7.0

2.8K 70 14
                                    

EPILOG

Lexis perspektiv

Det är några dagar kvar till skolan börjar igen. Hösttermin, Yeey! Problemet är att jag inte vet om jag kommer få gå dit igen. Om jag kommer gå till skolan på måndag hade det varit mitt tredje och sista år på gymnasiet. Men ingen har svaret om min framtid tyvärr.

Sommarlovet var fyllt med äventyr och berg och dalbanor. Men det var ju inte mitt fel. Eller hur? På något sätt är jag ändå glad att min sommar blev så spännande och konstig. Jag vet att allt spännande kommer fortsätta under året. Men det som blir nytt är hur det kommer krocka med skolan. Jag får egentligen inte säga det här för det är hemligstämplat, men jag min chef och mina kollegor jobbar fortfarande på ett fall och ingen har någon anning om när det kommer ta slut. Trots det så är min vänskap med Disa oförändrad, och hon och Liam verkar vara lyckliga under Justins uppsyn. Jag och Justin har en hel del historia. Och mer historia ska det bli. Trots mina kämpiga år i skolan och min uppväxt så har jag ändå fått en förklaring till allt nu. Jag är fortfarande arg och besviken men nu vet jag iallafall vad jag ska vara arg och besviken på, till skillnad från förut.

Alla människor på jorden beter sig på olika sätt, ser ut på olika sätt. Jag kan bara säga, TUR! Fatta vad jobbigt om alla betedde sig och såg likadana ut. Ingen i skolan skulle vara kung eller drottning, inga medelklassare och inga nördar. Efter mina upplevelser är jag glad för den just jag har blivit. Kalla det vad du vill men jag är i allafall NÖRD PÅ HELTID OCH STOLT!

Nörd på heltid, eller?Där berättelser lever. Upptäck nu