4.

1.1K 33 0
                                    

Jason McCann

Dorazil jsem do gymu, převlečený jen v bojových šortkách a bandážema kolem zápěstí. Mířil jsem k lavici, když můj zrak zabloudil k dívce v ringu, vypadala jako anděl; měla na sobě šedé sportovní tílko a černé upnuté legíny, kopala do lapy a její obličej byl červený, vlasy stažené do vysokého culíku a soustředěný výraz. Vždy jsem měl slabost pro blondýnky a nikdy mě nenapadlo, že budu ženatý s brunetkou.  Přestala kopat a zastavila svůj pohyb, hrudní koš se jí zvedal v nepravidelných intervalech a na tváři pohrával maličký úsměv, zapřela se dlaněmi o kolena, párkrát se nadechla a poté vzpřímila svůj postoj, objala se s klukem, který držel její lapu a poté slezla z ringu, pohledem zavadila i o mě, když si přihýbala hrdlo láhve ke rtům, neubránil jsem se a musel se usmát, dívka mi úsměv opětovala a poté se svou stejně zřízenou kamarádkou odešla do šatny.

Konečně jsem se vzpamatoval a vzpomněl si na svůj svatební prsten, který ležel na dně mé sportovní tašky, patřím Kyllie a ona zase mě.

Plácl jsem si s Fredem  a poté náš trenér začal oznamovat plán.

***

Otřel jsem vlasy do ručníku a vysprchovaný se oblékl do čistého trika a džínsů.  Fredo už dávno opustil místnost a zřejmě i budovu, pro dnešek jsme končili jako poslední.

Popadl jsem tašku přes rameno a vytáhl se ven ze šatny, prošel jsem halou a následně dlouhou akustickou chodbičkou k velkým masivnín dveřím a otevřel je, dole v pravo jsem spatřil blonďaté vlasy, byla to ta dívka z ringu, seděla na patníku, vlasy úhledně rovné a rozčesané a ve tváři výraz strachu: ,,Prosím, mohla bych dal? Něco jsem si tam asi zapomněla." Zaskuhrala mým směrem, byla to Ryanova sestra a já si konečně uvědomil, ke komu jí mám zařadit, nepamatoval jsem si její jméno což byl menší bonus k tomu, abych si od ní držel odstup.

Přikývl jsem.

Prošla okolo mě a běžela hlouběji do budovy, uchechtl jsem se a zpět zavřel dveře, pomalým krokem jsem následoval blonďatou hlavu až jsem na ní narazil, jak se s blaženým výrazem ve tváři vrací po chodbě zpět: ,,co jsi hledala?" Zeptal jsem se: ,,řetìzek. " pousmála se a chystala se kolem mě znovu projít a zmizet z mého dohledu, chtěl jsem jí nechat odejít: ,,jsem Jason, nechceš hodit domů?"  Co jsem to kurva vymlel?  Otočila svou hlavu šokovanou mým nápadem na mě: ,,Palmer. " odpověděla mi svým jménem, toto neobvyklé jméno bych si mohl zapamatovat, na odvoz neodpověděla pouze popoběhla a byla pryč.

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now