T J U G O F E M

2.4K 46 7
                                    

Och med dom orden sagda trycker jag mina läppar mot hennes. Jag har fortfarande mina händer placerade på hennes kinder. Svagt känner jag hur hon besvarar kyssen jag ger henne.
Jag drar sakta ifrån och ser hur ett leende bildats på hennes läppar, trots tårarna. Hon ler men undviker ögonkontakten så jag tar mina händer som jag har på hennes kinder och drar hennes ansikte mot mitt. Vilket gör att hon inte har nått annat val än att ha ögonkontakt med mig.

Helt plötsligt blir hon helt seriös och slutar le.

" Dante... " Mumlar hon.

" Säg det, jag vet det. " Säger jag och känner den lilla paniken av att hon inte känner desamma komma i mig.

" Vet vad? " Hon kollar frågande på mig.

" Att du är kär i mig. "

Därefter trycker jag mina läppar mot hennes, igen.
Men jag kan inte stå emot, jag är beroende av henne. När jag sedan drar ifrån en kortvarig kyss så kollar hon djupt in i mina ögon och ler.

" Dante, jag är kär i dig. " Och nu är det hon som böjer sig fram och kysser mig.

En kyss som snabbt blir till hångel.

Jag hör någon harkla sig vid sidan av oss vilket får oss att dra ifrån vårat mysiga hångel. Vi möts av Ebbas engelskalärare Marie. Jag fnissar lite och ställer mig snabbt på fötter. Jag drar ut händerna till Ebba som tacksamt tar emot dom och jag drar upp henne från väggen där hennes rygg satt lutad.

" Gå iväg till er lektion. " Säger hon sträng innan hon vänder på klacken och går.

Jag vänder bort blicken från henne och vänder den till Ebba. Hon ler, jag ler, vi ler.

- EBBAS PERSPEKTIV -
Jag tittar upp på Dante som släppt blicken från Marie och tittar ned på mig. Jag ler, han ler, vi ler. Jag ser hur hans ögon glänser när han tittar på mig, något jag aldrig sett innan.

" Jag ska berätta allt senare, om Olivia. " Säger han innan han drar in mig i en kram.

Han lägger sina armarna runt min nacke och jag för in mina händer under hans svarta jeansjacka som han hade satt på sig. Jag drar med mina naglar upp och ned längs han rygg.

" Gör det. " Ler jag och ger honom en snabb puss när vi drog ifrån kramen.

En kram som kändes som långa minuter, fast den bara var några tiotals sekunder. Jag gick tillbaka in i klassrummet och Dante vidare till sin lektion. Det var inget alternativ att dra hem då båda av oss inte kan ha fler frånvarotimmar. När jag öppnar klassrumsdörren slängs alla blickar mot mig. Jag nickar snällt till Lena som är min svenskalärare. Hon och jag klickar riktigt bra. Ibland när jag har problem, antingen hemma eller kärlek, skola eller kompisar, saker som jag inte kan prata med Ida om så går jag till Lena. Hon gav mig en förstående blick och jag gick och satte mig på platsen bredvid Rasmus. Ja slängde en blick till Ida som sa jagberättarsen och hon nickade till svar.

När lektionen väl var slut så gick jag tillsammans med Ida mot skåpen.

" Hallå hallå hallå säg då, hallå Ida, hallåååå. " Gnällde hon hack i häl bakom mig.

" Men jaaa, sluta tjata. " Suckade jag och började fippla med koden till skåpet.

Med en smäll drog jag igen skåpet och gick bort till den första bästa lediga soffa jag hitta. Jag satte mig ned och strax därefter kom Ida slängandes.

" Säg nudå. "

" Men ja okej. " Jag satte mig upp i soffan för att göra det lite skönare innan jag fortsatte. " Jag och Dante skulle gå in till skolan men då stannades vi upp av att hans ex kom. Hon sa typ att båda dom visste att han hade känslor för henne och att de skulle fortsätta på det de hade men han sa nej och sedan så tryckte hon sina läppar mot Dantes. Jag sprang därifrån och såg Noel så jag kastade mig på han och sedan så gick vi in till en toa så jag berättade allt vad som hänt. Det var därför jag kom sent, för jag snackade med Noel. Iallafall, sen gick vi båda på lektion och sedan stampade ju Dante in på lektionen. Han drog med mig ut och jag börja grina, sen sa han att det inte var som jag trodde. Så jag skrek att han skulle berätta och då sa han att han va kär i mig och sen kysstes vi. Sen sa jag att jag va kär i honom också och sen hångla vi lite och därefter kom jag in i klassrummet. Så, nöjd? "

" Är hans ex här? " Sa Ida häpet.

" Mm. "

" Jävlar du, det kommer väll inte fucka upp mellan er? "

" Jag vet inte, jag vill inte, jag hoppas inte det. "

" Aa, förstår. "

Jag ler till svars. En välkänd individ får mig att rikta min uppmärksamhet mot honom. Jag springer till honom som spricker upp i ett leende.

" Ludwig, Olivia är här. "

" Jo ja, jag har hört det. " Säger han i kramen. " Hur känns det? "

" Jag vet inte, hon kysste honom framför mig. "

" Ja jag vet. " Säger Ludwig med en otrolig mjuk ton.
" Är du rädd? "

" Rädd? "

" För att något ska hända. "

" Mellan mig och Dante? "

" Aa. "

" Ja, jag är ju det... "

" Vet du vad? "

" Vadå? " Frågar jag och tittar frågandes upp på honom.

" Det behöver du inte, för Dante är så jävla kär i dig. Han skulle aldrig fucka upp mellan er, du är allt för honom. " Han ler när han säger det, vilket jag också gör. En varm och pirrande känsla kryper in i mig.
För jag är kär i honom också.

———————————————————————————
Vem vill inte vara tjejen som Dante är kär i?😫😫🥺🥰😁😁😍

Förälskad i dig // Dante Lindhe Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ