1.9

3.5K 81 22
                                    

Lexis perspektiv

Musiken dånar från högtalarna och jag har aldrig känt att mina öron ska explodera mer än nu. Jag och Disa går in till det som ser ut som vardagsrummet. Undgomar dansar för fullt och alla verkar hålla i en röd mugg eller en ölburk.

"Kom Lexi vi går till baren?" Skriker Disa för att överösta musiken.

Jag följer efter henne men vet att jag inte tänker dricka själv. När vi kommer in till köket som för tillfället verkar vara en bar så går Disa fram till en ölburk och öppnar den. Jag ser en kille med blont hår komma fram till mig med en ölburk.

"Nej tack" Säger jag. Han rycker bara på axlarna, öppnar burken själv och vinglar in i vardagsrummet. Jag känner mig som världens fegaste människa. Nej jag måste göra något med mitt liv. Kom igen nu Lexi.
Jag tar tag i Disas arm och drar med henne till dans golvet. Jag börjar dansa och får ett adrenalinryck och både Disa och jag skrattar till musiken.

Justins perspektiv

Jag har letat efter Lexi i snart 1 timme. Jag har inte sett henne eller Disa. Jag häller i mig en vätska som fanns i muggen och går ett varv till runt huset ifall jag skulle hitta henne.
Jag ser henne tillsammans med Disa på dansgolvet. Jag bli bara stående och stirrar på henne. Hon har en svart tight klänning på sig. Man kan se hennes kurvor perfekt. Hon har på sig ett par svarta klackskor också. Hennes mörka hår lägger sig perfekt över hennes axlar. Hon dansar utan bekymmer och min blick kan bara vandrar upp och ner.

"Justin, du vet väl att du stirrar." Kommer en smygande Liam och säger. Jag lyckas dra blicken från Lexi och ser en flinande Liam.

"Jag stirrade inte." Säger jag surt.

"Nämen tjenare Justin"

"Henke? Hur är läget?" Frågar jag.

"Det är bra, hur är det själv?"

"Jodå, det går." Svarar jag, och skymtar ett flin från Liam som står bredvid mig.

"Justin jag har ju hört ryktet från förra festen? Vem skickade sms:et?" Frågar Henke.

"Jag har ingen anning. Jag har försökt ta reda på det i flera veckor nu!" Säger jag.

"Aha jag förstår, du förresten, jag såg din syrra här någonstans. Väldigt vad många Barkleys det skulle vara här ikväll. Där är hon förresten." Säger Henke. Alkoholen verkar påverka honom kraftigt för plötsligt går han med vinglande steg fram till Disa.

"Nej, nej, detta händer inte!" Säger jag för mig själv, men jag tror att Liam hörde mig för jag och Liam skyndar oss efter Henke för att försöka stoppa det som precis håller på att ske.

Nörd på heltid, eller?Where stories live. Discover now