24

3.9K 255 26
                                    

11k okunma için çok teşekkür ederim🥺💞 Ben çok gerizekalı bir insan olduğum için anca yazabildim. Bu kadar beklettiğim için üzgünüm. Keyifli okumalar💙

× × × × ×

  Dersi biten Deniz eve doğru adımlarken, bir yandan da çaktırmadan Murat'ın eve gidip gitmediğini bilmediği hâlde onu görme umuduyla etrafını inceliyordu. Numarası olup, ona kolayca ulaşabileceğini bilse de rüyasından sonra bir de dünkü konuşmalarından sonra istemsiz bir şekilde artık ondan çekiniyordu. Sanki aralarında birbirlerine karşı ufak bir çekim olmuştu ve ikisi de bunun farkındaydı.

  Küt

  Bunu düşünüp, nefes alması zorlaşırken kalbinden kulaklarına ulaşan bu sesle kalbine hafifçe vurdu. "Hayır, sakın yapma bunu."

  Küt küt

  Yutkundu ve tekrar kendi kendine söylendi. "Niye atıyorsun böyle? Yapma demiyor muyum sana?"

  KÜT KÜT

  Kalbinin neden böyle attığının farkında olduğu için daha sert vurdu. "ATMA DEMİYOR MUYUM ULAN SANA! BİRDE ONU DÜŞÜNDÜKÇE DAHA SESLİ ATIYORSUN SIRF BANA İTLİK OLSUN DİYE!"

  Deniz'in sesi, omzuna atılan kol ve kulaklarına ulaşan Murat'ın gülmeyle karışık olan sesiyle beraber "Ne bağırıyorsun deli gibi?" diye sorması üzerine sonlara doğru kısılmıştı. Gözleri onu beklemediği için şaşkınlıkla aralandı ve bakışlarını ona çevirdi. Onun baktığını bilen Murat'ta göz ucuyla ona baktı ve göz göze geldiler.

  "Ne öcü görmüş gibi bakıyorsun bana?"

  Murat'ın böyle bir şey demesini beklemediği için şaşırarak önüne döndü. "Sadece seni beklemiyordun. Dersin bitmiştir ve çoktan eve gitmişsindir diye düşünüyordum." Cıkladı Murat ve yürümek istediğini belirtmek adına onu çekti. Sinyali alan Deniz yürümeye başladı.

  Kaldıkları yerden yürümeye devam ederken Murat "Sol taraftan gelen şu kız senin arkadaşın değil mi?" diyerek sol tarafı gösterdiği an Deniz'de o tarafa baktı. Leyla yerden bakışlarını ayırmadan bu tarafa doğru yürüyordu. Hızla bakışlarını geri çevirirken farkında olmadan Murat'a yanaştı.

  "Iıyy umarım görmemiştir beni. Geçen kafede sana dediklerinden sonra görmek bile istemiyorum. Gerçi o da farkında bunun."

  Murat dediğine gülerken burnuna dolan Deniz'in saçının kokusuyla biraz daha saçlarına yaklaştırdı burnunu.

  "Saçların güzel kokuyormuş."

  Bunu duymasıyla Deniz'in kaşları çatılırken Leyla'nın bu tarafa geldiğini unutarak geri çekildi. "Ö-öyle mi?"

  "Hıhım."

  Deniz heyecanla saçlarını karıştırıp "Erkekler güzel mi kokarmış?" diye sordu ve Leyla'yı unutup, Murat'ın vereceği cevabı bile beklemeden hızlı adımlarla önden yürümeye başladı.

  Kokuyormuş... diye kendi kendine mırıldandı Murat ve Deniz'i izleyerek ona nazaran ağır adımlarıyla peşinden yürümeye başladı.

× × × × ×

ŞAÇAXYCJSNDJCIFUSYSY AY KÜT KÜT KISIMLARINDA SİNİRLERİM BOZULDU VE GĞLEREK YAZDIM. SİZİ DE BUNA MARUZ BIRAKTIĞIM İÇİN ÜZGÜN- DEĞİLİM

DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞÜRÜZ. OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MUCK MUCK💏
💙

Decline • [bxb]Where stories live. Discover now