F Y R T I O

2.2K 37 24
                                    

21 MAJ 2019 - TISDAG

" JA JA JAAAAA!!!!! " Ropade jag lyckligare än någonsin och kastade mig in i Dantes famn.

Han kramade om mig hårt och jag kunde inte känna mig mer tryggare än vad jag var i hans närhet. Han lyfte svagt upp mig och snurrade runt mig så mina ben fladdrade i luften. Han saktade ner saktare och saktare och när vi stod på golvet tittade vi båda två djupt in i varandras ögon. Ögonblickarna vi delade med varandra strålade av lycka. Så lycklig som jag var tryckte jag mina läppar mot Dantes. Där stod vi, mitt i skolan och nyss blivit pojkvän och flickvän. Efter vår kyss möttes våra ögonen igen och den blicken jag fick av Dante har han aldrig gett mig innan. Det var nått nytt, och jag älskade det. Hans sätt att se på mig.

Hand i hand gick vi ut från skolan för att åka hem till mig. Bilresan hem var magisk, vi lyssnade på våran spellista vi gjort tillsammans och han hade sin hand placerad på mitt innerlår. Då och då kunde han klämma till och jag rös till varje gång av välbehag. Vi gick in till huset och gick raka vägen in till mitt rum. Vi tog varsin ben & jerry's och kröp ner under täcket. Taklampan var släckt och det ända som lyste upp rummet var en ljusslinga som hängde i mitt rum. Vi låg i sängen och åt glass medans svag musik spelades från tv:n. Dante tog sin sked och stoppade den i min glass.

" Danteeeeeee den är miiiiin. " Utbrast jag och drog glassen från honom.

Dante tittade på mig och gjorde en ledsen min. Jag tittade på honom, fy fan vad han är snygg.

Jag tog min sked och tog Dantes glass och tryckte den i munnen.

" Eyyy lägg av. "

" Payback älskling. " Log jag och skrattade.

När glassarna var uppätna och ställda på nattduksbordet låg jag i Dantes famn. Han lekte med mitt hår och jag pillade på hans magmuskler då hans tröja bara råååkat åkt av. Jag tittade upp på honom och möttes av han obeskrivligt vackra klarblå ögon. Han log sitt leende, ett leende som skulle kunna smälta hela nordpolen.

Jag drog mig upp på hans mage och sökte mig efter hans läppar som jag snabbt hittade och kraschade mina mot hans. Våran andra kyss i vårat förhållande.

Det här magiskt, han är min. Han är min pojkvän. Bara av tanken fick mig att le i våran kyss.

" Sluta le. " Mumlade Dante mot mina läppar.

Vilket bara fick mig att le ännu större.

" Sluta. Le. " Mumlade han igen vilket fick mig att dra ifrån.

" Jag kan inte sluta le när jag har Dante Lindhe som pojkvän. " Av de ord jag yttrade fick jag Dante att spricka upp i ett leende.

" Ebba Nordin, du är den vackraste flickvännen jag alltid drömt om. " Med dom orden sagda möttes vi av en kyss av ren kärlek. " Men. jag. måste säga. nått. " Mumlade Dante i kyssen.

Jag drog ifrån och tittade frågande på honom. Han bytte till en allvarligare blick vilket fick mig att bli en aning nervös.

" Jag har väldigt svårt för att säga.... duvet, dom där tre orden....? "

" Vadå? "

" Men duvet, orden man säger till nån när man tycker om någon väldigt mycket... "

" Jag älskar dig? "

" Mm exakt, jag har väldigt svårt att säga de. Dom orden betyder ALLT för mig och jag har sagt dom till tre personer i hela mitt liv. Mamma, pappa och Olivia. Jag sa dom orden till Olivia tre gånger under hela vårat förhållande. Dom orden betyder mer för mig än vad mitt liv betyder. Jag har så fruktansvärt svårt att säga och känna dom orden. Jag vill bara du ska veta det, om det tar ett tag för mig. " Han tittade skamset ner på sin mage.

Förälskad i dig // Dante Lindhe Where stories live. Discover now