-13-

913 16 7
                                    

!! 16+ actie !! 

Angela

Ik voelde Victor's ogen branden. Zijn armen sloegen zich nog steviger om mij heen en ik begroef mijn gezicht in zijn nek.

'Je maakt me gek...' kreunde hij zacht in mijn oor.

'Ik wil niet dat je naar huis gaat' fluisterde ik terug.

'Dat hoeft ook niet' mompelde hij.

Ik leek niet te beseffen wat er allemaal gebeurde. Ik was stapel gek op deze man en ik voelde aan alles dat hij dat ook zo voelde. We hadden onze gevoelens nooit echt duidelijk en openlijk geuit naar elkaar, maar het feit dat hij niet weg wilde zei voor mij meer dan genoeg. Ik wil deze man. Nee, ik heb deze man nodig. Tegen al mijn verwachtingen in trok hij mij op zijn schoot. Zijn lippen zaten al snel op de mijne en ik voelde iets groeien onder me in zijn broek. Hij trok mijn shirt over mijn hoofd en maakte mijn bh los. Normaal gesproken had ik iets van schaamte of onzekerheid gevoelt, maar bij Victor had ik dat nooit. Al gauw volgde zijn shirt waarna ik mijn vingers over zijn subtiel gespierde buik liet glijden. Hij kon een kreun niet onderdrukken en ik voelde hoe zijn erectie steeds harder werd terwijl ik er zachtjes overheen bewoog.

'Zullen we naar boven gaan?' kreunde ik.

Hij knikte. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en klemde mijn benen om zijn middel terwijl hij opstond en mij zo naar boven tilde. Het bleef me verbazen over hoe sterk hij was. Toen we eenmaal in de slaapkamer waren aangekomen legde hij me voorzichtig op bed. 

'Weet je het zeker?' vroeg hij terwijl hij over me heen hing. Ik knikte. Er was niets in de wereld wat ik liever wilde dan hem. 'Er is geen weg meer terug. Als we nu doorgaan dan...' ging hij verder. Ik liet mijn vingers over zijn gezicht glijden. Ik volgde de contouren van zijn wangen richting zijn mooi gevormde kaak waar een stoppelbaardje op groeide. 'Ik wil ook niet terug. Ik wil jou, Vic.' Na al die tijd wist ik het eindelijk zeker.

'Ik ook' fluisterde hij waarna hij zijn lippen op die van mij drukte. Al snel stopte hij de zoen om zijn broek uit te trekken. Zodra hij weer bij me kwam liggen volgde al gauw ook mijn rokje. De uitdrukking op zijn gezicht toen hij zag dat ik geen ondergoed aan had sprak boekdelen. 'Hm, dus stiekem hoopte je al dat ik met je mee naar boven zou gaan?'. Ik voelde mijn wangen rood worden, maar knikte uiteindelijk instemmend. 

Zonder verdere waarschuwing duwde hij mijn benen verder uit elkaar en voelde ik zijn tong over het gevoelige plekje tussen mijn benen gaan. Mijn lichaam ontplofte bijna van lust en genot. Toen ik bijna mijn hoogtepunt bereikte stopte hij ineens.

'Doe dit alsjeblieft niet' mompelde ik ietwat geïrriteerd. Mijn teleurstelling werd al snel goed gemaakt toen hij zijn lippen en handen verplaatste naar mijn borsten. Het duurde even voor ik weer een beetje op adem kwam. Ik genoot nu al ontzettend van deze man en het echte werk was nog niet eens begonnen. Ik liet mijn hand via zijn buik naar zijn erectie glijden. Ik begon hem voorzichtig af te trekken terwijl ik kusjes gaf over zijn hele lichaam. Toen ik merkte dat hij bijna klaar kwam stopte ik. Ik ging bovenop hem zitten en liet hem naar binnen glijden. 

'Oh shit' gromde hij.

Genot overmande ons. Het was zeker niet mijn eerste keer, maar ik had nog nooit zo erg genoten. Ik wist nu wat mensen bedoelde met 'de liefde bedrijven'. Hij wist precies wat hij moest doen en hij was alles wat ik op dat moment nodig had. 

--

Helaas had ik het weer ontzettend druk met werk en mijn studie waardoor ik een tijdje even niet heb kunnen schrijven. Ik ga de komende dagen proberen om wat meer vooruit te werken, zodat ik hopelijk wat vaker een nieuw deeltje met jullie kan delen. Normaal gesproken schrijf ik verhalen in het Engels, dus het was voor mij een beetje onwennig om de '16+ actie' in het Nederlands te schrijven. Hopelijk vinden jullie het wat. Feedback is altijd welkom!

Sidenote, ik weet dat Angela en Victor gelukkig zijn in hun eigen relaties en dat ze niet samen zijn. Ik respecteer uiteraard hun relaties ook. Dit verhaal is just for fun en ik bedoel er verder helemaal niets mee :)

xx

FLIKKEN MAASTRICHT ✰ ONGESCHREVENWhere stories live. Discover now