T V Å

4.3K 56 13
                                    

16 APRIL 2019 - TISDAG

Klockan visade på 12:37 när jag vakande av att min mobil vibrerade till på nattduksbordet.

Noel Flike💓 kl 12:37
Hur mår du?❤️

Jag, kl 12:38
Sådär, durå?❤️

Noel Flike💓, kl 12:41
Ska jag komma?❤️

Jag, kl 12:44
Behövs inte, du har skolan Noel

Noel Flike💓, kl 12:56
Ja, och det har du också
Jag åker om fyra, slutar lektionen då
Tar extranyckeln sen

Jag, kl 12:58
Gö så du

Noel Flike, vart ska man börja?
Vi har varit bästavänner så länge vi kan minnas. Våra föräldrar är, eller var, otroligt bra kompisar och vi tillbringade 60% av våra LIV tillsammans. Jag och Noel sågs varje dag. Idag är vi sånna bra kompisar att vi nästan kallar varandra för syskon. Han är som en storebror för mig, sådär lite överbeskyddande men älskar mig. Kunde ju absolut inte önska en bättre bror än Gustav men Noel har alltid varit min bästavän och lilla låtsas storebror. Under alla våra år tillsammans har vi delat ALLT. Allt ifrån kärleksproblem till föräldrarbråk, från min första mensinstruktion till hans allra första stånd, från slagsmål till beskrivande hångel, från vilken ny glassmak vi testade till vilken smak på kondom man skulle ha. Vi delade verkligen ALLT tillsammans, det finns nog ingenting som vi inte vet om varandra.

Jag ryckte till av att jag höra någon vrida om nyckelhålet men slappnade strax av då jag kom på det var Noel.
" NOEL IN THA HOUSE!!!! " Ropade han ut över det tysta huset.
Jag fnissade och trädde på mig en morgonrock och öppnade dörren. Jag möttes av Noel med ett smile på läpparna.
" Varför är du så glad då? "
" Gissa vem som fick A på sitt SO-prov?! " Sa Noel nöjt och fladdrade med ett papper i handen där det klart och tydligt stod ett A på.
" Tryyyhard. " Garvade jag och slog honom löst på axeln.
" Men gere nu, va stolt över mig. " Skrattade han tillbaka.
" Klart jag är. " Sa jag flinade mot honom och fick snabbt leendet besvarat.

Vi gick mot köket där jag plockade fram en lätt frukost.
" Sååååå varför är inte du på skolan idag då? " Frågade Noel när han slängt sig ner på en stol tillhörande köksbordet.
Jag blev tyst.
" Varför är Dante så hemsk? " Frågade jag efter en lång tystnad utan att ge Noel en blick. Jag hade mina ögon fäst på äppeljuicen som jag inte lät rinna över glaskanten.
" Mot dig? "
" Mm. "
Han blev tyst.
" Dante har alltid varit så. Han är så som person. Han är oftast sur, grinig och slänger ur idiotiska kommentarer. " Började han sakta.
" Hur kan ni stå ut med honom? "
" När Dante väl har sin snälla och charmiga sida är han jordens finaste människa. Han slår alla, utan tvekan. De stunder Dante har det humöret sprider han sån glädje och är helt jävla underbar. Dante är min bästavän och det finns inget som jag inte skulle kunna göra för honom. Han betyder allt och jag skulle kunna för honom. "

Det var fint att höra det Noel sa, vilket hjärta den killen har alltså. Helt sjukt. Jag blev charmad över hans ordval, att han skulle kunna för honom.

" Den attityden Dante har mot dig har han mot dom flesta så tänk inte på att det är just dig. Men jag ska inte klandra honom för det, så mycket han gått igenom i sitt liv. Jag förstår varför han är så känslokall. "
" Vad menar du? "
" Nej inget. "
Jag hade satt mig bredvid Noel med min äppeljuice och två mackor. När jag väll tog min ena macka var Noel snabb som satan på att ta den sista och trycka den i munnen innan han brast ut i garv. Jag fnissade åt hur han såg ut och skakade huvudet för mig själv med leendet på mina läppar. Jag sa ju det, jag sa ju det mumlade jag över att jag visste att han skulle sno min älskade macka.

Noel stannade hemma med mig hela dagen. När Gustav kom hem så var Noel lite med honom eftersom dom också är bästavänner. Inte lika tajt som oss men de är tajt ändå. Dom satt väll och gjorde nått ointressant då jag inte kände ett behov för att vara med dom. Skratt hördes ut över hela huset vilket gav mig en varm känsla. Att höra Gustav och Noel skratta. Själv låg jag nerbäddad i min säng och kollade på någon rätt mesig kärleksfilm.
Två knackningar hördes och sedan kom Noel in och la sig bredvid mig. Sedan somnade jag, mot min bästaväns axel.

————————
Shiiiiit ja vad ska man säga? Hoppas ni tycker om den☺️😘

Förälskad i dig // Dante Lindhe Där berättelser lever. Upptäck nu