S J U T T I O

1.1K 18 16
                                    

28 NOVEMBER 2020 - LÖRDAG
Godmorgon älskling. " mumlade Dante och drog bort en hårslinga ifrån mitt ansikte.

" Godmorgon. " log jag och tittade trött på honom.

Mitt leende blev så stort att det gjorde ont i mina kinder när jag tittade på honom. Dantes leende växte av att se mig le. Han pillade med mitt hår vid mitt öra och tryckte sig sedan mot mina läppar som jag mjukt besvarade. Det är samma ansikte som jag tittat på i timmar, det är samma händer som en gång höll i mina, och det är samma ögon som såg på mig med sådan kärlek.

" Vad är klockan? " frågade jag trött.

" Halv tolv. " svarade Dante som tittade på klockan på telefonen.

Jag tittade på honom, han på mig, och blickarna vi delade sa mer än tusen ord. Jag visste vad han ville. Han ville ha sex och jag lät han göra vad han ville med mig. Jag var hans, hela jag.

" Gör vad du vill med mig. " sa jag och andades grövre då han började kyssa mig på min hals.

Ett efter ett helt oslagbart förspel tryckte han sig in i mig och jag log hela tiden, Dante likaså. Som vi saknat det.

***

" Okej så berätta nu då. " sa jag till honom och tog en klunk ur mitt varma te.

Jag tittade på Dante som satt framför mig vid matbordet. Han höll på och skära upp ost för att lägga på sin limpa. Jag kunde inte undangå ifrån att snegla ner på hans vältränade mage som hade blivit allt mer tränad under det året som gått.

" Well, när du såg mig och Amanda bråka på stan var det för att jag nyss hade gjort slut med henne. " svarade han och tog en klunk ur sitt te innan han fortsatte. " Jag tror att jag aldrig riktigt var kär i henne utan hon var mer som mitt botemedel för att glömma dig. Det är jätte hemskt, jag vet, men det var så det var. Jag försökte bara inbilla mig att jag var kär i henne så det skulle vara lättare att låta dig gå men vart vi än gick, vad vi än gjorde, vad vi än sa så påminde allt om dig, hela tiden. Så till slut antog jag att det var bäst för alla tre ifall jag gjorde slut. Sen efter det skulle jag gå hem till dig för att ge dig hela mitt hjärta och precis när jag skulle vika av höger vid korsningen nere vid Konsum så såg jag dig uppe på bron. Jag släppte allt jag hade och sprang fortfarande än jag någonsin gjort och var så äckligt jävla rädd men sen när jag hann fånga dig och vi låg nere på trottoaren så kände jag en sån sjuk kärlek och lättnad. "

Det var lite känslosamt att höra på vilket syntes på mig då jag drog bort några tårar från kinden.

" Jag älskar dig, mest i mitt liv. " log jag och böjde mig fram för att möta hans läppar.

" Jag älskar dig mer. " svarade han och mitt hjärta smälte.

Det var så färskt att höra honom säga det men jag älskade att höra honom säga det.

" Hur känns det då? " frågade han.

" Med vad tänkte du på? " frågade jag tilllbaka och tittade fundersamt på honom.

" Med att träffa dem ikväll. "

Jag blev tyst, tittade ned i bordet och började dra i mina nagelband. " Jag vet inte, det har gått över ett år nu. " svarade jag tyst. " Vad svarade dem på sms:et då? "

Jag såg i ögonvrån hur Dante lirkade upp telefonen och la över den till mig. Jag tittade upp och såg hur deras smschatt var öppe. Sakta tog jag mobilen och började läsa från Noels sms.

Förälskad i dig // Dante Lindhe Där berättelser lever. Upptäck nu