Non-capitol!!!

2.8K 91 16
                                    

Îmi cer scuze în primul rând  pentru alarma falsă :)) vreau doar să vă anunț că pe lângă aceste două cărți de care mă ocup(Jocul Pasiunii și Devilicious), aveam în ciorne una veche... fiind lipsita de inspirație în ultima vreme, m-am gândit că nu mi-ar strica să editez cartea din ciorne și sa postez ce am scris până acum.
V-aș ruga sa aruncati o privire și acolo, până reușesc să scriu aici. Cartea se numește "Neverending nights - I. Sleeping Beauty". Ar însemna mult pentru mine sa îmi spuneți părerea voastra și acolo!

P.s: Atât Devilicious cat și Jocul Pasiunii sunt în curs de scriere. Merge treaba mai greu puțin, deocamdată..dar îmi revin eu.

Va las descrierea cărții:

"NOPȚI FĂRĂ FINAL - FRUMOASA ADORMITA"  prezintă povestea lui Alisson Quinn, care se schimbă radical într-o singură noapte.
Viața ei ia o altă întorsătură, când la propria petrecere aniversară se urcă în mașină apoi face un accident. Accidentul ce aparent părea din vina ei și a alcoolului consumat în acea noapte, se dovedește a fi, de fapt, un accident provocat intenționat, de un inamic necunoscut ce încercase să îi ucidă întreaga familie, sabotând fiecare mașină pe care ei o dețineau.
În urma accidentului, Alisson Quinn fusese considerata moartă de toți cunoscuții deși, în tot acest timp, se aflase în coma.
Rămasă aproape singură, Alisson e forțată să devină dintr-o fetiță răsfățată, o femeie puternică, iar cel mai mare scop al ei, era să îi găsească și să îi pedepsească pe cei care i-au distrus viața. 
De asemenea, în cel mai nepotrivit moment, când încrederea lui Alisson fusese zdruncinata, Klaus Green își face apariția în casa adolescentei, în calitate de bodyguard, de această dată.
Ce dorea de la ea cel care i-a frânt inima cu 2 ani în urmă?

Pupici :*

Devilicious.Where stories live. Discover now