22.

834 23 0
                                    

Palmer Baldwin 

Převlékala jsem se do černých legín a sportovní černé podprsenky značky puma, styděla jsem se takhle odhalovat, ale k tomu mi pomůže mikina. Vyhoupla jsem nohu obutou v tenisce na lavici, která stála uprostřed šatny. Uvázala jsem tkaničku a zamkla svou skříň, která byla vedle Miiny, vlastně všechny skříňky byli posazeny po stranách jednoduché šatny pro ženy. 

Mia na souhlas přikývla a přehodila si fialovu tašku přes rameno, já tu mojí černou také a vyšly jsme ven ze šatny. 

Mattie a Simone byli našimi dlouholetými kamarády a proto nám pomáhali v našem koníčku. Bojovala jsem se Simonem a vždy to byla zábava, občas i s Mattiem a Miou. ,,Dnes jsem připravená jak nikdy." Zazubila jsem se na ty tři a už chtěla skočit do ringu a rozdat rány. Simon se hlasitě zasmál: ,,Nejprve se musíme rozcvičit." Přikývla jsem a společně s nimi jsme zalezli do zadní pronajaté části této arény, Simonův otec měl dostatek peněz, aby svým dětem financoval cokoliv. 

Sklonila jsem se k nohám a začala se protahovat, mezitím jsem si všimla Simonův pohled, který klouzal po mém těle, bylo to směšné, protože on toto dělával často ačkoliv mě nemiloval. 

Po rozcvičení se ozval hluk v přední části, následně zkreslené hlasy mužů: ,,Tak pojď." Šťouchl do mé ruky Mattie, přikývla jsem a začala na novo uvazovat bandáže kolem rukou. Zvedla jsem pohled, na mém rameni se objevila Simonova ruka. Jason měl na sobě pouze bojové šortky a tenisky. Jeho pohled se setkal na moment s mým než ho odvrátil jako od ostatních cizích lidí, stále se zlobil? Jenomže teď jsem zuřila já, našel si hned jinou a ani není schopný semnou prohodit půl slova. Odešel se svým společníkem kamsi, nestarala jsem se a vyšplhala na totami. 

Vystřelila jsem první úder do Simonova krytu, poháněl mě vztek. Odrazil můj úder a vrátil mi jeho pevný hák, který jsem zablokovala. 

Hodně jsem se zlepšila v tom co mě baví. Kop jsem nasměrovala na jeho hlavu, opět vykryl. 
*

Odstrčila jsem svého soupeře a nasměrovala kop na břicho, zachytl mou nohu a odstrčil mě až jsem dopadla na zadek. Pobavený smích od někoho se ozval v mých uších, zvedla jsem se s funěním a namířila další salvu dvou úderů na Simonovo břicho a bradu, vrátil mi úder, který jsem ani nestihla zaregistrovat, trefil mě do nohu až jsem spadla na zadek. 

Obličej mě bolel od rány a zadek od dopadu. Simon se sklonil se starostlivým pohledem: ,,Promiň nechtěl jsem takovouhle ránu, jsem kretén." Pohladil mé vlasy a pomohl mi se postavit. V tom se k nám řítil Jason, rukou jsem se dotkla nosu a vyjeveně zírala, když se objevila krev na zápěstí: ,,Měli bychom to ošetřit, pro dnešek konec." Přikývla jsem. Jason skočil k nám a naštvaně strčil do Simona. 

,,Co děláš?" Vykřikla jsem zděšeně.  Jeho temný pohled se na moment setkal s tím mým: ,,Zranil tě." Zavrčel, histericky jsem se zasmála: ,,od kdy se ty zajímáš." Odtáhla jsem z jeho spárů Simona a šla do šatny bez rozcvičení což byla pravděpodobně chyba. 

Posadila jsem se na lavici a sklonila se tak, že mé lokty se střetli s koleny, dlaně jsem přitiskla k čelu. Do místnosti někdo vešel. Později se ukázalo, že to byla Mia. Přinesla mou tašku a věnovala mi lítostivý pohled. Jemně setřela krev než se povzbudivě usmála: ,,nevypadá to zlomeně." Vděčně jsem přikývla a uchopila z tašky sprchový gen a ručník. Potřebovala jsem nutně sprchu, abych ze sebe smyla ten pot. 

*

Vylezly jsme s Miou ze šatny a potkaly se se Simonem a Mattiem. ,,Tak co? Jsi v poho?" Prohodil Mattie a obtočil paži kolem mých ramen, šli jsme ven. 

,,Podnikneme dnes ještě něco?" Zazubil se Mattie. ,,Já půjdu odpočívat." Zakroutila jsem hlavou a nastoupila k Mie do auta, která stráví prý dnešek semnou. 

***

Probralo mě zvonění mobilu, zběsile jsem vymrštila tělo do sedu musela jsem usnout u filmu, který jsem si pustila po odchodu Mii. 

Zmateně jsem sáhla po mobilu a přijala hovor: ,,Ano?" Zívla jsem si. ,,Palm?" Smích. ,,no?" zašeptala jsem ospale, můj bratr mě otravoval skoro v jednu ráno. ,,Prijeď mě zachránit, nemůžu řídit." Zasmál se a ještě dodal, že mi pošle adresu, byl opilý. Jako kdybych vlastnila řidičák dlouhou dobu. Neochotně jsem se zvedla z postele a zamířila do koupelny. Na obličeji se mi vyrýsovala obrovská tmavá mapa. Povzdechla jsem si a snažila se jemně zakrýt svůj obličej, moc to nešlo, ale pokud by jste se nedívali přímo tolik si nevšimnete obzvlášť na večírku. Učesala jsem si vlasy a převlékla na sebe obyčejné bílé džíny, které mě těsně obepnuly a bílé volné tílko. Ještě jsem popadla džínovou bundu a potichu vylezla z pokoje. Zavolala jsem si taxíka, protože jsem věděla, že cestou zpět budu řídit Ryanovou auto, tedy jsem v to alespoň doufala. 

*

Vstoupila jsem do obrovského domu, kde hudba hrála o něco tišeji. Pár zamilovaných lidí tančilo na hudbu v prostorné místnosti po mé pravici. Na schodišti naproti mě leželi čtyři kluci, kteří spali, možná byli v bezvědomí těžko říct. Vytáhla jsem telefon a vytočila bratvovo číslo, abych šla alespoň po zvuku. Jeho vyzváněcí tón, který používal pro mě se rozezněl v zadní části domu, v duchu jsem nesnášela Ryana, že nebyl schopný ani dojít před tuhle obrovskou zrůdu. Vypnula jsem hovor a mířila okolo schodiště rovnou chodbou. Všude na zdech viseli rodinné fotografie, takže toto musel být opuštěný dům rodiči na noc. 

Došla jsem ke skleněným dveřím a v tom se mi naskytl pohled na obdelníkový bazén osvětlený lampióny, okolo stála lehátka, na jedno z nich ležel Ryan s nějakou flaškou v pravé ruce a zíral vzhůru, vedle něho seděl Jason s tou brunetou a smáli se. zatlačila jsem do dveří a neodvážila se pokračovat dál. 

,,Ryane?"  Podíval se na mě stejně tak jako oni dva. ,,Můj odvoz přišel." Zasmál se zvedl se, zakymácel se snažil se udržet balanc. 

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now