2.9

3.1K 74 3
                                    

Lexis perspektiv

Jag drar henne mot stigen till stranden men fortsätter istället 10-15 meter och svänger istället rakt in i skogen.

"Lexi vart ska vi, jag har inte lust att leka skogs Mulle!" Hon ser oroligt på skogen.

"Lugn, vi ska inte det." Jag fortsätter att dra i henne och hon följer motvilligt med in.

~~~~~~~

"Disa välkommen hem till mig." Säger jag med ledsen röst. Disa tittar medlidsamt på mig. Hon slänger en blick på husvagnen också men går istället fram till kanten på klippan.

Hon ser klart och tydligt att jag skäms och väljer att inte nämna den."Denna utsikten är dock helt fantastiskt." Säger hon och kollar ut över vattnet och stranden. Det är det jag älskar med Disa, hon bryr sig för mycket och vill inte göra mig mer ledsen än vad jag redan är.

"Lexi jag kan knappt fatta att du bor här, husvagnen kanske inte är den bästa men utsikten är fantastisk och du kan se alla människor på stranden och vattnet." Säger hon tillslut.

"Det är min bästa sysselsättning när jag inte har något att göra. Jag har sett Justin här ifrån ett antal gånger också." Säger jag. "När man talar om trollen, där kommer han." Viskar jag i Disas öra. Jag drar bort henne till en mer skyddad plats på klippan så att de på stranden inte ser oss men vi kan se stranden.

Disa skrattar tyst när hon ser killarna nästan brottas på stranden. Justin och Liam ramlar och jag hennes skratt smittar av sig.

Nörd på heltid, eller?Where stories live. Discover now