30. Împreună

2.1K 128 7
                                    

M-am lasat trasa de Damon prin zapada, neavand nici o idee despre ce dorea sa imi arate.
Am ajuns in fata unei cabanute de unde se puteau inchiria schiuri.

- Damon, doar nu....

- Shh, nu accept refuzuri, iubito. Nu poti sa mergi la munte si doar sa privesti sau sa faci ingerasi prin zapada. Vreau sa te invat sa schiezi, imi spune si imi depune un sarut pe frunte apoi imi zambeste.

- Damon, dar eu chiar nu sunt priceputa la astfel de sporturi..

- Nimeni nu se naste invatat. Vei vedea ce repede o sa reusesti. Putem schia impreuna dupa aceea, incearca el sa ma convinga si incepe sa zambeasca strengar. Si in plus, spune apropiindu-se de urechea mea, nu as vrea sa fiu primul doar la un lucru anume, adauga apoi si imi saruta gatul, iar eu ma cutremur. Vreau sa fiu peste tot in viata ta. Vreau sa iti aminteasca atat de multe lucruri de mine, incat sa nu ma poti uita vreodata, continua soptind, cu buzele aproape lipite de pielea sensibila din spatele urechii.
Intr-o oarecare masura, ma speria ce tocmai imi spusese. Damon cu siguranta nu era un om usor de uitat, dar faptul ca o facea intentionat, parea legat de secretele lui. Eram convinsa ca la asta facuse referire. Probabil inca mai credea ca odata ce imi va spune voi fugii mancand pamantul si cumva, voia sa se asigure ca nu o voi putea face atat de usor.
Fusesem trezita la realitate de Damon, care ma luase dupa el si ma echipase corespunzator.
Pierdusem sirul orelor de cand se chinuia sa ma invete, fara prea mari rezultate. Principala cauza a nereusitei mele era teama. Picioarele imi tremurau groaznic si de fiecare data cand imi dadea drumul ma panicam si uitam ce trebuie sa fac. Imi explicase degeaba de nenumarate ori.
Am mers la masa apoi ne-am reintors pe partie, luand-o de la capat. Ma gandisem mult si asimilasem tot ce imi explicase mai devreme, lucrurile fiind mai clare acum in mintea mea.
Imi mai facuse cateva demonstratii, explicand totul pe indelete si am incercat din nou.
Dupa alte cateva cazaturi, in sfarsit reusisem. Prinsesem miscarile si.. mai mult curaj. Nu ma mai speriau atat de tare cazaturile, doar o patisem de atatea ori ca aveam deja corpul amortit. Incepeam sa nu le mai simt, pur si simplu.

- In sfarsit! Incepeam sa cred ca ai dreptate, iubito, si chiar esti o cauza pierduta, spune razand si ma saruta.

- Hei! Spun lovindu-l jucaus. Ma prind mai greu, atata tot. Sau poate nu esti un instructor suficient de bun, il tachinez eu.

- Iubito, cred ca nu ti-ai invinetit suficient fundul si ai nevoie sa ti-l inrosesc eu putin! Ma ameninta el si ma trage in bratele lui, strangandu-ma de fese.

- S-a terminat cu abstinenta? Il intreb chicotind si imi pun bratele mai bine dupa gatul lui.

- Nu ma mai provoca atat, Jess! Nu iti imaginezi cat de greu ma abtin, se destainuie si ma apropie mai tare de el, permitandu-mi sa-i simt membrul intarit chiar si prin atatea haine.
Drace! Cine m-a pus sa deschid gura? Ma rusinasem teribil. Eram inconjurati de oameni si Damon avea o erectie cat casa.
Chicotise cand imi observase stanjeneala si ma sarutase iar.

- Nu o sa scap de asta daca mai stam mult asa, spune zambind. Mai dam o tura si mergem in camera? Se intuneca deja.
Am aprobat din cap si am pornit. Incepusem prost iarasi, caci Damon imi facuse picioarele sa se inmoaie, dar imi revenisem apoi. Nu mi se mai parea chiar atat de greu. Damon mergea in dreptul meu, ghidandu-ma si totul era mai simplu. 
Urcasem in camera noastra, dupa ce inapoiasem schiurile.
Aveam nevoie de o baie fierbinte. Noroc ca aici era cada, mi-am spus in gand.
Ma dezbracasem de hainele groase si ma indreptasem spre baie, pentru a da drumul la apa.

- Unde pleci, iubito? Ma intreaba Damon, sarutandu-ma pe umar, apoi pe clavicula.

- Sa fac o baie. In cada, ii raspund simtind cum hormonii mei deja o iau razna odata cu sarutarile ce coborau spre piept.

- Pot sa ma alatur?

Un zambet imi aparuse pe chip. Poate era momentul sa il tachinez si eu putin.

- Desigur. Doar daca iti pastrezi boxerii, iubitule. Nu ai vrea sa iti stric planurile in legatura cu abstinenta, nu-i asa?

- O sa ma innebunesti, femeie! Spune apoi se intoarce pe calcaie si merge spre dulap.
Zambesc satisfacuta si intru in baie, pornind apa fierbinte sa curga in cada. Am adaugat si putin spumant, apoi am scapat de haine si am intrat.
Dupa cateva momente aparuse si demonul meu.
Incercam sa nu ma uit, cat isi scotea hainele si speram sa nu fiu rosie ca un rac.

- Esti bine, iubito? Ma intreaba dandu-si jos si boxerii. Mi se pare ca te-ai rosit putin la fata. Poate apa este prea fierbinte, spune intentionat, ca sa ma faca sa rosesc mai rau de atat.

- Poate, mormai eu si ii fac loc sa intre.
Statea gol in fata mea fara nici o pudoare, iar eu nu fusesem niciodata mai fericita ca pusesem spumant si trupul nu imi era atat de vizibil.

- Vino mai aproape, spune si ma trage spre el. Nu te mananc, inca, adauga apoi si chicoteste.
Ma luase in poala lui si incepuse sa ma sarute. Eram inca stanjenita de lipsa hainelor dar sentimentul era totusi placut.
Ii simteam pielea lipita de a mea si mangaierile lui ma linisteau.
Am icnit cand imi pusese picioarele de o parte si de alta a coapselor lui. Simtisem ceva tare, mai bine ca mai devreme si stiam ca e erectia lui. Drace! Imi facuse pielea de gaina si ma intrebam cum se va simtii. Cum va fi cand ma va face a lui cu totul?

- Damon, ii gem numele cand imi cuprinde un san in palma lui si imi musca usor un sfarc.

- Te doresc atat de mult, iubito... dar inca nu a venit momentul.

***********************

E scurt 🙈 stiu.
Vreau sa va aud parerile.. ce credeti ca ascunde Damon?

Devilicious.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum