F Y R T I O S J U

2K 33 21
                                    

25 MAJ 2019 - LÖRDAG

" Hur mår du? "

Jag tittade yrvaket runt omkring mig och möttes av Dantes vackra ansikte. Segt tittade jag mot klockan och chockades till när jag såg att det var lördag.

" Du svimmade av igår när Samuel kom emot oss och sedan fick vi inte liv i dig så jag tog med dig hem, ringde Gustav så han kom hem och sedan dess har du slocknat tills nu. " Sa han när jag inte gett honom ett svar och pussade mig sedan på pannan.

" Hur länge har jag sovit? " Frågade jag yrvaket.

" Jaaa, klockan är 10 nu så ungefär 20 timmar. " Sade han lugnt.

" 20 TIMMAR?!!! Åh jävlar! " Utbrast jag högt och satte mig upp i sängen.

" Vad vill du göra idag? " Frågade Dante lugnt och tog min hand samtidigt som han masserade min handrygg.

" Inget speciellt, bara mysa. " Log jag och fick det besvarat.

Dante la sig på rygg i sängen och jag la huvudet på hans bröst och drog med fingrarna över hans mage.

Ett sms plingade till i min telefon och jag tittade segt på det.

Ida Jolin, kl 10:12
Shoooo katt
Fika?

Jag skulle precis svara pallar inte, är helt slut men Dante var snabb med att sno mobilen.

Jag, kl 10:13
Absolut!
När?

" Men Danteeeeeee! " Suckade jag när jag såg vad han skickade iväg. " Jag pallar verkligen inte. "

" Nähä, synd för dig då för jag pallar verkligen inte med dig heller så move your fucking ass and get out. " Sa han och betonade " pallar " för att härma mig.

Jag tittade chockat på han innan jag sekunden efter inte kunde hålla mig och brast ut i garv men Dante hade sin pokerface på fortfarande. Han tittade allvarligt på mig som att han menade det vilket fick mig att sluta skratta.

" Nej men ärligt ta en fika, gör något. " Sa han.

" Men jag vill vara med diiiiiiig. "

" Vi kan vara med varandra ikväll. " Han pussade mig lätt på pannan.

" Okejdå.  " Svarade jag och gav honom en ledsen min och hoppade iväg in i duschen.

Jag klädde snabbt av mig och satte på duschen på hög värme. De varma strålarna träffade min nakna kalla kropp så jag började ganska direkt massera in schampot i håret.

När jag hade sköljt ut balsamet också hörde jag hur låset vreds om och in kom en Dante i endast kalsonger. Snabbt drog han av dom och började närma sig mig. Jag log utav tanken och jag välkomnade honom genom att slingra armarna runt halsen honom och trycka mina läppar mot han så fort han kom in i duschen. Han log i kyssen och placerade sina händer på min midja och tryckte mig närmare honom. Kyssarna blev mer intensivt och utan att be om tillstånd tryckte jag min tunga in i hans mun. Jag hoppade upp i hans famn och han tryckte upp mig mot det svarta kaklet. Det blev ett kort förspel innan vi gjorde lite hummeli hummeli så att säga.

Duschningen tog några tio minuter längre, blinkblink, men efter ett tag stängde jag av duschen och Dante gick ut med mig efter. Han tog en handduk och viftade den runt midjan på han och jag virrade en runt håret och den andra runt brösten.

" Du är jävligt sexig när du är blöt. " Viskade jag i hans öra och bet honom i örsnibben.

Jag kände hans leende och han var snabb på att trycka sina läppar mot mina. Vi gav varandra några korta kyssar innan vi drog ifrån och gick ut till Dantes rum. Gustav sov hos Lina inatt så vi behövde inte tänka på vad vi sa eller hur vi lät. Med snabba steg gick jag mot garderoben och tog fram ett par svarta tajta jeans som framhävde min rumpa vilket jag vet Dante tyckte om att se på. Jag tog ett par vita string och en matchande bh och knöt den runt min kropp.

Förälskad i dig // Dante Lindhe Where stories live. Discover now