, alespoň nám doma nebudeš překážet.“ řekl arogantně a otočil se.

,,Ty seš takovej kretén!“ vykřikl za ním Louis. Harry se prudce otočil.

,,Cože?“

,,Že seš kretén. Proč jsi jí to udělal?“ křičel na něj Louis.

,,Nechápu o čem to mluvíš.“ pokrčil rameny Harry a otočil se zpátky. Podívala jsem se na kluky, kteří koukali mým směrem. Najednou vzal Louis prudce mojí ruku a přímo jí nacpal Harrymu do obličeje.

,,Tohle.“ řekl Louis a odmotal mi z ruky obvaz. Když Harry uviděl moje nafialovělé zápěstí, oči mu blýskly poznáním, ale nedal to na sobě znát.

,,Stále nechápu o čem mluvíš.“ zopakoval klidným hlasem.

,,Kurva Harolde. Nedělej blbýho. Řekla mi to. Sice nedobrovolně, ale řekla. Proč jsi jí to udělal?“ zopakoval chladně. V tom Harry vybuchl.

,,Protože už mě sere s tím, že si nejdřív hraje na chudinku a já jí obskakuju. A pak jí uvidím, jak se tam s tebou cicá. Jak předtím, tak i teď se chová jako tvoje malá děvka, Louisi. A neříkej mi že –“ Celou dobu divoce rozmachoval rukama a křičel, ale teď se zastavil uprostřed věty. A to jenom díky Louisově letící pěsti, která ho tvrdě udeřila do tváře. Harry se chytil za bolavé místo a narovnal se. Chtěl to Louisovi vrátit, ale Niall a Liam ho nenechali. Každý ho chytil za jednu paži a táhli ho od zuřícího Louise, kterého jsem držela já se Zaynem.

,,Počkej.“ vydechla jsem. ,,Ty žárlíš, že jo?“ Všechno  mi to došlo. Jako ironií jsem si jednou vzpomněla na Harryho pokus o ‘zásun‘, který se stal, ještě něž jsem se začala plácat ve svých citech k Louisovi. Pak ta puse včera večer, ty pohledy, který na mě házel. Všechno mi teď zapadlo do sebe.

,,Mělo mi to dojít dřív.“ řekla jsem a uvolnila stisk na Louisově paži. Chyba. Znovu vystartoval po Harrym.

,,To si už děláš prdel ne?! Zapomeň na to. Je to tvoje sestra a navíc je MOJE!!!“ křičel.

,,Kluci, uklidněte se!“ ozval se tvrdý hlas ode dveří. Všichni jsme se prudce otočili za zvukem hlasu. A to co jsme viděli nás opravdu nepotěšilo. Nikoho z nás.

,,Simone.“

I know I can't, but I love youWhere stories live. Discover now