T R E T T I O F Y R A

1.9K 51 30
                                    

18 MAJ 2019 - LÖRDAG

- DANTES PERSPEKTIV -
Jag kunde inte sova, jag kunde slappna av och slutna mina ögon för att förbereda mig om vart morgondagen kommer ta mig. Segt tittade jag på klockan bredvid mig som visade 01:02 på natten. Tänk om när jag vaknar senare så är du borta, tänk om det är nu på natten du kanske försvinner. Jag låter det inte hända.
Jag tittade osäkert runt om i rummet och såg Ludwig och Valter sova. Dom två är alltid dom som sover tyngst och dem skulle knappt vakna om man tog en visselpipa och visslade i öronen på dom. Sakta smög jag upp från sängen och tog på mig mina kläder. Jag tog upp ena kortet till hotellrummet innan jag osäkert och tyst drog ner handtaget. Jag möttes av ett starkt ljus från lamporna i taket när jag styrde mina steg mot hissen. När hissen väl plingat till och öppnat dörrarna ställde jag mig in i den och tryckte på den gröna knappen som skulle ta mig ned till lobbyn.

Nere i lobbyn var allt knäpptyst så jag gick med lätta steg mot dörren. Fort låste jag upp bilen och satte mig i den. Jag måste leta dig, jag kan inte låta något hända dig. Tröttsamt satte jag igång bilen och körde ut från parkeringen.

Jag började resan att åka runt lite vart som. Ett pling från mobilen fick mig att hoppa till högt i sätet och lämna ett svagt skrik. Snabbt drog jag fram mobilen och började läsa.

0702682904, kl 01:21
Hej!
Förlåt för att jag skriver så sent på natten.
Du känner inte mig men jag vill bara berätta att jag har Ebba här hos mig. Vi bor på Scandic i Falun.
Hon vet inte om att jag skriver detta och jag tror inte hon vill att jag gör detta men jag gör det för hennes skull. Hon mår jättedåligt verkligen, hon ligger och gråter varje kväll men hon saknar dig verkligen. Hon har berättat allt som hänt och hon älskar dig verkligen. Ni kanske kan komma hit? Hon behöver vara med sina vänner och få en förklaring av dig.
Mvh Karin.

Mina ögon hoppade över orden innan de tvärt stannade vid en meningen som fick mig att tänka till. " Hon har berättat allt som hänt och hon älskar dig verkligen. "
Hade hon sagt något?
Jag försökte ignorera det för stunden när jag vände bilen ner mot Uppsala. Hastigheten låg på 110 km/h men så som det kändes nu körde jag i 150. Bara det inte kommer någon polis nu. Egentligen spelade det inte så stor roll då det ända som låg i mina tankar var att komma till dig. Så fort som möjligt, inget annat var värt.

När klockan slagit 03:52 och visade att jag åkt i 2 timmar och 33 minuter kunde jag på E14 skymta en Välkommen till Falun skylt stående precis vid vägen. Snabbt tog jag upp min telefon för att gå in på kartor och leta rätt på hotellet. Mitt puls låg på 712 och mitt hjärta kändes det som skulle hoppa ur min kropp.

Jag kände på en gång att det inte var lönt att göra något då klockan var mitt i natten så jag stannade bilen på en plätt alldeles vid vägen.

Jag, kl 04:01
Jag kommer när som helst

Det blev mitt enda svar på det hela, vad ska man annars svara? Jag satte igång motorn efter ett tag och letade upp en parkering. Bilen åkte ut på motorvägen och inte ett enda ljud hördes, inga bilar, allt var tyst. När jag några minuter senare drog i handbromsen och stannade bilen kände jag hur starkt mina ögon ville slutna sig. Jag letade fram spaken och fällde ner mitt säte så jag la mig ner och sov.

***

Ludwig Kronstrand, kl 09:26
VART ÄR DU?!
Danteeee
Hallå
Svara
Vart är du
Du har inga saker här
Bilen är borta
Vi blir oroliga
Hallå Dante
Snälla svara
Säg att inget hänt dig
Vi vill inte tappa förlora dig
Vad är livet utan en Dante?
Nej men seriöst nu
Vart fuck e du bror

Noel Flike, kl 09:31
Babyyyyyy
Älskling
Mannen i mitt liv
Eyyy bror vart e du
Dante snälla svara
Jag blir orolig
Vi blir orolig
Kom hem

Axel Liljefors Jansson, kl 09:34
Vart är du gulleplutt
Kom hem nu
Danteeee
Hallå
Kom då
Nuuu
KOM
HEM
DANTE
LINDHE
Broooooor
!!!!!!!

Valter Janni, kl 09:48
Dantebooooiiiiii
Vart är du
Du har inga saker här
Bilen är borta
Vi kommer och hämtar dig
Vart är du
Bror kom nu

Gustav Nordin, kl 10:03
Snälla Dante, svara någon av oss
Vart är du?
Vi blir ju oroliga
Kom hem nu

Lina Söderström, kl 10:26
Fina fina Dante, vart är du?
Kom hem
Vi saknar dig
Vi blir jätte oroliga för dig
Skriv vart du är så kommer vi❤️

Yrvaket öppnade jag mina öppna ögon och tittade i förvirring runt om i bilen. Jag gnuggade mig i ögonen och tog fram mobilen som med alla pling väckt mig. Tröttsamt läste jag genom varje sms jag fått av alla som jag lämnade inatt.

Jag, kl 10:37
Lever

- EBBAS PERSPEKTIV -
Jag saknar honom, så jävla mycket. Jag vill vara i hans närhet, jag behöver honom.
Men jag kan inte.
Jag är kär i honom, oerhört kär i honom. Men han är inte värd mig efter det han gjorde. Om han var kär i mig skulle han aldrig legat med någon annan, dessutom sitt ex??!?

Nu är han säkert hemma lycklig med Olivia. Han är lycklig med fel tjej, han ska ju vara lycklig med mig. Men det kommer aldrig gå nu.

Jag är glömd för honom...
Jag känner det, magkänsla.

————————————————————————
ÖVER 10K LÄSNINGAR, ALLTSÅ HALLÅÅÅÅÅ???!!!😍😍😍😭😭😭😭😍❤️❤️❤️😍😍😭 NI BETYER ALLT

Puss❤️

Förälskad i dig // Dante Lindhe Where stories live. Discover now