S E X T I O F E M

1.2K 32 11
                                    

4 månader senare

5 SEPTEMBER 2019 - TORSDAG

- DANTES PERSPEKTIV -

Idag har det gått exakt fyra månader sedan jag lämnade Ebbas hus med ett krossat hjärta efter att nyss ha blivit dumpad av mitt livs kärlek. Jag har inte gått vidare, inte på långa vägar. Jag är kvar på samma plats i livet och sitter och väntar på att hon kanske kommer knacka på min nya lägenhet och säga Jag saknar dig, bli min igen. Och då kommer jag ta emot henne med öppna armar och vi kommer fortsätta våran resa där den slutade, för fyra månader, hemma hos henne.

" Dante, om du älskar henne, låt hon gå. Om ni är menade att vara tillsammans så kommer hon komma tillbaka. Människor som är ämnade för varandra hittar till sist sin väg tillbaka. "

" Tror du verkligen det? "

" Ja. " Sa Noel och tog min telefon och raderade hela sms:et som jag hade skrivit till henne.

Jag,
Idag har jag varit utan dig i 92 dagar. Dom värsta dagarna jag varit med om, snälla kom tillbaka. Jag minns dagen som igår, när du berättade att du inte ville ha mig längre, när du var kär i någon annan än mig, när du fick mitt hjärta krossat. Jag vet att du fortfarande älskar mig. Jag har inte sett dig sedan den dagen, & jag och grabbarna skiter i universitetet. Men jag är redo för att släppa allt för att få dig tillbaks. Snälla Ebba, kom tillbaka.

Jag skickade aldrig iväg sms:et då Noel precis hade raderat varje ynka bokstav.

Om jag bara kunde få förklara hur jag kände utan att jag skulle förlora dig. Om jag bara kunde säga att det är dig jag älskar, att det är dig jag vill ha, att det är dig jag tänker på hela tiden. Att alla jävla verser handlar om dig. Om jag bara kunde få berätta för dig att jag gråter varje gång jag ser dig med han, för jag vet att du faller för honom istället för mig. Om jag bara kunde få berätta att medans du söker andra älska så står jag fortfarande här som en idiot och älskar dig.

" Allting blir bra tillslut, är det inte bra, då är det inte slut. " sade han och gav tillbaka telefonen.
dig.

Vi hade nyss slutat skolan och jag tillsammans med grabbarna ville inviga min nya lägenhet med den typiska grabb-kvällen. Tacos och fifa.

" Grabbar maten är klar! " Skrek Axel från köket.

" Vi kan prata mer sen. " Log Noel och sedan ställde vi oss upp och gick in i köket.

" Jävlar, detta trodde jag inte om er. Trodde ni skulle bränna upp hela köket. " Sa jag förvånat när dom hade ställt fram allt på bordet i skålar.

Hackade grönsaker, bröd, nachos, creme fraîches, salsa, köttfärs och en jävla massa lättdryck. Det är nog vi i Hov1 största hemlighet. Vi är lite för svaga för lättdryck, i alla smaker.

" Nu ska jag visa er den gudomliga tacosen. " Log jag nöjt när jag började ta köttfärs, creme fraîches, salsa, rivad ostig lök och tillslut gurka.

" Inte dåligt. " Log Ludwig och vi alla hugg in på våra tacosar.

" Hur känns allt Dante? " Frågade Axel och jag fattade direkt vad han syftade på, dem andra med.

Förälskad i dig // Dante Lindhe حيث تعيش القصص. اكتشف الآن