[20]

939 81 27
                                    

"Bu o kız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bu o kız..."
"Yuju burada."
"Bak bahsettiğim kişi bu işte!"

Jungkook ile okula giriş yaptığımız andan itibaren sağımdan solumdan benimle ilgili birtakım şeyler duyuyordum. Şaşkınlıkla etrafıma bakındım. Bir şey mi yapmıştım? Bakışlar o kadar rahatsız hissettiriyordu ki bedenimi yerin dibine sokmak istiyordum. Birkaç saniye sonra Jungkook'un gömleğinin kolunu sıktığımı fark ettim. Hızla özür dileyerek elimi çektikten sonra adımlarımı merdivenlere yönlendirdim. Herkes bakıyordu.

Kendimi okulun terasında bulduğumda durdum ve ne yapmış olabileceğimi düşündüm. Her gün okula gidiyor normal bir şekilde ders işliyordum. Pazartesi, salı ve çarşamba dershanem vardı. Jungkook ile okula gidiyor ve okuldan eve dönüyordum. Hayır, anormal hiçbir şey yoktu.

O kadar korkunç birkaç dakika geçirmiştim ki geri dönmeye korkuyordum. Zil çaldı. Ben ise terasta bacaklarımı kendime çekerek bir köşeye kıvrıldım ve bütün bir ders öylece durdum.

Birden irkilerek gözlerimi açtığımda ne ara uyuduğumu anlayamadan etrafıma bakındım. Taehyung. Tabii ki burada olduğumu tahmin edebilecek tek kişi. Bir süre sonra bacaklarıma hırkasını örttüğünü fark ettim. Hırkayı daha düzgün bir şekilde üstüme örttüğümde ona döndüm: "Neler oluyor Taehyung?"

Yanıma oturdu ve gülümseyerek alnıma fiske attı. Zoraki gülümsüyor gibiydi. Tuttuğu nefesi bıraktıktan sonra "Biri anlaşılan sana iftira atmış." dedi. Ona kaşlarımı çatarak baktığımda omuz silkti: "Dedikoduya göre..."

Söyleyemiyordu. Kelimeleri seçmeye çalışıyor, duraksıyor, yutkunuyordu. Güzel kelimelerle anlatmaya çalışsa da ne demeye çalıştığı belliydi: Ben dışarıdan erkeklerle takılıyor, ağza alınmayacak şeyler yapıyordum. Jeon Jungkook da onlardan biriydi. Ancak biz birbirimizi sevdiğimiz için Jungkook benim okuluma yazılmıştı. Jungkook için çok geçerli olmasa da, başta ben olmak üzere Jungkook ile ben orospu damgası yemiştik.

"Jungkook nerede?" dediğimde gergin bir şekilde dudağını kemirdi. Söylemesi konusunda ısrar ettiğimde sesli bir şekilde yutkundu: "Bomi'ye tokat attığı için üç gün uzaklaştırma aldı."

Ne? Jungkook neden Bomi'ye tokat atsın ki? Ah, tabii ya... Bomi...

"Bomi... Bir tokat da benden yiyecek o kız." dediğimde Taehyung kafasını sağa sola salladı: "Saçmalama."

İftirayı atan oydu. Bunun bir yalan olduğunu ve kimin bu yalanı söylediğini herkesin bilmesi gerekiyordu. Ayağa kalktığımda Taehyung kolumu yakaladı: "Uzaklaştırma alırsın, yapma."

Omuz silktim: "Bir erkeğin bir kıza vurmasıyla bir kızın bir kıza vurması farklı şey."

Hayır anlamımda kafasını salladı: "Bir erkek de olsa bir kız da olsa Bomi'ye vurduğunda 'müdürün kızına' vurmuş olacaksın Yuju."

Müdürün kızı mı?

Nephente[s] • JJKWhere stories live. Discover now