17. Fall in love

4.6K 360 33
                                    

Îi priveam buzele mișcându-se, iar cuvintele lui îmi aduceau fiori pe şira spinării.
Modul în care spusese mai devreme "dragoste" în loc de "sex" mă făcuse sa simt o căldură necunoscuta în tot corpul și sa tremur încet.
Săruturile lui de pana acum au fost absolut năucitoare și dacă nu mă ținea atat de bine peste el cu siguranţă nu m-as mai fi putut susține singura.
Se juca ușor cu o șuviță din părul meu așteptând un răspuns de la mine ce părea ca nu mai vine.
Cat mai puteam sa mint? Sa mă mint, căci cel mai mult îmi refuzam adevărul mie. Damon părea convins de ceea ce pentru mine reprezenta o incertitudine...pana acum!
Acum întrebarea era dacă merita sa îmi dezvălui sentimentele în fața lui. Ar schimba ceva? Probabil nu.

- De ce te gândeşti atât de mult? Mie îmi pare clar răspunsul, șoptește mușcând ușor lobul urechii mele.
Era straniu cum fiecare atingere a lui se simțea electrizanta.
Păream din nou o nebuna, căci îl priveam cu nesiguranța de minute întregi fără sa scot o vorbă. Însă deși nu era cel mai răbdător om din lume, acum părea ca îmi oferă to timpul din lume sa asimilez ce tocmai realizasem: mă îndrăgostisem al dracu de rău.

- Pisicuțo, ti-ai înghițit limba? Mă întreabă chicotind. Vorbește-mi! Spune sărutându-mi fruntea, apoi obrazul, ocolind intenționat buzele când erau atât de aproape de ale lui.

- De ce faci toate astea? Orice as răspunde eu nu va schimba lucrurile cu nimic. Nu-i așa? Ce rost are discuția asta?

- Pentru ca vreau sa știu. Și vreau al naibii de tare să te sărut. Nu am mai vrut niciodată atât de mult sa sărut pe cineva! Îmi mărturisește apoi îmi săruta lacom buzele din nou și din nou. Nu erau sărutări obișnuite, cuminti...ci erau acelea ce te lăsau fără aer.

- Planul era sa te înnebunesc eu pe tine...dar cred ca rolurile s-au inversat! Mă șochează cu o alta mărturisire și mă las purtată de val, raspunzandu-i la fiecare sărut și atingere.
Noaptea asta avea să fie una lungă, căci Damon părea sa nu fie deloc somnoros. Ba mai mult, îmi părea dornic. Sentimentul de vinovăție mă cuprinsese din nou, trezindu-ma din starea euforica în care intrasem. Nu puteam să fac dragoste cu Damon.
Înainte de toate trebuia sa lămuresc lucrurile cu Kevin, căci nu merita sa îi fac toate astea. Încă ramăsesem la ideea ca intre mine și Damon nu va fi nimic, poate doar o aventură, însă clar nimic serios.
Am oftat, intristandu-mă puțin la acest gând. Dar de ce, totuși, mă îndrăgosteam de un om cu care știu atât de sigur ca nu voi fi? Mă torturam, total conștientă, ironia vieții.

- Damon, opreşte-te! Îi spun când buzele lui au coborât spre sânii mei, dându-mi în sfârșit seama ca lucrurile astea nu vor duce nicăieri. Poate doar la o inima frântă, a mea, evident.

M-a privit surprins, parcă ieșind și el dintr-o transa. Mă simțeam ca și îmbătata de el... oare simțea la fel? Pentru ca mă simțeam tot mai tentată sa dau o șansă nebuniei care mă cuprinsese.

- Nu pot să mă culc cu tine a-acum! Mă bâlbâi, înjurând mintal.

- Dar când? Chicotește el amuzat de bâlbâielile mele. L-am inghiontit în umăr căci râdea de mine.

- Chiar crezi că ti-aș lua virginitatea intr-un motel ieftin? Întreabă apoi făcându-mă să ma încrunt.

A început să chicoteasca, făcându-mă să îmi dau seama ca doar se joaca cu mine..Din nou.

Buzele lui au ajuns iarăși pe gâtul meu, însă de aceasta data l-am oprit.

- Relaxează-te, bucură-te și tu de momentele astea! Șoptește încet în timp ce îmi musca lobul urechii.

- Cred că ești în camera greșită, Damon! Îi spun pe un ton aspru și rece. Sunt sigura ca prietena ta s-ar bucura mai mult de jocurile tale decât o fac eu! Continui pe același ton.

- Da, ai dreptate. Cu siguranță s-ar bucura. Poate ar trebui sa merg, nu-i așa?

Îmi simțeam genunchii inmuindu-se și mai ca nu îmi venea sa îmi trag palme singura pentru ca îl trimisesem chiar eu la alta femeie. I-am făcut semn spre ușa, ridicându-mă și deschizând-o larg, așteptând sa iasă. Nu, nu îmi doream asta. Începusem să tremur și lacrimile amenințau sa iasă, și probabil o vor face imediat ce el va ieșii din încăpere.
Se îndrepta spre ieșire zâmbind și aproape îmi venea sa tip de nervi și de frustrare.

Ușa fusese trântita brusc și închisă, cu Damon ieșind ca un uragan.
Am suspinat și am tras aer în piept încercând sa domolesc durerea ce mi se așezase în piept.

Când aproape dădusem frâu lacrimilor ușa s-a deschis la loc, și fusesem lipită de perete. Brutal, caracteristic lui.

- Ești așa încăpățânata! Mă trimiți în patul altei femei când fierbi de gelozie! Ce ai fi făcut dacă as fi plecat, hmm? Mă întreabă privindu-mă intens în ochii.

- Recunoaște, mârâie apoi, te-ai îndrăgostit de omul greșit, nu-i așa? Cat de rău poate fi asta! Pentru ca eu nu sunt ce îți imaginezi tu! Nu o sa fiu numai lapte și miere, nu o sa mă transform intr-un romantic incurabil și în nici un caz nu o sa vin cu flori și ciocolata când te superi pe mine din cine știe ce motiv stupid! Asta nu sunt eu!

Tot autocontrolul meu dispăruse când adevărul mi-a fost aruncat în fata. Trebuia sa o facă, cineva trebuia sa o facă.
Doar ca nu credeam ca va durea atât de tare.

- Cine ti-a spus ca vreau flori si ciocolata? Întreb aproape fără glas, ștergându-mi lacrimile și întorcand privirea.

- Uita-te la mine, Jessica! Îți par un om potrivit pentru tine? Îți par potrivit pentru o relație în general? Crede-mă, as fi un iubit groaznic!

- Atunci ce dracu de scop au avut toate astea? De ce nu m-ai lăsat sa fiu cu Kevin? Te-ai tot învârtit în jurul meu și ai dat tot peste cap! Dacă ai știut asta de la bun început de ce nu m-ai lăsat în pace? De ce dracu nu ai plecat când te-am trimis în patul alteia? Recunoaște tu, Damon! Pentru ca mie nu mi se pare ca sunt singura îndrăgostită!

Îi vedeam teroarea de pe chip, de parcă îi dădusem cea mai groaznica veste din lume.
Primise asta mai ceva ca un soc. Cred ca abia acum realizase și el ceea ce mă scoase și pe mine. Ne-am îndrăgostit.
Se uita la mine năucit de noile informații cu ochii mari și speriați. În mod normal oamenii nu reacționează așa când afla ca se îndrăgostesc, dar fiind vorba de Damon, nici nu mă așteptam la o reacție oarecare.

A plecat exact cum o făcuse mai devreme, fără sa mai scoată vreun cuvânt. Însă acum eram sigura ca nu se va mai întoarce.

********

Ok, cam atât..trebuie sa apuc și de Jocul Pasiunii :))
Cum credeți ca va reacționa Damon și cum vor rămâne lucrurile intre ei?
Dedicație celui mai complex comentariu.

Devilicious.Where stories live. Discover now