-14-

942 16 6
                                    

Bonusupdate, want jullie hebben tenslotte lang moeten wachten ;)

!! 16+ actie !!

Victor

Na een geweldige nacht met Angela moet ik zijn ingedommeld. Het is midden in de nacht als ik plots wakker wordt. Een gevoel van geluk overspoelde me en ik trek haar nog dichter tegen me aan. Haar hoofd lag op mijn borst en onze lichamen leken wel voor elkaar gemaakt. Ik drukte een kus in haar haren en zag een glimlachje op haar mond verschijnen. Haar warme hand streelde over mijn buik richting mijn borst. Toen ze mijn stoppelbaardje had bereikt tilde ze haar hoofd op en keek ze me aan. 'Dat was...' begon ze.

'Hopelijk niet iets eenmaligs' vulde ik de zin verder voor haar aan waarna ik mijn lippen kort op de hare drukte.

Ze knikte instemmend. 'Maar ik weet niet of ik dit kan, Vic.' 

'We hebben het al gedaan. We vinden wel een manier. Alles wat ik wil dat ben jij'

'Zullen we de film die we eigenlijk zouden gaan kijken maar eens op zetten?' vroeg ze om het gesprek op een ander onderwerp te brengen. Ik besloot het maar te laten en knikte.

Ze haastte zich naar beneden om haar MacBook, drinken en wat popcorn te pakken. Eenmaal terug in haar slaapkamer plaatste ze de MacBook op het voeteinde en kroop ze dicht tegen me aan. Een half uur lang keken we in stilte naar de film.

'Hij gaat er nooit mee weg komen. Hij heeft sporen achter gelaten en het is net alsof hij wil dat hij gepakt wordt' zei ze terwijl ze met haar ogen rolde.

Ik grinnikte. Na al die jaren Flikken Maastricht wisten we wel een beetje hoe het er aan toe ging. We kraakten dan ook graag de verhaallijnen van films af waarin misdaden werden gepleegt. De moordenaar was nu in het huis van het slachtoffer en wachtte tot het slachtoffer thuis zou komen. 'Denk je dat hij gepakt wil worden?' vroeg ik haar twijfelachtig.

'Onbewust, ja' 

Ik snoof als teken dat ik me daar niet in kon vinden. 'Wat? Ik bedoel niet dat hij gepakt wíl worden. Hij is gewoon niet slim genoeg om het goed te doen en er mee weg te komen'

Ik kon het niet helpen en grinnikte weer. 

'Victor!' riep ze geïrriteerd terwijl ze popcorn naar me gooide. Het rolde over mijn borst en ze kon het niet laten om me uit te lachen. Ik begon haar te kietelen en belandde uiteindeijk bovenop haar. De popcorn vloog in het rond toen ik haar stevig in het matras drukte. 'We gaan het stuk missen waarin hij hem gaat vermoorden' giechelde ze.

Ik duwde mijn erectie stevig tegen haar buik waardoor een kreun uit haar mond ontsnapte. 'Wil je nog steeds kijken?' vroeg ik.

Ze schudde haar hoofd en ik wist niet hoe snel ik mijn lippen weer met die van haar moest verenigen. Ik liet mijn tong in haar mond glijden en genoot van haar heerlijk zachte lippen. Ik verbrak onze kus en genoot van het uitzicht op haar prachtige lichaam. Mijn hand gleed af naar haar borst waar ik voorzichtig met haar tepel begon te spelen. 'Nee ik wil niet verder kijken' bevestigde ze nogmaals. 

Ik duwde mezelf omhoog en even zag ik de teleurstelling in haar ogen. 'Sta eens op' instrueerde ik haar. Ze deed wat ik haar vroeg en verward stond ze voor me. Afgelopen nacht had ik haar mijn zachte kant laten zien, maar deze keer was ik in voor meer. Ik greep haar bij haar heupen en draaide haar om, zodat ik een perfect uitzicht had op haar mooi gevormde billen. Ik stond op en knuffelde haar van achter en ik voede een huivering over haar lichaam. 'Maak je geen zorgen. Ik doe je geen pijn' fluisterde ik.

'Ga op je knieën op het bed zitten en leun naar voren' 

Ze deed weer wat ik van haar vroeg. Ik nam plaats achter haar en duwde haar benen een beetje uit elkaar. Ik duwde het topje van mijn erectie tegen haar aan en kreunde in haar oor. De glimlach op haar gezicht gaf me de bevestiging die ik nodig had. Terwijl ik zacht bij haar naar binnen gleed drukte ik kusjes op haar wang. Haar ademhaling werd zwaarder en zwaarder toen ik in en uit begon te stoten. Mijn hand gleed over haar rug terwijl ik mijn andere hand naar haar clit bracht en zachtjes begon te masseren. 'Oh...' kreunde ze. 

Toen we beide tot ons hoogtepunt waren gekomen liet ik mezelf zachtjes bovenop haar vallen. Ik haalde mijn erectie uit haar en voelde hoe ze huiverde van de plotselinge leegte. Ik ging weer op mijn plek in het bed liggen en moest lachen toen zij bewegingsloos bleef liggen.

'Kom op Ang, je gaat het stuk missen waarop hij hem gaat vermoorden' zei ik terwijl ik een speelse tik op haar billen gaf. Al giechelend en met een schattige blos op haar wangen kroop ze uiteindelijk toch tegen me aan. Het grootste gedeelte van de film hadden we inmiddels al gemist, maar we vielen heerlijk in elkaars armen in slaap.

Heel vroeg in de ochtend schrok ik wakker. Het leek wel alsof ik iemand de voordeur hoorde openen. Ik hoorde wat gestommel beneden en maakte me klaar om naar beneden te gaan, totdat ik plots een stem hoorde.

'Angela, ik ben thuis!' 

FLIKKEN MAASTRICHT ✰ ONGESCHREVENWhere stories live. Discover now