13

4.6K 304 45
                                    

AYYY😵😵 Bu bölümü deneme çözüp yazdım o yüzden ne yazdım bilmiyorumhsjfkfjeh yanlışlarım affola :")

× × × × ×

  "Ne hoşhi?"

  Kız dediğine gülerken "Hoşhi değil, fujoshi." diye düzeltti Murat'ın dediğini.

  "İlk defa duyuyorum. O ne demek?"

  Kız bunları anlatarak vakit kaybetmek istemiyordu. "Boşver bunları. Soruma cevap verebilir misin?" Soru Murat'ın aklına gelince yutkundu. "Deniz'le mi? Hay-" derken kız "Aayyy, adı da kendisi gibi tatlıymış. Yani bunun bir önemi yok ama onun o tatlılığına da bakarsam onun uke olduğunu düşünüyorum." diye böldü lafını. Ama Murat dediğinden yine hiçbir şey anlamamıştı. Başka bir dile geçen kızın dediklerini idrak etmek adına hafif havalanan kaşlarıyla ona bakıyordu.

  "Uke o mu?"

  "O da ne demek? Küfür falan etmiyorsun, değil mi?"

  Kız başını iki yana salladı. Tekrar konuşmak için dudaklarını aralasa da kızın çalan telefonu buna engel olmuştu. Kız arkadaşının aradığını görünce saate baktı. Dersi çoktan başlamıştı. Gözleri büyürken Murat'a baktı. "Dersim başladı. Ve ben sizi izleyeceğim diye geç kaldım. Umarım tekrar görüşürüz. Bir sonraki sefere onu da seninle görmek isterim." dedi ve telefonunu açıp Murat'ın yanından hızlıca uzaklaştı.

  Murat ise yine sadece arkadan baktı. Bu kız da kimdi şimdi? Bilmediği, değişik değişik kelimeler kullanıyordu. Her ne kadar böyle dese de dediği şeyin ne anlama geldiğini söylemediği için ne söylediğini de merak ediyordu.

  Dersten sonra bu bilmediği kelimenin anlamına bakmaya karar verdi Murat. Hem bu sayede etmiyorum dese bile onlara küfür falan ediyorsa da anlayabilirdi.

× × × × ×

:))
((:

Decline • [bxb]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें