33. Puțină durere nu îmi va face rău

20.4K 1.3K 301
                                    

     33. Puțină durere nu îmi va face rău.

     Termin de mâncat prânzul, privind pe geam cum ploaia își face de cap. Plouă din zori de când am ajuns acasă. Am vorbit cu mama la telefon și-a fost suspectă pe toată durata conversației noastre. Nu cred că nu a văzut la știri toată nebunia care a avut loc azi-noapte în Time Square. Cel mai probabil îmi coace ea ceva memorabil. Mama este înțelegătoare, poate cea mai înțelegătoare mamă din lume, dar nu cred că va trece cu vederea ce s-a întâmplat.

     Ne-am întors acasă pentru că River s-a gândit că așa ar fi cel mai bine pentru mine, zicându-mi că ajunge escapada din Time Square. Așa că noi, acompaniați de Chase și Carlos, ne-am întors spre casă, iar ceilalți au rămas acolo. M-a lăsat în fața casei mele, mi-a dăruit un sărut pe frunte și apoi mi-a făcut cu ochiul plecând cu spatele spre casa sa, având un zâmbet tâmpit pe buze. I-am spus că poate dormi cu mine, dar m-a expediat rapid, spunându-mi că nu-mi merge de data aceasta.

     Pe toate rețelele de socializare circulă mai multe instantanee și filmulețe cu diferite cadre din Time Square. Din fericire, nu se poate distinge niciun detaliu al fețelor noastre, fapt care m-a ușurat peste măsură. Ce s-a întâmplat în Time Square a devenit viral și oamenii sunt extaziați, asociindu-ne cu acele trupe de dans care fac flashmoburi. O nebunie curată!

     Mă ridic și-mi pun farfuria în chiuvetă, privind spre casa lui River. Încerc cu disperare să ignor totul, dar este mult prea copleșitor și aiurea. Nu am vrut să recunosc, dar în zori când m-am pus în pat am început să mă gândesc la tot ce mi-a spus River până acum, și după ce am descurcat toate ițele, am putut vedea mai bine cum stau lucrurile.

     River a avut dreptate.

     Nu aș putea niciodată să mă culc cu un tip dacă nu aș avea sentimente pentru el pentru că aș regreta amarnic. Iar eu pentru River nu am știut exact ce simt, dar cocluzia a început să se contureze tot mai tare în mintea mea în zori. Nu am sentimente puternice pentru River. Am sentimente superficiale față de el și atât. Dar mintea mi-a fost îmbătată de tot ce s-a întâmplat între noi și la acel moment m-am lăsat furată de dorința copleșitoare pe care mi-a strecurat-o în fiecare centimetru de piele. Încă îl doresc, dar acum conștientizez tot mai tare ce mi-a spus el. Și nu aș putea să suport gândul că m-am dăruit unui tip, care la rândul lui nu mă iubește.

     Iar River a știut să-și oprească dorința și să aibă grijă să nu am regrete mai târziu.

     — De ce arăți ca și cum ai fi pe punctul să plângi?

     Mă răsucesc și dau de River, stând rezemat cu umărul de tocul ușii, privindu-mă suspicios. Inima îmi zâmbește brusc. Îmi place să-l văd și, cel mai important, tânjesc să-l ating. Sunt pierdută și, din păcate, nu poate nimeni să-mi descurce gândurile. Eu singură trebuie să-mi dau seama cum stau lucrurile. Și cum aș putea mai bine să fac asta, dacă nu fiind cu el în adevăratul sens al cuvântului?

     — Sunt bine, Riv. Puțin obosită, mint și mă căznesc să zâmbesc credibil.

     — Minți.

     Zâmbetul îmi piere. Privirea lui critică îmi îmbrățișează fața și mă face să capitulez. Mă împing în picioare și merg direct spre el, luându-l în brațe. Îl strâng ca și cum acum ar fi ultima dată când îl mai am aproape.

     — Vorbește-mi, Juls! îmi șoptește, mângâindu-mi spatele.

     Trebuie să vorbesc sincer. Am nevoie să fiu reală. Nu mai pot să mă joc în felul ăsta cu mine.

13th StreetUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum