14.část

6.4K 381 4
                                    

VAROVÁNÍ!!! 13+ (snažila jsem se :DD)

14.část

 

Hodila jsem Louise na mojí postel. Rozplácl se tam a když jsem se vrátila z koupelny, s lékárničkou v ruce, myslela jsem, že usnul. Po bližším prohledání jsem zjistila, že kouká do stropu.
,,Louisi!“ ozvala jsem se po chvíli. Zvedl hlavu. Zvedla jsem lékárničku. Povzdechl si, ale posadil se na kraj postele. Přisunula jsem si k němu židli. Nejdříve jsem mu z obličeje setřela krev. Obočí jsem mu opatrně postříkala dezinfekcí. Trhl sebou.
,,Omlouvám se.“ řekla jsem potichu. Nalepila jsem mu tam náplast, jelikož nejsem žádný chirurg, abych mu to sešila. A přesunula se k jeho rtu. A šokovaně jsem vydechla. Nic tam neměl. Žádný roztrhlý ret. Nic. Předtím se mi to muselo zdát. Ale pokrčila jsem rameny a odnesla lékárničku zpět. Opláchla jsem si obličej a vrátila se za Louisem. Trpělivě čekal až se posadím a celou dobu mě bedlivě pozoroval.
,,Co je?“ zeptala jsem se ho po chvíli.
,,Nic. Nemůžu na tebe koukat? Když už nic jinýho.“ řekl se smutným úsměvem. Sklopila jsem pohled a posadila se vedle něho na měkkou postel.

,,Louisi.“ řekla jsem a objala ho. Položil mi hlavu na rameno. Chvíli jsme se na sebe jenom koukali. Podívala jsem se na hodiny na stěně. Bylo půl jedenáctý. Anne je s Robinem pryč. Harry se jen tak nevrátí. Z toho plyne, že mám celý volný barák. Barák jenom pro sebe. Otočila jsem se zpět k Louisovi a přistihla ho, jak upřeně pozoruje moje rty. Když jsem si ho prohlížela, zjistila jsem, že je to opravdu sexy kus. Měl na sobě triko, které bylo důsledkem jeho vypracované hrudi uplé. Rty měl krásně vytvarované. Vlasy měl pečlivě vyčesané nahoru a oči. No, ty byli jedním slovem dech beroucí. Skousla jsem si ret, když jsem si uvědomila, že ho chci políbit. Ale jak bych potom vypadala. Jako holka, která neví co chce. I když, to už jsem.

,,Můžu tě políbit?“ zeptal se Louis.

,,Že se ptáš.“ vydechla jsem a doslova se na něj vrhla. Ruce jsem zamotala do jeho vlasů a přitiskla se na něj co nejblíž. Jazykem jsem mu jezdila po rtu, po zubech a pak jsem proklouzla dovnitř. Dychtivě jsem projížděla každý koutek jeho úst. Pomalu jsem se přesunula na jeho klín, aniž bychom se přestali líbat. Rukama mi zajel pod triko. Přejížděl mi po zádech a zastavil se u podprsenky. K mému zklamání sjel zase dolů a stiskl mi zadek. Na chvíli jsem se od něj odtrhla. Ale jenom proto, abych mu mohla přetáhnout tričko přes hlavu. Znovu jsem se na něj přitiskla a donutila ho, aby si lehl, takže jsem ležela na něm. Začal mi sundávat tričko. Spolupracovala jsem tím, že jsem se lehce nadzvedla. Pak mi něco došlo. Slezla jsem z něj a v podprsence došla ke dveřím, které jsem následně zamkla. Vrátila jsem se k němu se svůdným úsměvem. Opět jsem si na něj sedla, ale tentokrát jsem měla sundaný i kalhoty. Přikládala jsem svá ústa na jeho holou pokožku od kalhot nahoru. Líbala jsem ho na krku. A udělala jsem to stejné jako Sean mě. Udělala jsem mu cucflek. Louis se po celou dobu jenom smál. Ale umlčela jsem ho jednoduchým přitisknutím svých rtů na jeho. Zavřel oči a poddával se polibku. Jednu ruku jsem mu zamotala zpátky do vlasů a druhou sjela k jeho rozkroku. Z jeho úst unikl sten. Usmála jsem se. Rozepínala jsem mu knoflík po knoflíku. Lehce se nadzvedl a já mu oběma rukama stáhla kalhoty. Třepal nohama a kalhoty se mu svlékly úplně. Takže tam byl jenom v boxerkách a já jenom v kalhotkách a podprsence. Schválně jsem se mu tam zavrtěla a jeho boule očividně zmohutněla.
,,Tak ty takhle.“ zavrčel a rychlostí blesku se otočil a převalil mě pod sebe. Naše role se vyměnily. Přejížděl mi rukama po těle a zajel i pod podprsenku. Stáhl mi ramínka, takže mu nebránilo nic v tom sundat mi jí úplně. Ale neudělal to. Jazykem sjížděl od podprsenky níž. Zastavil se u kalhotek. Zahákl prsty za okraje a pomalu je stahoval. Když jsem tam jen tak ležela, jenom v podprsence, čekala jsem, že mě přepadne stud. Přece jenom je to slavná celebrita, kterou chce miliony holek. Ale nic takovýho se nestalo. Užívala jsem si jeho nadržený pohled. Trochu mi roztáhl nohy a lehl si mezi ně. Koukal se mi do očí, zatímco mi tam strkal jeden prst. Zavřela jsem oči. Nejsem panna, ale bolelo to. Zastavil se.
,,V pořádku?“ zeptal se potichu. Přikývla jsem. Dostal se do celkem rychlého tempa.
,,Louisi.“ vzdychala jsem jeho jméno. Celou dobu se mi koukal do očí, což prohlubovalo intimitu mezi námi. Přidal další prst. A zrychlil. Cítila jsem, že už budu. On to vycítil nejspíš taky. Protože přestal.
,,Cože? Teď?“ zeptala jsem se ho nevěřícně. Zakroutil hlavou a zasmál se. Klekla jsem si a strčila do jeho hrudi. Sedl si, ale nelehl si. Viděla jsem jeho bouli. Byla obrovská.
,,Tak jo. Pustíme ptáčka na svobodu?“ řekla jsem se smíchem a stáhla mu boxerky, jak jinak než značky Calvin Klein. A tomu, co na mě vybaflo se rozhodně nedalo říkat ptáček. Vykulila jsem oči. ,,Je tahle velikost normální? Není to proti přírodě?“ řekla jsem a ukázala na jeho chloubu. Zasmál se a jeho ego očividně stouplo. Opatrně jsem ho vzala do ruky. Jezdila jsem rukou nahoru a dolů a Louisovo vzdychání mi dělalo dobře. Udržovala jsem si ním stálý oční kontakt, což bylo obtížné, protože každou chvíli zavíral oči a užíval si to. Pak jsem se snížila a ochutnala ho. Nic. Žádná chuť, jak to všude popisovali. Pokrčila jsem rameny a pokračovala jsem. Divila jsem se, když jsem zjistila, že ho mám až po kořen v puse. Tohle mu dělalo ještě líp, protože vzdychal moje jméno, sténal a všelijak se kroutil. Po chvíli jsem ucítila v ústech lepkavou tekutinu. Okamžitě nastoupil dávivý reflex. Ale překonala jsem to a s pusou plnou malých Tomlinsonů jsem se narovnala. Zasmál se mému výrazu.
,,Nemusíš to polykat.“ řekl se smíchem. Pevně jsem zavřela oči a spolkla to. Když jsem je zase otevřela, uviděla jsem jeho šokovaný výraz. Natáhla jsem se a dala mu francouzáka. Čekala jsem, že se odtáhne. Ale nestalo se tak. Překvapivě se do toho aktivně zapojil. Omotal kolem mě ruce a sundal jediné zbylé oblečení, které na mě zůstalo. Podprsenka dopadla na zem.

*Louisův pohled*

Opatrně jsem jí položil na záda. Nevěděl jsem, jestli je panna nebo ne. Každopádně jsem chtěl být něžný. Tohle je po dlouhý době, co jsem se rozešel s Lucy. Takže jsem se bál, že jsem vyšel ze cviku. Lehce jsem si na ní lehl.
,,Máš kondom?“ zeptala se na poslední chvíli. Natáhl jsem se ke kalhotám, vytáhl peněženku a kondom značky Durex. Rozbalil jsem ho a chtěl si ho navléct. Ale ona mě chytila za ruku.

,,Můžu?“ zeptala se a hodila pohled dolů. Předal jsem jí kondom. Strčila si ho do pusy, sehnula se a když se znovu odtáhla, měl jsem ho nandaný. Vyprskl jsem smíchy.
,,Tak to jo.“ řekl jsem. Zasmála se. Znovu si lehla a já si lehl na ní. Přejel jsem si po něm rukou, roztáhl jí nohy a našel její vchod. Opatrně jsem ho tam strčil a ona vyjekla.
,,Bolí?“ zeptal jsem se. Zavrtěla hlavou, ale viděl jsem, že lže. Strčil jsem ho tam po kořen a jí vytryskly slzy. Chvíli jsem počkal, až si zvykne a když přikývla, začal jsem přirážet. Po chvíli jsem viděl, že jí bolest opustila a ona si to užívá. Ostatně jako já. Vzdychala moje jméno, což mě ještě víc vzrušovalo. Přirážel jsem čím dál rychleji. Natáhla se po mě, přitáhla si mě blíž a vtiskla mi dlouhý polibek, při kterém mi zaryla nehty do zad. Odtrhl jsem se od ní a pohledem sjel k jejím prsům. Objížděl jsem jí jazykem bradavky a ona začala vzdychat hlasitěji.
,,Bože Louisi!“ vykřikla. Vyjel jsem o trochu výš a přisál se. Pomstil jsem se jí za toho cucáka na krku. Taky cucákem, ale někde jinde. Tam kde bude dobře vidět. Cítil jsem, že už budu, takže jsem zrychlil. Stáhla se kolem mě, což ukazovalo na to, že už bude taky. Chtěl jsem vydržet a udělat se s ní, ale nešlo to. Vytáhl jsem ho z ní, stáhl kondom a udělal se. Zběsile jsem oddechoval. Ona taky, ale neudělala se. Rozhodl jsem se, že jí pomůžu. Jazykem jsem jí sjížděl od krku až dolů. Přejel jsem po její bobulce vzrušení jazykem a jí uniklo slabé zaskučení. Zamotala mi ruce do vlasů. Pokračoval jsem v prudkém pohybu jazykem a po chvíli se její výkřik rozlehl celým barákem. Vymotala svoje ruce z mých vlasů, chytila mě za tváře a vytáhla mě. Vtiskla mi dlouhý polibek, který jsem jí dychtivě, ale unaveně oplácel. Odtáhla mě od sebe, podívala se mi hluboko do očí a pohladila mě po tváři.
,,Děkuju.“ řekla s úsměvem. Políbil jsem jí. Zvedla se a šla se umýt. Po chvíli jsem jí následoval. Společně jsme se sprchovali a smáli se. Pak jsem spokojeně usnul s vědomím, že tohle byla ta nejlepší noc v mém životě.

Tohle je poslední díl před dvoutýdenní odmlkou...budu v Egyptě...jenom doufám, že vás tahle část nijak nepohoršila :DD Miluju vás xoxo

I know I can't, but I love youWhere stories live. Discover now