20. Mărturisire.

4.8K 350 25
                                    

Am rămas ca trăsnită de mărturisirea pe care Damon o făcuse, conștient sau nu.
În sfârșit terminase cu jocurile și își acceptase sentimentele iar eu l-am alungat, fără drept la replică.
Decizia mea de a mă îndepărta a apărut când am crezut că nu voi avea vreo șansă să îl fac pe Damon să își dorească mai mult decât plăceri carnale. Eram convinsă că nu va exista acest moment...că nu îmi va spune vreodată ca s-a îndrăgostit.
Puteam jura că va fi la fel în continuare, tachinându-mă și torturându-mă cu propriile mele sentimente, fără a le recunoaște pe ale lui. M-am îndoit până și așa, că ale lui ar putea totuși să nu existe, însă o spusese. Damon se îndrăgostise...și tocmai de mine!

Eram uimită și entuziasmata intr-un mod ciudat. Însă teama apăruse și ea imediat. Știam că nu va fi atât de ușor.

Înainte să pot să realizez semnificația bombei pe care mi-a aruncat-o, el era deja plecat, de minute bune chiar, iar eu nu aveam încă o nenorocită de mașină.

Sunasem la un taxi, căci singurul care era acasă era Kevin, iar eu tocmai ce-l părăsisem pentru un alt barbat, nu îi puteam cere să mă și ducă la el. Intre timp am sunat-o pe Blair, care era la bar. Speram să nu mă fi înșelat și Damon să fi mers acolo.

- Jessica, știi doar...e Damon. E aici, dar are companie. După cum o știu pe Alice, nu îi vei scoate din separeu cel puțin 2 ore, în plus abia a venit și pare încordat, mă anunță Blair. Vrei să îi transmit ceva când iese?

- Nu, e în regula. Îi voi spune personal. Și așa Aliid a vrut să ajut la bar, o anunț.

Am simțit imediat un gol în stomac și o stare de greață. Idiotul fugise deja în brațele unei târfe! Și ăsta era exact lucrul de care mă temeam. Faptul ca fidelitatea nu era punctul lui forte.

Taxiul a ajuns și am plecat spre bar. Aveam de gând sa merg în cabina sa mă schimb, abia apoi sa vorbesc cu Damon. Trebuia să mă gândesc ce să îi spun și să mă calmez.

Am intrat în bar cât de repede am putut, încercând sa evit să fiu văzută.
Înjurasem când văzusem hainele mult prea provocatoare pentru o simplă chelneriță.
Nu aveam prea multe de ales, totul era mulat, scurt și lăsa prea mult vederii și prea puțin imaginației.
Am luat o fustă neagră ca și cele de prințesa însă mult mai scurta, aceasta abia reușind sa îmi acopere fesele și un maieu vișiniu cu un decolteu adânc în forma de "V", marginea lui băgând-o în fusta. Bineînţeles, tocurile nu lipseau. Mi-am lăsat părul pe spate, fiind complet drept. Aveam de gând sa scap de vârfurile mele albastre în următoarele zile.

Mai pierdusem puțin timp cu retușarea machiajului, timp în care mă hotărâsem să îl ignor astăzi pe Damon. Cel mai probabil băuse, iar eu eram mult prea supărată și nervoasă ca să port o discuție cu el.
Un sentiment de repulsie îmi inunda corpul când mă gândeam ca el probabil e acum cu ea într-un separeu, sărutând-o așa pasional cum mă sărutase și pe mine și luând plăcere din trupul ei. Trupul ei de târfă, gândisem.

Și exact când nu mă așteptam, ușa s-a deschis, tocmai ea intrând. Mi-am dat ochii peste cap, încercând să o ignor.
S-a așezat lângă mine, aranjandu-și părul ciufulit. Îmi provoca scârba!
Îmi dădeam cu ruj când am auzit-o vorbind.

- Dumnezeule, arăți sexy! Ce ai spune de o partida în trei? Am de mult fantezia asta!

Ridic o sprânceană, privind sceptica la ce tocmai îmi spunea roșcata de lângă mine.

- Sunt sigură că și Damon ar accepta, deși nu prea ești genul lui, mi-o aruncă ea. Ar fi păcat să ratezi o așa ocazie, adică iți spun... bărbatul ăsta e al naibii de bun. Tocmai am avut o partidă rapida și abia mă mai pot tine în picioare, chicotește apoi.

Devilicious.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum