12.

1K 26 0
                                    

Palmer Baldwin

Byla jsem posazena na bílou sametovou pohovku v luxusně zařízeném obývacím pokoji, vlastně čemu bych se měla divit, když si Jason vydělává tolik co naši za rok v pouhém zápase. Dům měl velký pozemek, dvě obrovské garáže, dlouhou zahradu a uvnitř byl také veliký, moc mě zde neprováděl, ale pro jednu osobu je to tu až příliš velké.

Přišel s dvěma skleničkami na šampaňské a lahví vína pravděpodobně, měla černý desing a obal byl světle černý se zlatým nápisem. 

Postavil skleničky na konferenční skleněný stůl a odšrouboval víko z lahve, nalil do jedné tekutinu s fialovým nádechem: ,,Děkuji, ale pít nebudu," chystala jsem se na protesty, mezitím dolil i do druhé: ,,toto je nejmladší rok, ani to skoro není silný, je to spíše na ochutnání." Sáhl po skleničkách a jednu mi podal. Povzdechla jsem si A přicinkla si s ním: ,,na začátek nového života." Prohlásil a já si jemně přihla hrdlo sklenice, tekutina vonila po malinách s ostružami.  Upila jsem si a neubránila se blaženému pocitu, chutnalo to perfektně. 

,,Jedla jsi?" Zeptal se při dokončení přípitku: ,,ne," zakroutila jsem hlavou odkládajíc sklenici: ,,skvělé, objednal jsem sushi. " pousmál se. Přikývla jsem.  Pociťovala jsem chuť odejít domů, utíkat odsud. Trávil zde dny se svou manželkou se, kterou určitě spali  snad úplně všude v tomto domě, což mi připomíná, že sedím na pohovce, která byla určitě součástí jejich radovánek.

Zvedla jsem se, vytáhl na mě své obočí: ,,měla bych jít." Nervózně jsem se pousmála a otočila se: ,,proč?" Zněl nechápavě: ,,je už pozdě." A v tu ránu se v mé kapse rozezněl tón mobilu, šáhla jsem po něm a vykuleně zírala na jméno: ,,děje se něco?" Neuvědomila jsem si, že stál zamnou a zíral na display, cukla jsem sebou čímž jsem do něho omylem vrazila: ,,Nevím co mu mám říct." Řekla jsem, z Jasonových rtů se ozval mírný sten, překvapilo mě to a přijala konečně hovor od mého bratra.

,,Palmer, kde jsi sakra?" Zněl snad vyděšeně?  Pokroutila jsem hlavou a popošla o kus dál: ,,Em," přemýšlela jsem, pohledem jsem zabloudila k Jasonovi: ,,jsem u kamaráda." Řekla jsem uklidňujícím tónem: ,,fajn, pošli mi adresu, hned jsem tam." Řekl přísně, bála jsem se, že provede nějakou scénu: ,,To je dobrý Ryane, dojdu to."  Projela jsem si volnou rukou vlasy: ,,bez debat sestřičko, už jedu." Típl mi hovor.

Achjo, obličej jsem schovala do dlaně a mobil v ruce spustila podél mého těla.

,,Jede si pro tebe Co." Řekl v posměšném tóně a v tom se ozvalo šramocení v zámku ve dveřích.

Polekala jsem se a střihla po Jasonovi pohledem: ,,klid to Ryan není." Pronesl nepříjemně a strčil mě za sebe, poté se rozevřeli dveře a v nich stála Kyllie.

Trochu se motala, ale přesto mě vyděsila tím, že tady vůbec byla: ,,prý jste se rozešli." Vypustila jsem kousavý komentář. Její pohled se usadil na nás dvou, namačkala jsem rychlou zprávu pro Ryana, protože tohle už teď nevypadalo dobře.

,,tyy!" Rozkřičela na mě a já cukla, rozběhla se našim směrem a já instinktivně couvla vzad ačkoliv předemnou stál Jason, zachytil Kyllie a odhodil jí pár kroků vzad, spíše odstrčil než odhodil. ,,Uklidni se ty potvoro, s ní nic nemám. Je to  sestra mého kamaráda. " vykřikl na ní. Nevěřícně se na něho podívala: ,,vím kdo to je. Ta je spřáhlá stvou milovanou sestřičkou. " udělala zvláštní grimasu, která Jasona spíše rozčílela. Nějak ho obešla a objevila se u stolu, který byl jedinou bariérou mezi námi dvěmi. Chmátla po skleničkách, z té Jasonové si letmo upila a poté oba obsahy na mě vychrstla.  Fialová tekutina se rozpraskla o mé tílko, obličej a dokonce i o bílou pohovku na, které to zanechalo pár skvrn. Mikinu jsem měla přehozenou přes opěrku. ,,To byla moje pohovka ty krávo. " zakřičel Jason a vrhl se po své manželce, kterou strčil na zeď, vypadal opravdu rozzuřeně.  Setřela jsem z obličeje zbylé kapky a potichu zaklela. ,,Už jednou jsem ti říkal, aby jsi se tu neukazovala!" Postrčil jí směrem ke dveřím, klopýtla, ale nakonec odešla.

,,Svlékni si to triko." Stále řekl přiostřeně, učinila jsem tak a když jsem se natahovala pro Mikinu, tak někdo vešel do dveří: ,,Palmer?" Zněl vyjeveně, přetáhla jsem rychle mikinu přes hlavu a uchopila triko, připravená odejít.   ,,Já myslel, že jsme kámoši," řekl Ryan naštvaně s tikajícím pohledem na mě a Jasona: ,,takyže jsme, nic jsme spolu neměli." Řekl obraně Jason. ,,no jasně." Odfrkl si Ryan: ,,Ryane vážně to je pravda! Jason mě nabral po cestě domů, když jsem odcházela z města kvůli Eliotovi, který mě tam nechal. Poté mi nabídl jít k němu, abych přišla na jiné myšlenky. No a pak se tu objevila Kyllie a vylila na mě víno." Zvedla jsem ruku s tílkem a ukázala na pohovku.

Ryan se podíval a poté přikývl, přistoupil ke mně a drapl mé zápěstí mezitím co mě vedl ven: ,,zatím je ženatý, ale s ním si nezačínej." Byl na mě naštvaný?

Strčil mě do auta.

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now