37.

777 23 1
                                    

Palmer Baldwin

Seděli jsme v luxusní, předražené restauraci. Vlastně to bylo poprvé, kdy jsme s Jasonem měli něco jako rande, takhle na veřejnosti. Příjemná změna to se mu muselo nechat.

Číšník donesl marinovaný steak s hranolkami a zeleninovou oblohou pro Jasona a pro mě salát s kuřecími plátky uvnitř s přílohou amerických brambor, no co? Jím za dva.

Pustili jsme se do jídla, Jason celou dobu vypadal klidně a teď se jeho chování změnilo na nervózní.

,,Palm?" Promluvil, z jeho tónu bylo jasně slyšitelná nervozita. ,,Ano?" Koukla jsem se na něho a nabodla na vidličku kus kuřecího masa.  ,,Dostal jsem nabídku, získat další titul v boxu." Sršel nervozitou až mě to zneklidnilo. ,,ale je to práce na měsíc, nebo spíš jak dlouho vydržím." Dořekl to jako kdyby odfoukl nervy a nastala úleva. Málem mi spadla brada, měsíc,,Tak dlouho?" Vypadlo ze mě šokovaně, oddálila jsem příbor od své pusy blíže k talíři: ,,Ano. Vzal bych tě s sebou, ale jsi těhotná a musíš chodit do školy. Dokud to jde." Prohrábl své vlasy a vrátil se k jídlu jako kdyby nic. ,,Co budu dělat u tebe v domě tak dlouho sama?" Povzdechla jsem si a zabodla pohled na své nedojedené jídlo na, které jsem neměla už vůbec chuť.  ,,Můžeš si přivézt Ryana a nebo tu zrzku. " uchechtl se. Pokrčila jsem rameny a nechala to být. V tak velkem domě nehodlám být sama to se raději nastěhuji zpět do domu matky.

V tichosti jsme dojedli naše jídla, Jason poté zaplatil a my se vydali k jeho autu.  Nasedla jsem na kožené sedadlo a přemýšlela jak se můj život mohl tak rychle otočit vzhůru nohama?

*

Dostali jsme se domů, byla jsem unavená z cesty a s plným žaludkem. Mohla bych se svalit na pohovku a spát až do příštího rána, ale to by se neměl v hlavní hale ke mně přiblížit Jason s úšklebkem na rtech a políbit mě.

Zapletla jsem ruce do jeho vlasů a nechala se unášet svatými polibky.

Dotáhl mě do jeho ložnice ve, které nespím a začal vysvlékavat mé šaty.  ,,Jo ehm, můžeme vůbec?" Zamumlal mi do rtů a já se odtrhla: ,,Můžeme, ale to já nechci." Popadla jsem šaty a zamířila do svého pokoje, kde jsem se pro jistotu zamkla.

Nehodlám mu tu být na pobavení, jestli si myslí, že mě jednou pozve na večeři a já mu vpadnu do postele, tak to se plete chlapeček.

Dala jsem si rychlou sprchu a zahrabala se do teplých přikrývek, zavřela jsem oči a snažila se usnout. Když jsem byla skoro ve spánku, tak na chodbě zazněly kroky, rozevřela jsem oči a zvedla se do sedu.

Jason s někým mluvil, ale přes zdi jsem nic neslyšela, nenápadně jsem se vykradla ven z postele a snažila se co nejtiššeji odemknout dveře, když se povedlo, tak Jason byl někde na schodech možná už dole.

,,Jo beru s sebou." Řekl někomu, pravděpodobně do telefonu, protože jsem neslyšela odezvu. ,,Kyllie se k Palmer nesmí za žádnou cenu dostat, i kdybych měl sehnat tělesnou stráž." Řekl nahlas a naštvaně. Zavřela jsem dveře a vplula do postele. Rozhodně nechci nějakýho chlapa za zády s lidmi jako je Kyllie se dokážu vypořádat i sama.

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now