5. Vrei să mori?

19.3K 1.3K 204
                                    

5. Vrei să mori?

Cad răpusă de oboseală pe canapeaua din sufragerie, lasându-mi capul pe spătarul acoperit de-o pătură pufoasă. Sunt transpirată, murdară pe picioare și pe brațe, și dacă mă uit în oglindă sunt sigură că am ceva mizerie și pe obraji. Trag o gură de aer și îmi iau telefonul între degete. Înjur când văd mesajele de la Ash, dar le deschid totuși. Îmi duc mâinile la gură, din cauza șocului care mi se instalează în vene când citesc ce mi-a scris. Azi-noapte a mers la spital și-a aflat că s-a ales cu două coaste fisurate. Trec rapid cu privirea printre rândurile scrise de el, dorindu-mi să văd dacă l-a denunțat pe River. Respir ușurată când văd că nu a specificat nimic despre poliție. Arunc telefonul înapoi pe măsuța din fața mea, evitând să-i răspund. Nici măcar nu știu ce aș putea să-i spun. Îmi pare rău pentru el, dar pe undeva vocea mea interioară îmi țipă că nu ar trebui să îmi pese.

Coco iese din bucătărie, având în mâini o farfurie plină cu cartofi pai, privind țintă spre mine. Mirosul lor îmi trezește simțurile și mă trezesc că aș vrea să mănânc tot din farfurie. Azi-noapte am pus geană pe geană, doar vreo două-trei ore. După ce River a plecat, am intrat înapoi în casă plecând direct spre beci. Am prins robinetul între degete rugându-mă tuturor sfinților să mă ajute. Și am reușit să-l închid, țipând de bucurie, fericire care s-a evaporat când mi-am dat seama că până ce nu răsare soarele, apa aia o să fie tot acolo, distrugând lucrurile prezente din încăpere.

Cu rușine și oroare, pe la șase dimineața am dat buzna acasă la Coco. Când am ajuns pe veranda casei lor, tatăl ei, Taylor Hunt a ieșit din casă împreună cu Callan Masse, tatăl fraților Masse. Erau îmbrăcați de vânătoare și aveau puștile în mâini, râzând și glumind. Ambii s-au uitat atent la mine, măsurându-mă din cap până în picioare pentru câteva secunde, probabil întrebându-se ce caut aici și de ce arăt atât de mizerabil. Apoi, cel care a reacționat a fost Callan. M-a întrebat ce am pățit și glasul lui cald mi-a mângâiat nervii întinși la maxim. Le-am povestit cât de repede și de coerent am putut, sfârșind a-i ruga să mă ajute.

Și inima mintea mea s-a liniștit când mi-au spus că mă ajută. Callan a fugit la el acasă pentru a aduce pompa submersibilă, iar Taylor a venit cu mine. Când am ajuns în dreptul casei mele, Callan a traversat curtea lor, apoi strada, având în mână pompa care în acel moment mi s-a părut cel mai atrăgător obiect din lume. Au intrat în casă și de acolo m-am rupt de ei, lăsându-i să-și facă treaba. A durat în jur de-o oră până au scos toată apa afară, apoi au chemat un instalator care a schimbat tot ce a trebuit. Am fost nevoită să o sun pe mama și să-i spun totul pentru ca ea să-i transfere în cont instalatorului plata pentru servicile prestate. Apoi a fost nevoie de-o jumătate de oră pentru a o convinge că nu-i nevoie să vină acasă pentru că totul este în regulă.

Coco a apărut la mine acasă, îmbrăcată în niște colanți vechi, găuriți în multe locuri și-un tricou pe care i l-am făcut eu cadou în urmă cu doi ani, pătat cu cafea. După ce le-am mulțumit până la cer și înapoi tatălui ei și lui Callan, care mi-a spus, ca de fiecare dată când mă întâlnește, că mă așteaptă pe la ei, cei doi au plecat. Eu și Coco ne-am apucat de curățenie, pierzându-ne în gânduri, mizerie și obiecte distruse.

- Aștept să-mi spui de ce ai privirea asta pierdută, îmi întorc capul spre Coco, care s-a așezat pe jos, în poziție turcească, înfulecând câțiva cartofi pai.

Mă întind spre farfuria din fața ei și-o trag spre mine, apoi înfulec. Ochii ei sunt fixați într-a mei, ordonându-mi să vorbesc. Îmi dau ochii peste cap, enervând-o.

- I-am văzut pe River și Tamara făcând sex, azi-noapte.

Ignor senzația ciudată care m-a cuprins, iar ea se apleacă puțin, mușcându-și buza de jos. Își arcuiește sprânceana dreaptă, îndemnând din priviri să încep să vorbesc odată.

13th StreetWhere stories live. Discover now