[7]

1.2K 93 6
                                    

İlk başta boğuk gelen ancak sonradan artarak net gelen gürültü ile rahatsızca yerimde kıprandım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İlk başta boğuk gelen ancak sonradan artarak net gelen gürültü ile rahatsızca yerimde kıprandım. Sıraya koyduğum kafamı kaldırdığımda tam karşımda duran Taehyung'u görmemle irkilerek geri çekildim. Taehyung kahkaha attı: "Sonunda uyandın."

Bayan Eun'un okula gelmemesi ile, son iki dersimiz boştu, Somi okula gelmemişti ve ben çok yorgun olduğum için uyumuştum. Her ne kadar kendi kendime uyanmışım gibi hissetsem de beni uyandıran kişi Taehyung olmuştu.

"Yuju, çıkışta bovlinge gidelim diyoruz, ne dersin?" dedi Yeon Joo, Taehyung'un yanına gelerek. Omuz siktim: "Olur sanırım."

Yeon Joo, Taehyung'un omzunu dürterek "Yemekleri sen ısmarlıyorsun değil mi?" dediğinde Taehyung hızla Yeon Joo'ya susmasını işaret etti ve fısıldadı: "Bu, sadece birkaç kişi için geçerli."

Yeon Joo hızla "Ben bu birkaç kişinin içinde miyim bari?" dediğinde Taehyung kafasınj onaylar anlamda aşağı yukarı salladı. Bir süre sessizce durduğumuzda bir şey hatırlamış gibi bana döndü: "Park Jimin de geliyor."

Yeon Joo kaşlarını çatarak "Neden sadece ona söylüyorsun bunu?" dediğinde ikimiz de aynı anda ona döndük. Taehyung tam konuşmak üzereyken sözünü kestim: "Çünkü geçen sene bizi konuşurken gördü ve o günden beri bizi yakıştırdığını söyleyip bizim görüşmemizi istiyor."

Yeon Joo elini ağzına götürerek kahkaha attı. Taehyung neyin komik olduğunu anlamaya çalışır gibi Yeon Joo'ya baktığında Yeon Joo kahkahasını bastırarak "Kusura bakma Taehyung ama ikisinin olacağını düşünmem."

Taehyung kaşlarını çatarak "Nedenmiş o?" dediğinde Yeon Joo omuz silkti: "Yuju Jimin ile sadece bir kere konuştu. O da yaptığı bir davranıştan rahatsız olduğu içindi. Hatta o gün bayağı tartışmışlardı."

Taehyung anlamsızca Yeon Joo'ya baktığında Yeon Joo dudaklarını büzdü: "Anlaşılan Yuju, Jimin en yakın arkadaşlarından biri olduğu için sana ne olduğunu anlatmamış."

Aramızda geçen saçma birtakım diyaloglardan sonra önce bir kafeye daha sonra bovlinge gitmiştik. Kafede Jimin ile barışmıştık ve benim yemeğimi o ısmarlamıştı. Bovling parasını da Taehyung benim yerime ödediğinden, resmen beleşe konmuştum.

"Bundan sonra daha sık bir araya gelelim, eğlenceli oluyor." dedi Jimin yolda yürürken. Somi olmadığından kendimi biraz yabancı hissetmiştim. Yeon Joo ile de yakın arkadaştım ancak herkes gibi onun da en yakım arkadaşı vardı ve o da bizimle gelmişti.

"Yeon Joo, sevgilin bizimle buluştuşun için kızmayacak mı?" dedi Taehyung. Yeon Joo kahkaha atarak "Her şeyi yaptıktan sonra mı aklına geldi?" dedi. Taehyung sadece omuz silkmekle yetindi.

Otobüs durağına gitmem gerektiği için herkesle vedalaşıp gruptan ayrıldım. O an fark ettim ki, Jungkook'u tamamen unutmuştum. Belki de beni uzun süre beklemişti. Onu nasıl unutabilmiştim?

Otobüs durağına vardığımda gelmesini istedim. Birden arkamdan "Pişt!" demesini istedim ancak gelmedi. Hava iyice karamış ve soğumuştu. Otobüs geldiğinde hayal kırıklığıyla nefesimi seslice dışarı verdim ve içinde parmakla sayılacak kadar az insanın olduğu otobüse bindim. Ben gerçekten kötü bir şey yapmıştım.

Nephente[s] • JJKWhere stories live. Discover now