Açıklama + Özür

2.1K 197 45
                                    

Merhaba periler. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, önce @ay_yurtoglu 'ndan sonra da sizlerden çok özür diliyorum. İtiraf etmem gerekiyor ki, "Emek" adlı bölümü yukarıda belirttiğim yazardan neredeyse kopyala yapıştır yapar gibi yazdım.

@ay_yurtoglu 'nun eleştiri kitabını okumuştum, ilk bölümde dediğim gibi Wattpad, İnternet, basılmış profesyonel eserlerden bilgi topluyordum bu öneri kitabı için. Bahsettiğim eleştiri kitabını da okudum ve bir bölüm beni etkiledi: Emek. Evet, ismini bile aynı bıraktım.

Bu öneri kitabını yazarken böyle bir bölüm aklımda yoktu. Emek konulu bir bölüm yazmaya ancak birkaç nefret ve kıskançlık içerikli mesaj aldıktan sonra yazmaya karar vermiştim. Emek konulu bölümümü yazarken bir de baktım, @ay_yurtoglu 'nun bölümünü kopyala yapıştır yapmış gibi olmuşum. Değiştirebilirdim, ama değiştirmedim...

Bunun için hepinizden çok özür diliyorum. Bölümü kaldırdım, özel bir özür mesajı da attım, ayrıca bu bölümü de yazdım. Umarım beni affedersiniz. Sizi temin ederim ki bir daha böyle bir şey olmayacak. Ama ben bu öneri kitabını devam ettireceğim çünkü gerçekten ilk defa böyle bir şey yaptım.

Özürden bağımsız olarak, mantık ve gerçekçilik üzerine olan ikinci kısım hazır, isterseniz hemen paylaşabilirim. Nedense önce sormak istedim.

Tekrar özür diliyorum, umarım affedersiniz~


Wattpad'de Yazar OlmakWhere stories live. Discover now