25.

850 19 0
                                    

Palmer Baldwin

Probudila jsem se na příšerně ostrou bolest bodající v mé hlavě, zamžourala jsem očima a zavrtala se pořádně do teplé peřiny a vydechla, dnes nemám v plánu vylejzat z postele.

Dveře se otevřely, poznala jsem to podle zvuku, podívala jsem se okolo sebe, oči jsem měla zamlžené z toho spánku, ležela jsem na královské posteli ve vyhráté peřině a nepamatovala jsem si vůbec Nic, ani to jak jsem se dostala do Jasonový postele.

Ve dveřích stál on s úsměvem na rtech a na sobě měl pouze bojové šortky.

Posadila jsem se s brnící se hlavou, přikrývku jsem automaticky přitlačila ke krku, protože jsem byla nahá, dokonce ani spodní prádlo jsem neměla. Vylekalo mě to.

Jason mě zaujatě pozoroval a já byla čím dál tím více vyděšená.  Přiblížil se na krok k posteli a já ztuhla, levou rukou jsem si projela vlasama: ,,kolik je hodin a co tu dělám?" On se smál, což mě donutilo se na něho zamračit, podíval se na mobil než se znovu usmál: ,,Půl šesté."

Zašklebila jsem se a společně s peřinou spustila nohy podél postele na studenou podlahu. ,,Jak jsem mohla spát takhle dlouho? Máma mě zabije." V rychlosti jsem se postavila a ovinula kolem každé části mého těla peřinu, žaludek se obrátil a já vytřeštila oči, když jsem probíhala okolo něj do koupelny, kde jsem poklekla a vyhodila veškerý obsah žaludku.

Když jsem zavítala zpět do ložnice, měla jsem jedinou myšlenku a to takovou, abych si lehnula zpět do postele a spala až do rána.

,,Jojo, drogy jsou svině." Ušklíbl se a zvedl se z postele: ,,půjdu se osprchovat, pujč si třeba tričko," pokrčil rameny a zamířil do koupelny.

Teprve když jsem uslyšela šum sprchy, tak jsem si dovolila odhodit přikrývku a vzít si tričko, které leželo pohozené přes malé křeslo. Oblékla jsem ho na sebe a zalezla do postele, bylo mi jedno co si o mě kdo myslí, byla jsem unavená a stále se necítila dobře. Neměla jsem ani v hlavě následky činů včerejšího večera. Znovu jsem usnula.

Jason McCann

Pravděpodobně byla stále pod vlivem, když se probudila, protože se nevyptávala proč je nahá, ani se nestarala.  Nevadilo mi to.

Udělal jsem černý čaj a nesl ho nahoru do svého pokoje, kde stále ležela na zádech, ale byla vzhůru. Byla celá ztuhlá.

Hrneček s čajem uvnitř jsem odložil na noční stolek a sedl si vedle jejího těla. Pohladil jsem její spocené vlasy, které rámovaly její tvář.

,,Co se stalo, že jsem byla nahá?" Zeptala se, vážně si nic z toho večera nepamatovala? Vyzkoušeli jsme snad každou polohu, kterou jsem znal a dělali to až do brzkých ranních hodin, spal jsem asi dvě hodiny, než jsem musel vyrazit na trénink. ,,Spali jsme spolu." Ujasnil jsem s neutrální tváří, nevěděl jsem co čekat.  ,,Neberu prášky, doufám že jsi měl kondom. Alespoň jeden z nás musel být rozumný." Plácla se celá a v očích měla slzy, to jsme posrali.  ,,Nebrala jsem v potaz následky." Podívala se na mě a když viděla můj obličej, zašklebila se: ,,A Koukám, že ty taky ne. Máma mě zabije." Rozbrečela se.  ,,Můžeš třeba říct, že ty za to nemůžeš." Navrhl jsem ačkoliv se mi to nelíbilo: ,,A co pak?" Zasmála se ironicky a posadila se.

Přitiskl jsem si jí k tělu, musel jsem jí dostat do sprchy dřív než se vypaří z tohoto domu, jakmile smyje stopy po sexu, nemusím se bát.

Později se osprchovala, zavolal jsem Jazzy, která jí přivezla nějaké oblečení a odvezla domů. Nejradši bych někomu nakopal.

Box Is My Life; J.M.✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat