33.

807 22 0
                                    

Palmer Baldwin

Probudila jsem se v Ryanový posteli zachumlaná do péřové peřiny, nechal mi jeho postel a sám si lehl někam bůh ví kam, nevadilo by mi, kdyby tu zůstal je to můj bratr, rodina.

Odtáhla jsem peřinu jedním tahem z těla a posadila se, ruce vystřelili nahoru pro proražení, které bylo víc než příjemné, vyhoupla jsem se na nohy a zamířila ven z ložnice najít Ryana. 

V bytě se nesl chlad, byl to malý byt s kuchyní propojenou s obývákem, koupelnou, záchodem a samostatnou ložnicí, která tomu všemu dominovala. Žil tu chvíli s Jazzy, než se pohádali a rozešli, nevím jak to mezi sebou mají, Jazzy se neozvala a nechci mučit svého bratra.

Objevila jsem ho rozvaleného na menší pohovce, měl deku přehozenou do pasu a evidentně mu nevadil chlad v bytě. Podívala jsem se na visící hodiny, které byli nad televizí a zjistila, že je devět hodin.

Vrátila jsem se zpět do ložnice a oblékla na sebe legíny a volnější tričko s dlouhým rukávem. Poté jsem se přesunula do koupelny, která byla do modra vymalovaná, nad umyvadlem se táhlo delší zrcadlo, takže jste na sebe mohli koukat rovnou z vany. Opláchla jsem si obličej a poté vyčistila zuby, rozčesala vlasy, které jsem stáhla do drdolu.

Vyrazila jsem do kuchyně, bude to stát mnoho úsilí, abych nevzbudila Ryana, ale měl vždy tvrdý spánek, takže to tak těžké nebude, alespoň doufám.

Musím se mu odvěčit za to, že mě tu nechal přespat, že si mě k sobě vzal bez přemýšlení a přijel pro mě večer.

Postavila jsem vodu v rychlovarné konvici a popadla dva hrnky, které jsem našla v horní skříňce, sáček ovocného čaje a zrnka kávy. Vše jsem připravila a pak zalila vroucí vodou.

Otevřela jsem lednici a vytáhla vajíčka a knedlík, který jsem nakrájela na kostičky, osmažila na pánvi. Poté jsem se přesunula k přípravě vajíčka, které jsem rozklepla do misky, posypala pepřem a solí a rozmíchala, nalila do pánve na knedlíky a míchala.

,,Dobré ráno." Ozval se zamnou chraplající hlas mého bratra. Polekaně jsem se ohlédla přes rameno a vypnula sporák. ,,Dobré. " pousmála jsem se, on mezitím někam zmizel a já nandala na dva talíře, jednoduchá snídaně.

Usadila jsem se k menšímu jídelnímu stolku pro dva a pustila se do svých knedliků s vajíčkem a čaje.

Ryan po chvilce přišel, ručníkem si otíral mokré vlasy, nechápala jsem, že za takovou krátkou dobu stihl sprchu. Usadil se naprosto mě.  ,,Děkuji." Pousmál se a uchopil vidličku.  ,,To mě sprcha trvá dvakrát delší dobu." Zasmála jsem se a znovu nabrala na vidličku. Také se zasmál: ,,jo, ale já jsem chlap."

Chvílí jsme si povídali o nesmyslech než jsme dojedli, poté jsem odnesla talíře do dřezu a začala je umývat, když jsem se otočila tak Ryan tu nebyl. Někde v domě se ozvalo rachotání.  Usušila jsem oba talíře a uklidila do skříňky.

Přesunula jsem se zpět ke stolu, abych si dopila čaj.

Ryan přišel s tmavě modrým trikem a černými džínami, prošel do obývacího prostoru, kde odněkud vzal černou mikinu a oblékl si jí.

,,Kam jdeš?" Nadzvedla jsem nechápavě obočí: ,,Musím něco zařídit, nechám ti tu klíče." Přiblížil se a vtiskl polibek na vrch mé hlavy, usmála jsem se nervózně a přikývla: ,,Dobře." Kývl a zmizel, o chvilku později se ozvalo otevírání a zavírání dveří.

Bylo skoro čtvrt na jedenáct a můj bratr si spěchal něco zařídit. Odebrala jsem se zpět do ložnice s tím, že si mile ráda znovu lehnu a zachumlám se do tepla.

Jason McCann

Bojoval jsem proti novému bojovníkovi, protože Fredo lehl v horečkách.

Bylo to něco jiného, nebál se tolik ran.

Vyhl jsem se jeho útoku čímž narazil do provazů a já se skoky se objevil uprostřed.

Znovu se přiblížil, dal jsem ruce do krytu a zíral skrze něho na něj. Mattie se ušklíbl a vrazil další ránu do mého krytu, který se nerozdělil, teď byla řada na mě, usoudil jsem. Přiskočil jsem a vrazil jsem mu dva rovné údery, odskočil a nasadil kryt, šokovaný situací začal bušit, jenomže ztrácením kontroly v boji, ztratíte úplně vše.

Strčil jsem do něho a dal mu pár ran, zády spadl na provazy a odmítal se zvednout.

Mattie byl puberťák s bohatým fotříkem a myslel si, že by mě zvládl, nezvládl. Zítra přijde Chris a to už bude jinačí souboj, lepší. Také je to můj blízký přítel.

Strhl jsem rukavice a s úšklebkem vyskočil ven z ringu. Nohy dopadli na zem a Hunter si ke mně pospíšil. ,,Tak co? Je nadějný? Nedíval jsem se." Pronesl Hunter a pohledem na mě, pokrčil jsem rameny. Mattie si to mířil do šatny.  ,,Vydrží chvíli, poté ztratí hlavu Při ráně a je v háji. " ujasnil jsem a schoval rukavice do tašky a vytáhl švihadlo. ,,To jen, abych věděl do říct jeho tátovi." Zazubil se. ,,To je na tobě." Znovu jsem pokrčil rameny a odstoupil.

Začal jsem dělat přeskoky, později se protahoval při čemž mě vyrušil Ryan. Jeho postoj byl zvláštní a výraz unavený, pod očima měl šedé stíny. Narovnal jsem se.

,,Byl jsem kousek," ujasnil mou tichou otázku, přikývl jsem a odmotával bandáže.  ,,Nějakou dobu nebudu chodit do haly a dnešní večer ruším." Ledabile pokrčil rameny a chystal se odejít. ,,Proč? Děje se něco?" Nechápal jsem. Poté jsem začal uklízet věci do tašky. Otočil se: ,,Ale ne." V jeho tóně bylo něco podivného.  Sebral jsem tašku a její popruh hodil přes rameno. ,,Jo a nevíš co je s Palm? Nebere mi telefony." Pokrčil rameny a společně jsme se vydali k šatně, byla po cestě.  ,,Notak, co se děje?" Šťouchl jsem do jeho ramene.

,,Matka včera Palmer poslala pryč, prý kvůli otci, který se zlobí skrz těhotenství, byla u mě a já spal na gauči." Lehce se usmál a rukou si protřel zátylek: ,,takže se musím postarat o svou mladší sestru, snad to chápeš." Naštvaně jsem se na něho otočil: ,,Vezmu si jí k sobě, měl jsi mi dát vědět už včera." Zkřivil jsem obočí: ,,Kdyby chtěla, zavolá ti." Měl pravdu, nechtěla. ,,Mohu si s ní dnes přijet promluvit?" Nadzvedla jsem obočí, věci kolem jeho sestry byli stále zlé. Přikývl, než s mávnutím ruky odešel.

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now