F Y R T I O S E X

1.8K 34 14
                                    

24 MAJ 2019 - FREDAG
——————————

- EBBAS PERSPEKTIV -
Vilka festar en torsdag när det är skola dagen efter?
Jo, jag och mina idioter till kompisar.

Väckarklockan började tjuta 07:30 och huvudvärken hade börjat tagit i. Jag tittade mig tröttsamt om och möttes av en sovandes Dante och bredvid låg Axel. Jag gav ifrån mig en suck och kastade mig tillbaka i sängen.

" Vad fan gör du? " Mumlade Dante och rynkade sina ögonbryn. " Helvete mitt huvud har disco där inne. " Suckade han och jag flinande lätt.

" Klockan är halv åtta och det är skola idag. " Sa jag och satte mig upp i sängen.

Jag tittade fundersamt ner på min kropp och kom till insikt att jag hade sovit med mina festkläder, Dante och Axel likså. Verkar som att vi alla bara slocknat i sängen.

Efter ett tag lyckades jag hasa mig upp ur sängen och såg tre sovandes personer i sofforna. Ludwig låg helt utspridd på ena medans Ida låg framför Noel och hade armarna runt om henne i den andra. Inte bara vi som slocknat så fort vi kom hem. Jag stampade med fötterna hårt i golvet för att väcka dom medans jag gick mot köket. Sex glas fyllde jag med iskallt vatten och letade efter huvudvärkstabletterna. När de väl var hittat gick jag med tre vattenglas till tv-rummet och hade tabletterna i munnen.

" Hej era puckon, drick detta och ni får fan hålla käft för jag orkar inte höra erat gnäll. Det är ju för fan skola om några timmar. " Sa jag högt och bestämt så dom vaknade.

Alla tre tittade yrt på mig men gnydde till av huvudvärk och tog tacksamt ett varit vattenglas och två tabletter var. Jag tog sedan tre andra glas och tabletterna och gick upp till mitt rum där Axel satt upp i sängen medans Dante sov som en stock. Jag gav han ett vattenglas och kastade två tabletter på honom och Axel nickade tacksamt.

" Älskling vakna nu, det är skola. " Sa jag och hoppade på Dante som slog till mig så jag nästan ramlade ner. " Fuck off. " Mumlade jag och gick mot garderoben.

Jag tog ett par brallor och en hoodie till Ida och gick ut från mitt rum, ställde mig vid räcket och släppte ner kläderna på henne. Taaaaaack hördes i hela huset och jag gick sedan tillbaka till min garderob och tog en slö outfit till mig också. Jag letade mig fram efter Dantes kläder och kastade ett par svarta jeans och en t-shirt till honom.

Efter ett bra tag hade jag lyckats fått upp alla segproppar ur soffor och sängar och vi stod alla redo för att ta bussen till skolan. Bussen kom som vanligt sent men lyckades ändå få oss till skolan i tid. Vi skiljde oss åt och gick till våra egna lektioner.

" Ojj... öhhh..förlåt. " Stammade jag fram när jag råkat gått in i en personen när jag skulle gå mot lektionen.

" Det gör inget stumpan. " Sa en kille och jag behövde inte ens kolla upp för att veta vem det var.





Samuel.

Han tog ett hårt grepp om min handled och jag knep igen ögonen för att inte visa min smärta. Det var tomt i alla korridorer då lektionerna redan börjat. Jag försökte att dra mig ur greppet han hade runt min handled men han klämde bara åt hårdare.

" Gör inte motstånd, mest för din egen skull. " Sa han kallt och började dra mig ut.

" HJÄÄÄÄÄÄLP!!! " Skrek jag men Samuel var snabb på att slå mig på kinden så jag tystnade.

Förälskad i dig // Dante Lindhe Där berättelser lever. Upptäck nu