2.

1.3K 31 0
                                    

Palmer Baldwin:

Hodila jsem si batoh na jedno rameno a vykročila po dlouhé chodbě po boku s mou nejlepší kamarádkou Miou ven ze školy.  ,,konečně pátek." Vydechla nadšeně, nějaký kluk podržel velké skleněné dveře a my se chystaly projít, když v tom se dveře střetli s mým tělem, sesypala jsem se na Miu, která s nečekaností spadla k zemi a já s ní. Chlapec dveře pustil. Ozval se smích od pár holek, které stály za námi a prošly ven. Mia zaklela a společně jsme se postavily. ,,To snad ne." Zakňučela a rukou projela své vlasy. Vyšly jsme konečně z budovy: ,,jsou blbý." Zamračila jsem se a pokračovala na parkoviště, kde stálo  auto mé mamky, Mia bydlela pár baráku od nás, tudíž ve stejné ulici jako já.

Nasedly jsme: ,,ahoj mami." Natáhla jsem se pro svůj pás, mamka se usmála a opětovala můj pozdrav.

*

,,Tak my jdeme ano?" Usmála se mamka, která byla oblečená v elegantních večerních šatech: ,,jojo, užijte si to." Usmála jsem se a šla obejmout mamku, táta byl ve vstupní hale a nazouval si boty. Mamka přitiskla své rty na mé čelo a poté s úsměvem odešla za otcem, vyšli ven a mířili k autu, pozorovala jsem je, než odjely pryč úplně, zabouchla jsem dveře a namířila si to zpět ke svému předešlému místu na pohovce.  Byla nuda a v televizi nic nedávali, ozval se dupot po horním patře, Ryan pravděpodobně někam spěchal. Můj prst zabloudil k vypínači mobilu a stiskl ho, rozsvitila se obrazovka s tapetou, kde byla fotografie mě a Mii před měsícem, bylo něco málo po osmé.

Hluk z patra se přesunul na schody a blíž ke mně, prstry jsem pevněji přitiskla ke knize v mých rukou a přivřela s ukazováčkem uvnitř. Periferním viděním jsem zahlédla obrys Ryanova těla, koukla jsem na něho. 

,,Jdu ven ano?" Pousmál se a nakoukl na pohovku: ,,co čteš?" Povytáhl obočí, můj zrak se na chvíli přesměroval ke knize, která stále ležela v mých rukou, nápisem jsem jí otočila k němu a znovu mu věnovala pohled: ,,ah, nevíš kdy příjdou rodiče?" Zeptal se: ,,nevím přesně, ale mamka říkala něco kolem jedenácté, dvanácté hodiny."  Přikývl a otočil se směrem k východu, než se zarazil.

,,vlastně, máš nějaké plány na večer?" Jeho ruka zabloudila na temeno hlavy, zakroutila jsem hlavou: ,,asi jen číst a pak půjdu spát." Ryan povytáhl obočí: ,,no a nechceš jít semnou tedy?" 

Šokovaně jsem vykulila oči, už to bylo dlouho co jsme s mým bratrem strávili večer. Pokrčila jsem rameny: ,,nechci být na obtíž." Ryan zakroutil očima: ,,jdeme s Jazzy na box, pojď." Pobídl mě. Nechtěla jsem dělat komukoliv křena, ale box byl jedním z mých nejoblíbenějších sportů: ,,noták," přešel ke mně a štouchl do mého ramene prstem. Volnou rukou jsem projela vlasy: ,,tak dobře, dej mi pár minut než se převléknu." Zasmála jsem se a odložila knihu na stolek, poté jsem doslova vyběhla schodiště a rovnou do svého pokoje.

Oblékla jsem na sebe něco velice jednoduchého, ale také to co by potěšilo Miu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Oblékla jsem na sebe něco velice jednoduchého, ale také to co by potěšilo Miu.  Seběhla jsem schodiště zpět dolů a Ryan vyvalil oči: ,,tohle si chceš vzít?" Řekl ochranně: ,,ano." Podívala jsem se na špičky mých bílých tenisek a můj pohled se tahle po dlouhých nohou až k výhledu na má prsa, dál totiž nevidím.

Box Is My Life; J.M.✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat