Şehitlerimiz | Özür Dilerim

2.1K 219 58
                                    

Şey, aslında bu bölümü yazmak benim için çok zor. Ve sizin için de gereksiz, ne de olsa ben öneriler veriyorum. Ama artık içimi dökmem gerekiyor birazcık. 

Baştan uyarıyorum, okumak istemeyen okumasın lütfen. 

İki veya üç gün önce haberlerde okudum, evet anaperiniz canı sıkılınca internette haber okuyor, Cizre'de bir kadının on yaşındaki çocuğu sokakta oynarken kurşunla vuruluyor. Sokağa çıkma yasağından dolayı tam dört gün, çocuğunun cesedini buzdolabında saklıyor.

Bu nasıl bir şeydir böyle? Şimdi bu ülke mi gelişmiş? Ben buna bir şey diyemiyorum. Dağlıca şehitlerimizi, Siirt'teki şehitlerimizi; hepsine bunlar eklenince daralıyorum. Üstelik yakınlarda hacc esnasında vinç devrildi ve 100'e yakın ölü var, içlerinde 10'dan fazla Türk'le beraber. Toplu ölümler çok arttı.

Ben bu ülkeden ümidimi kesmemeye gayret ediyorum. Tüm bunlara sizi ihmal ettiğim gerçeği ekleniyor, sonra kahrolası derslerim ve birkaç ailevi şeyler. Son iki haftadır evimde cehennemi yaşıyorum. Tüm bu depresiflikle Wattpad'de inanın girmedim bile. Hâlbuki samimi söylüyorum ve okurperilerim, bilirsiniz, hiçbirinizin yorumunu cevapsız bırakmadım bugüne dek. Geç dahi olsa cevap verdim ve şimdi sizi ihmal ettim. Okuyucu kaybetmiş bile olabilirim ve korktuğum şeyin başıma gelmesi demek oluyor bu.

Moralim çok bozuk. Motivasyonum yerlerde. Mutsuzum ve ailem bunun ergenlik olduğunu söyleyip dikkate almıyorlar. Haklılar mı sizce?

Üstelik telefonumu almaktan bahsediyorlar. Karşı çıkıyorum. 

Şehitlerimiz üzerinden prim yapmak veya sorunlarımı öne çıkararak drama yapmak değil amacım. Ben hayatım boyunca açıklamalar yapmak zorunda kaldım, hâlâ öyleyim, değişen bir şey yok. O yüzden, sizi ihmal ettiğim için sizden özür diliyorum, şehit ailelerinden de bu duruma getirildikleri için. 

Bu konuda diyeceklerim bu kadar. Prim yapıyor olmamak için bu kadar. Yoksa inanın, günlüğümün kaç sayfasını bu konuya ayırdım.

Araştırma bölümüne bu kadar kısa sürede eskisi gibi ilgi göstermeniz beni çok mutlu etti, bunun için çok teşekkür ederim. Melankolik takılıyorum bu aralar ki pek sevmem. Neşeli ve azıcık komik biri olmamla ünlüyümdür de okulda.^-^ Yazılarıma yansıtabiliyor muyum bari neşeliliğimi?

Ve sırf bu yüzden, bir bölüm daha paylaşacağım hemen sabah. Size peri sözü veriyorum. Gerçekten yapacağım.

Peri sözünün ellerle bir işareti olmalı bence. Hadi bir şey bulalım. *-*

Eski bölümleri düzenliyorum. Noktalama, yazımları düzeltiyorum ve bazı cümleleri sildim. Albino'ya yeni bölüm yazdım ve Ölmemek İçin On Neden'in final bölümünü de çevirdim. Wattpad kısmı tamam olsa da, ders kısmını halledemiyorum hâlâ, denemelerim vasat. Neyse, olacak olacak. Değil mi?

Her neyse, annem yatmamı söylüyor ve ikiletmesem iyi olacak bu aralar. Hepinize iyi geceler diliyorum, hâlâ yanımda olanlar, sizi seviyorum.^-^


Wattpad'de Yazar OlmakWhere stories live. Discover now