09

5.3K 331 19
                                    

• Murat'ın rüyası

× × × × ×

  Kollarını iki yana açmış, altında hareketsizce duran tanımadığı gence baktı. Gerçekten de kavga etmeyi bilmiyor, ona hiç karşılık vermiyordu. Bir insan bu yaşına kadar kendisini korumayı nasıl öğrenmezdi?

  Ona karşılık vermemesi yüzünden kendisini daha fazla kaybeden genç, düzensiz soluğuna ek, daha derin bir soluk aldı.

  Sol eliyle yüzünden tutup kendisine çevirirken, sağ eli de yeni bir yumruk atmak için hazırlandı.

  Altındaki çocuğun yüzü kendisine döndüğü an gördüğü manzara karşısında eli yine havada kalmış, gözleri aralanmıştı.

  Dövdüğü kişi Deniz'in silüetine bürünmüş, yine o gün olduğu gibi ağlıyordu. Yumrukların etkisiyle kanayan yaraları, göz yaşlarına karışarak süzülüyordu gözlerinden. Murat'ın kalbine ağırlık çökerken zorla yutkundu.

  Daha incinen bileğinin acısıyla ağlayan Deniz'i görünce, ona vurduğu hâlde dayanamayıp dövmemiş ve doktora götüren kendisi, şimdi farkında olmadan ne yapmıştı böyle?

  Elini indirip gözyaşlarını sildi ve farkında olmadan açtığı yaraları öpmek için eğildi Deniz'in üzerine. Ona iyice yaklaştığı anda altındaki beden eski hâline geri döndü ve ona gülmeye başladı.

  "Hani onu sevmiyordun?"

  * * *

  Derin bir soluk alarak gözlerini araladı Murat. Az önceki olayı idrak edebilmek adına boş boş nerede olduğuna baktı. Evdeydi ve yatağındaydı. Daha yeniki mekanda ve dışarıda değildi. Ne olmuştu az önce öyle? Karşısındaki kişi kimdi ve neden rüyasında onu dövüyordu bilmiyordu. Nefesini vererek gözlerini kapattı ve rüyanın etkisiyle kuruyan dudaklarını ıslatmak adına dudaklarını yaladı.

  "Hassiktir, böyle rüya mı olur lan?"

  Daha önce böyle bir rüya görmediği için olamazdı ona göre. Hatta bu rüya değil, kâbustu.

  Bu dediğini onaylayarak alnındaki terleri elinin tersiyle sildi ve onu terler içinde uyandıran kâbus yüzünden telefonunu alıp saate baktı.

  04.39

  Ders saatine daha bayağı bir vardı. Aklına rüyası gelirken Deniz'in en son ne zaman çevrimiçi olduğuna bakmak adına whatsapp'a girdi.

  (son görülme dün 21.02)

  Dünkü görüldü atmasının üzerine hiç girmemişti. Rüyanın vermiş olduğu etkiyle başını iki yana salladı ve iyi olup olmadığından emin olmak adına bir hataya düşerek mesaj yazmaya başladı.

  Murat: İyi misin?

× × × × ×

Sıkıcı bir bölümün sonuna geldik... üniversite sınavım olduğu için dikkatimi veremiyorumdjdkfgnmc ama yazmadsn da olmuyo

Decline • [bxb]Where stories live. Discover now