*Michael Jackson dansı yapan anaperi emojisi*

3K 237 287
                                    

Selam periler, nasılsınız?

Şimdi diyorsunuzdur, bu başlık ne alâka, yine saçma gereksiz bir açıklama mı yazdı bu kız falan. Doğruyu söyleyin. :P

Şaka bir yana, cidden heyecanlıyım. Neden bilmiyorum, az önce pamuk şeker yediğim için olabilir belki. *kalan şekerini arkasına saklar yavaşça, fark ettirmeden*

Birkaç bölüm önce kitaplarınızı okumak istediğimi söylemiştim ve bugün başlamak istiyorum!^-^

Şimdi sizden istediğim birtakım şeyler var.

♠ Şunu lütfen unutmayınız ki fazlaca okurperim var ve hepiniz birden "İlk benimkini oku," tarzı şeyler derseniz olmaz. İlk yorum yapandan itibaren sona doğru gideceğim.

♠ Ben, samimi söylüyorum, insanları kırmaktan korkuyorum. Sırf birini kırmayayım diye en saçma şeylere evet demişliğim var ki huyum kurusun. O yüzden, söyleyeceğim şeylere kırılmak, özellikle de kötü tepki vermek yok ki zaten siz okurperilerim böyle bir şey yapmazsınız. Çünkü bir editör havasıyla başlıyorum yazmaya ama cidden kırıcı olmamak için çabalıyorum.

♠ Kitabınızı, hepinizinkini kütüphaneme ekleyeceğim. Ve o an kaç bölümünüz varsa hepsini okuyacağım. Benden sonra yazacağınız bölümlerden haberim olacak çünkü dediğim gibi, kütüphanemde. Sonraki bölümlerinizi okumam için mesaj atmayın. Çünkü birçok kitap var zaten.^^ 

♠ Mesaj olarak değil, yorum olarak söyleyin kitabınıza bakmamı. Mesajlarımdaki ve profilimdeki reklamları direkt es geçiyorum.

Sanırım hepsi bu, bu pasaja kitabınızın ismini yazabilirsiniz.^^ Lütfen "Şu şu kitap ama bu hesapta değil, bu bu hesapta," gibi yorum atmayın. 

♠ Bunu şart koşmuyorum ama kitabım Albino'ya bir bakıverirseniz de çok mutlu olurum cidden. *-* Dediğim gibi, şart değil. Ama, eleştiriye karşılık Albino kitabımı okuyanlara bu kitapta ithaf vereceğim. Bunun için tek yapmanız gereken, Albino'ya gidip "Eleştiri için teşekkürler," tarzı bir yorum yapmanız. Böylece eleştiri sonrası kitabıma gittiğinizi anlamış olacağım. Kitabımı gerçekten okuyacağınıza güveniyorum.^-^

Ve geçenlerde aldığım "Klişe sevmiyorum diyorsun WYO'da ama BBH klişe başlıyor?" mesajına cevap vermek istiyorum. Evet, klişe olayları kullanıyorum BBH'de, sadece ve sadece hepsini bir anda tersine döndürmek için. Ben buna meydan okumak diyorum.

Bölüm sorusu: Aklıma soracak bir şey gelmiyor... Saçınızı renkli boyamak ister miydiniz? İsterdiyseniz hangi renk?^^ Önce ben cevap vereyim bari, ben saçımııı *davul efekti* elbette mora boyatmak isterdim!


Wattpad'de Yazar OlmakWhere stories live. Discover now