31. Cu tine m-aș duce și-n Iad

22.4K 1.3K 519
                                    

     31. Cu tine m-aș duce și-n Iad!

     A fost o greșeală să vin aici. Adică este atât de mult testosteron în această încăpere că nu am urât niciodată mai mult ca acum faptul că sunt femeie. Toți prietenii lui Ford par atât de letali și pregătiți să sară la gâtul tău cât ai zice pește. Ce naiba caut eu aici? Sunt doar o fată pe lângă toate tipele în adevăratul sens al cuvântului care sunt prezente printre ei. Tipi sexi cu jachete de piele, cu tatuaje făcute cu măiestrie, se învârt prin jurul meselor de biliard și a mesei unde se află Ford și Julian. Nu am văzut pe nimeni necunoscut, deci pot doar să presupun că încă nu au venit prietenii lui Julian și Ford.

     Că tot veni vorba de Julian. Stă cu fundul pe colțul mesei, râzând cu o tipă roșcată și o alta care își ține mâinile pe după gâtul lui. Ah, de ce își ține idioata mâinile pe el și de ce naiba Rylee nu și-a făcut încă apariția? Kike și Coco ne-au rugat pe mine și River să venim aici pentru că ei au de mers urgent undeva. Au fost pe grabă și când River l-a luat la rost, au fugit amândoi la propriu de el, spunându-i doar că nu mai pot pierde timpul.

     — River! Chase!

     La naiba! Ford și Julian se uită la noi atât de urât că mă ascund în spatele lui Riv, privind doar cu coada ochiului spre toți ochii care ne privesc. River și Chase încep să râdă arogant și-l înghiontesc în spate pe Riv. Nu ar trebui să aibă atitudinea asta. Toată lumea știe că atunci când Julian și Ford vor un lucru, acel lucru se întâmplă indiferent cine le stă în cale. Chase face un pas în față, având aceeași atitudine arogantă.

     — Am venit să jucăm biliard. Nu ne interesează partida voastră de poker, vorbește Chase, băgându-și mâinile în buzunarele pantalonilor.

     — Sunteți niște niște pușlamale. Nu poate omul să scape de voi nicicum, strigă Julian, râzând răutăcios.

     Este tot Julian, dar toată postura lui este o combinație mortală între aroganță, pericol și sex appeal. Nu mai poți vedea altceva în ochii lui pentru că nu îți mai permite. Vrea dezlănțuire și asta emană prin toți porii.

     — 13th Street este și casa noastră, așa că avem aceleași drepturi ca voi, intervine River și-mi mușc limba când toți încep să fluiere din cauza declarației lui.

     Julian râde tare, ținându-și ochii pe mine și River. Ford i se alătură, urcându-se pe masă lângă el, râzând cu poftă.

     — Că bine zici. 13th Street este al vostru și asta nu o să v-o ia nimeni niciodată. Așadar, faceți-vă de cap, dar, pentru numele lui Dumnezeu, nu ne stați în cale. Ne-ați dat destule bătăi de cap în ultimele săptămâni.

     Julian este cel care a vorbit, fixându-l cu o privire obosită pe Riv. Vinovăția mă lovește direct și tare în piept. Și acum îmi dau seama. Nu vrea să se distrugă, vrea doar să aibă din nou parte de-o bucățică din trecut când toate erau bune și frumoase.

     — Ce puneți la cale? Mi se pare prea ușor, întreabă Chase, suspicios, dând glas și gândurilor mele.

     — Nimic. Vrem doar să ne distrăm și am aprecia dacă voi doi ați sta naibii calmi. Sunteți doi dereglați! îi răspunde Ford, privindu-l cu iubire pe fratele său, în ciuda cuvintelor alese.

     Toată lumea începe să râdă, iar eu îmi bag fața în bluza lui Riv, fiindu-mi rușine. Julian și Ford își întorc atenția imediat de la noi, iar restul fac la fel.

     — Ne mint. Știi asta, nu? Pregătesc ceva mare și cred că are legătură cu orașul. Ne lasă aici, dar de fapt o fac pentru a ne ține departe de orice urmează să facă.

13th StreetWhere stories live. Discover now