F E M T I O S J U

1.5K 29 7
                                    

1 JUNI 2019 - LÖRDAG

Att vakna upp bredvid sin livs kärlek som var nu levande en lördag är bland det finaste som finns. Att se honom ligga och sova och det enda man kan tänka på är hur otroligt vacker han är. Dante Lindhe. Killen som är min. Vem kunde tro det? Killen som alla tjejer vill åt, killmagneten. Den vackraste människan på jorden.

" God morgon älskling. " Mumlade jag och kysste hans läppar mjukt.

Dante reagerade knappt, hans ögon var fortfarande slutna.

" Dante? " Paniken i att Dante kanske var död slog i mig men andades ut när han rörde sig.

Hur ska detta gå? Ska jag tro att han är död varje gång inte reagerar? Det kommer inte funka.

" Hej. " Mumlade Dante med sin sexiga morgonröst vilket fick mig att nästan bli våt.

Jag tryckte mina läppar mot Dante och masserade hårt mot dom. Jag kände leendet på Dantes läppar som spreds sig allt mer.

" Jasså du tänker så du. " Log Dante och tryckte sig mot mig.

Han drog upp mig så jag ställde mig gränsle över honom på knä och lutade mig fram över han. Han la sina händer på min rumpa och klämde till vilket fick mig att stöna till.

" Mhhhm." Mumlade jag och utan att be om tillåtelse trängde jag in min tunga i hans mun. " Fan vad jag har längtat efter det här. " Stönade jag när Dante började kyssa mig på halsen.

" Jag med. " Mumlade Dante mot mina läppar och satte oss upp.

Jag la mina händer runt hans nacke och började pilla i hans hår. Dante hade två känsliga punkter som jag kände till, när man kliade honom i håret och när man kysste hans magrutor. Dante släppte min hals och återgick till att trycka hans perfekta läppar mot mina. Han kysste mig hårt och jag tackade inte nej till det så jag kysste lika hårt tillbaka.

" Du är så jävla bra på att kyssas, vet du det? " Mumlade han och hans ord fick mig att le.

" Jag kan bara säga detsamma. " Stönade jag tillbaka.

Dante la ner mig på sängen med ryggen mot madrassen och la sig över mig. Han la ner sina handflator i madrassen för att bära upp sig själv och inte låta mig få all hans tyngd över mig. Då jag inte sov med någon tröja kunde han lätt kyssa sig ner mot mina bröst. Medans han sög på min ena bröstvårta så började han pilla med den andra vilket fick mig att stöna till. Han sög in hela mitt bröst i hans mun. Dante bytte bröst och gjorde samma sak med det andra. Hans händer på min kropp fick mig att bara vilja ha honom ännu mer.

Efter ett tag av att han mumsat på mina bröst började han pussa mig neråt. Pussar efter pussar lämnade han längs mina sidor och kom slutligen ner till min troskant.  Som jag längtat. Sexigt drog han av mig mina trosor och han började dra med handen vid mitt underliv. Ett, två fingrar stoppade han in i mig och drog snabbt in och ut. Min blick drog sig till hans sinnessjuka stora bula som gömde sig bakom hans kalsonger.

" J-ja-j-j-jag-jag ko- " Mer hann jag inte förrens jag kom och Dante tittade nöjt på mig.

Jävligt skönt.

Dante böjde sig ner och kysste hårt mina läppar. Kyssarna blev mer och mer instensiva och den känslan vi hade i hånglet gjorde den till bland det sexigaste hånglet jag haft.

Jag bröt hånglet och puttade ner Dante i sängen. Snabbt började jag kyssa hans magrutor som jag visste var en utav hans svaga punkter och hörde hur Dante stönade till. Jag såg på honom hur sinnessjukt kåt han var och jag visste om hur gärna jag ville ha honom. Kalsongerna drog jag desperat av innan jag tog tag i hans enorma feta kuk och började suga av den. Stön lämnade Dantes mun och jag log nöjt. Jag tittade efter ett tag upp på honom och han fattade piken då han vände mig om så jag låg med ryggen mot madrassen.

Förälskad i dig // Dante Lindhe Where stories live. Discover now